Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Veilig én effectief laser ontharen

Laser ontharen is dé revolutionaire manier van ontharen. Laserontharing bij Undo gebeurt met de Gentle Max Pro laser: wereldwijd de gouden standaard.

✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Bewezen resultaten
✓ Gratis intake
✓ Laserontharing voor alle huidtypen, lichte én donkere huid
✓ Meest geavanceerde en krachtigste ontharen laser, Gentle Max Pro
✓ Exclusief en uniek haren laseren behandelprotocol ontwikkeld door voormalig onderzoeker aan Harvard en TU-Delft

Let op! Undo Clinic biedt tot op heden alleen laser ontharen Rotterdam en laser ontharen Amsterdam aan.

Maak een afspraak voor laser ontharen
Kosten laser ontharen
Highlighted Review

Laser ontharen Rotterdam
Laser ontharen

Haren laseren met de beste technologie

Bij Undo Clinic in Rotterdam en Amsterdam bieden wij de behandeling van laser ontharen aan met de Gentle Max Pro, de meest geavanceerde en krachtige laser van dit moment. Deze hypermoderne technologie maakt laserbehandelingen geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypes. Onze aanpak in laser behandeling ontharen garandeert de beste en snelste resultaten, dankzij onze exclusieve behandelprotocollen.

Ons enthousiaste team van gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten, staat klaar om jou de beste ontharing ervaring te bieden. Wist je dat wij allemaal KP-geregistreerd zijn en lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten?

Met onze combinatie van de nieuwste ontharen laser en onze professionele laser behandelaars kunnen wij garanderen dat elke behandeling een fijne ervaring is!

Boek snel een gratis intake

Onze professionele laserontharing

Hét expertisecentrum voor de laserbehandeling ontharen.

Ben je het zat om dagelijks tijd te besteden aan het scheren, harsen of epileren? Wil je graag permanent van ongewenste haargroei afkomen? Bij Undo Clinic helpen wij je met onze Gentle Max Pro laser graag naar een gladde en haarvrije huid, zonder stoppeltjes en bultjes.

✓ Gratis intakegesprek
✓ Exclusief behandelprotocol ontharen laser
✓ KP-geregistreerd
✓ Lid van de NVH
✓ Gecertificeerde ontharing laser specialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten

KP register logoNVH logo huidtherapeuten

Gratis intakegesprek voor al jouw vragen

Als je nadenkt over het weglaseren van jouw haar, is het logisch dat je vragen hebt. Hoe werkt laser ontharen? Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Wat zijn de resultaten? En belangrijk, is het pijnlijk? Bij Undo snappen we dat je nieuwsgierig bent! Daarom bieden we je graag een gratis intakegesprek aan.

Tijdens dit gesprek beoordelen we jouw huid en haren, geven we uitgebreide uitleg over het proces van haar laseren en informeren we je over de beste voor- en nazorg. Wij staan klaar om al je vragen over haren laseren te beantwoorden en je te begeleiden naar een haarvrije, zorgeloze ervaring.

Hoe werkt het laseren?

Tijdens de laser ontharing wordt een krachtige laserstraal gebruikt die specifiek gericht is op de haarzakjes. Deze laserstralen worden geabsorbeerd door de pigmenten in de haarzakjes, waardoor de haren en haarzakjes effectief worden vernietigd. Ongeveer twee tot drie weken na de behandeling vallen de behandelde haren uit.

Deze haren zullen niet meer teruggroeien, waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar wordt. Herhaal behandelingen vinden plaats na 6-8 weken voor het gelaat en 8-10 weken voor het lichaam, om de haren die in een latere groeifase zijn te behandelen.

Hoeveel behandelingen nodig voor laserontharing?

Het precieze aantal behandelingen dat nodig is voor volledige laserontharen verschilt per individu. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals de hoeveelheid en dikte van de haren, haarkleur, hormoonspiegels, huidtype, persoonlijke reactie op de behandeling, medische achtergrond en hoe goed je de voor- en nazorg instructies volgt.

Gemiddeld zijn er tussen de 4-6 behandelingen nodig, maar dit kan per persoon verschillen. Onze aanpak is altijd op maat gemaakt, zodat je de veiligste en meest effectieve behandeling krijgt. Ben je benieuwd hoeveel laser ontharing behandelingen er nodig zijn voor jouw huid en haar? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis intake aan!

Ongeschikte lasers zorgen voor ongewenst resultaat

Let altijd goed op welke kliniek je kiest voor haar laseren. Niet alle lasers zijn gelijk; sommige goedkopere of ongeschikte lasers kunnen leiden tot ongewenste resultaten. Alleen met een geschikte laser zoals de Gentle Max Pro, de meest geavanceerde en krachtige laser op de markt, kan laser ontharen veilig en effectief worden uitgevoerd.

Bezoek Undo Clinic voor een gratis intakegesprek. Laat je goed informeren over onze methoden en zie zelf het verschil dat een professionele aanpak kan maken. Kies voor Undo voor een gladde en zorgeloze toekomst!

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren!

Laserbehandeling ontharen en meer

Je hoeft over laser ontharen niet lang na te denken. Veel mensen zijn je voorgegaan en laser ontharen ervaringen zijn uitermate positief. Wanneer jij je stoort aan jouw lichaamsbeharing, uitslag krijgt van scheren of merkt dat andere manieren van ontharen niet het gewenste effect geven: kom dan bij ons langs. Undo is de absolute specialist in laserbehandeling voor ontharen, permanente make up verwijderen, tattoo verwijderen, melasma en MHP verwijderen en huidbehandelingen middels laser. Wij beschikken over de beste apparatuur waar dit mee mogelijk is en onze medewerkers zijn zeer deskundig.

Prijzen laser ontharen

Ben je benieuwd wat laser ontharen kost? Bekijk de prijzen voor laser ontharing voor vrouwen en de prijzen laserontharing mannen. De kosten voor een laser behandeling ontharen worden per behandeling genoemd. Gemiddeld zijn er tussen de 4-6 behandelingen nodig voor laserontharing. Je ziet per gebied de prijs voor laserontharen staan. Meerdere behandelingen combineren geeft een flinke korting op de totaalprijs voor haar weg laseren. Voor het grootste gebied betaal je de volle 100% van de prijs, maar voor de opeenvolgende gebieden betaal je slechts de helft. Een pakket afnemen kan ook, je betaalt dan vijf behandelingen en krijgt de zesde laserbehandeling ontharen gratis.

Laser ontharen zorgverzekering

Kan de zorgverzekering een vergoeding voor laser ontharing geven? In principe niet, echter in sommige gevallen is vergoeding voor ontharen laser in het gelaat wel mogelijk. Er is altijd een aanvullende verzekering nodig om haar laseren vergoed te krijgen. Vraag aan jouw zorgverzekeraar naar laserepilatie vergoeding of neem contact met ons op. Omdat wij deze vraag uiteraard veel krijgen, weten we inmiddels het antwoord voor de meeste verzekeraars uit ons hoofd.

Hoeveel kost een laser ontharing?

Je kunt de prijzen van laserontharing gemakkelijk online bekijken. Een indicatie van de uiteindelijke prijs zal ook bij de gratis intake genoemd worden. Deze intake is er puur voor bedoeld dat jij een goed gevoel krijgt bij onze laser ontharen kliniek. Voor ons is het belangrijk dat we eerst jouw huid- en haartype willen bekijken. Hoewel deze intake helemaal gratis en vrijblijvend is, is het wel nodig om te vermelden dat de behandeling veilig uitgevoerd kan worden.

Laserbehandeling ontharen direct na intake

Of je vervolgens de laserbehandeling ontharen direct aansluitend aan de intake wilt laten uitvoeren, mag je zelf bepalen. Als je er nog even over na wilt denken mag dat natuurlijk ook. Als je alvast een beter beeld bij onze kliniek wilt krijgen, kun je ook onze Instagram bezoeken. Zoals je ziet komen er veel diverse mensen bij ons. Van oud tot jong, man en vrouw en mensen met verschillende huidskleuren en huidtypes. Door de vele behandelingen die we uitvoeren, mogen we ons met recht specialist noemen.

De Gentle Max Pro is de beste laser van Nederland voor laserontharing

De beste laser voor laser ontharing, de Gentle Max Pro

De Gentle MaxPro is dé laser voor veilig en effectief laser ontharen, voor de licht én donkere huid.

✓ Veilig én effectief laserontharen
✓ 2-in-1 laser systeem voor haar laseren
✓ Ingebouwd koelingssysteem waardoor het laseren weinig pijn doet
✓ Meest geavanceerde en krachtigste laser voor laserontharen
✓ Haar laseren voor alle huidtypen, lichte én donkere huid
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

 

Gentle Max Pro Candela

Beste laser voor laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is de meest geavanceerde en krachtigste laser van het moment voor laserontharing: wereldwijd de gouden standaard.

Veilig én effectief

Ben jij ook klaar met scheren, ingroeide haren en stoppels? Dan is het tijd voor laser ontharing. Onze krachtige Gentle Max Pro laser en de expertise van onze huidtherapeuten zorgen voor een gladde en haarvrije huid.

De mogelijkheden

Door het 2-in-1 lasersysteem van onze Gentle Max Pro laser, kan laserontharing nu veilig en effectief op alle huidtypen. Zowel de lichte én de donkere huid kunnen veilig behandeld worden.

Ben je benieuwd naar de kosten voor laser ontharing? Kosten laserontharing (vrouwen) en kosten laserontharing (mannen)

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
1 maand ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
1 maand ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
1 maand ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
2 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
1 maand ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
1 maand ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
2 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
2 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
3 maanden ago via google
Gentle Max Pro Amsterdam
Laser ontharen met de beste laser

10 redenen waarom Undo de beste oplossing is voor laser ontharing

✓ Exclusief en uniek behandelprotocol ontwikkeld door voormalig onderzoeker aan Harvard en TU-delft.

✓ Meest geavanceerde en krachtigste laser van het moment.

✓ Veilig én effectieve behandelmethode

✓ Geschikt voor alle huidtypes, lichte én donkere huid

✓ Erkende huidtherapeuten & laserspecialisten

✓ Ingebouwd koelingssysteem

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Bekijk onze aanpak

Laserontharing mannen

Laserontharing is er zowel voor vrouwen als voor mannen. Het klopt dat meer vrouwen voor laserontharen kiezen, maar in onze kliniek zien we een trend dat ook mannen bij ons binnenlopen. Waar kiezen mannen voor bij laserontharen? Wenkbrauwen laser ontharen is populair. Het is een goed alternatief voor epileren. Op het voorhoofd en langs de haarlijn wordt ook voor ontharen laser gekozen. Niet veel mannen kiezen ervoor om hun volledige baard weg te laten laseren. Ze kiezen dit wel rondom de baard, dus nek, wangen, kaaklijn en hals. Verder is lichaamsbeharing niet door alle mannen gewenst. Laserontharing van borst, schouders, rug, billen, handen en voeten worden ook gedaan.

Veelgestelde vragen over laserontharen

Wat iedereen wil weten over laser ontharen

Wat iedereen wil weten over laser ontharen

Laserontharing is voor sommige mensen nog nieuw. Vandaar dat wij met deze FAQ de laatste twijfels willen wegnemen. We beantwoorden de veelgestelde vragen die wij in onze kliniek krijgen. Dit geeft volledig antwoord op je vragen, maar het neemt niet de noodzaak voor persoonlijk contact weg. In het gratis en vrijblijvende intakegesprek voor laser ontharen kan je rustig jouw vragen stellen en kunnen wij je direct persoonlijk advies geven. Kortom, een waardevol moment om daarna met vertrouwen voor laserontharing te kiezen.

FAQ LASERONTHAREN

Wanneer je laser ontharen overweegt, komen er vast veel vragen in je op.
Hiernaast de meest gestelde vragen op een rijtje, maar uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen graag tijdens het gratis intakegesprek.

Maak een afspraak

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei of ingegroeide haren, dan is laser ontharing dé oplossing voor jou.

Tijdens een laserbehandeling met de Gentle Max Pro worden er laserstralen in de huid gebracht. Deze worden geabsorbeerd door de gepigmenteerde haarzakjes. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Twee tot drie weken na de behandeling zullen de vernietigde haren uitvallen, deze haren zullen niet meer terug groeien en het resultaat zal zichtbaar zijn.

Vanaf 6-8 weken (gelaat) en 8-10 weken (lichaam) kan er een herhaalbehandeling plaatsen vinden. De haren die (nog) niet vernietigd zijn en nu wel in de actieve groeifase zitten, zullen dan vernietigd worden.

hoeveelheid haargroei, dikte van de haren, kleur van de haren, hormonen, locatie, huidtype, individuele reactie op de behandeling, medische achtergrond en medewerking betreft de voor- en nazorginstructies. Het gemiddeld aantal nodige behandelingen ligt tussen de 4-6 behandelingen. Echter verschilt dit per persoon. Wij bieden een op maat gemaakte behandeling om je op de veiligste en meest effectieve wijze te behandelen. Bovengenoemde factoren lichten wij toe tijdens een gratis intakegesprek.

Hoe effectief is laserontharing? De laserontharing is gericht op haar laseren dat in de groei is. Deze haarzakjes worden met laseren vernietigd zodat er geen haren terugkomen. Na weken of maanden komen er nieuwe haren terug die tijdens de behandeling niet in die groeifase waren waardoor ze niet vernietigd zijn. Tijdens de volgende behandeling van laserontharing worden die behandeld. Dat laserontharing zeer effectief is, zal je wel merken. Zeker na de behandeling duurt het gemiddeld jaren voor je zult merken dat er weer wat haar terugkomt. Lees daarover in de volgende vraag.

Helaas wordt er vaak geclaimd dat laser ontharing haargroei 100% kan vernietigen, echter ligt dit percentage tussen de 85-90%. De laser vernietigd de haren in de actieve groeifase, er zal een klein percentage haarzakjes zijn die inactief zijn tijdens de behandeling, waardoor deze niet vernietigd kunnen worden. Bij Undo Clinic staan wij voor eerlijke informatie.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent is het soms mogelijk om de kosten voor laser ontharing in het gelaat vergoed te krijgen. De kosten voor laser ontharing op het lichaam wordt helaas niet vergoed. Neem contact op met jouw zorgverzekering voor meer informatie.

De Gentle Max Pro is dé laser die veilig én effectief kan laser ontharen op de donkere huid. De Gentle Max Pro beschikt over een 2-in-1 lasersysteem waar alle huidtypen veilig én effectief behandeld kunnen worden zonder de huid te beschadigen.

Wij adviseren gedurende 4 weken voor en 4 weken na de behandeling direct zonlicht (en zonnebank) op de huid te vermijden. Aanvullend adviseren wij voor het gelaat dagelijks SPF50 te gebruiken en een pet/hoed te dragen.

Wij behandelen niet tijdens de zwangerschap en/of borstvoeding periode. Tijdens deze periode is de hormoonhuishouding veranderd, hierdoor kan de behandeling onvoorspelbaar uitvallen.

Helaas is laser ontharen niet geschikt voor grijze/blonde haren. Het licht van de laser dient geabsorbeerd te worden door pigment in het haarzakje, bij grijze/blonde haren is er geen pigment in het haarzakje aanwezig.

Het te behandelen gebied dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling geschoren te worden. Harsen of epileren van de haren is gedurende de behandelperiode niet toegestaan. De haarfollikel dient aanwezig te zijn tijdens de behandeling. Ook het bleken van de haren is gedurende de behandelperiode niet toegestaan. De melanine in de haarfollikel dient aanwezig te zijn tijdens de behandeling.

Het is in principe mogelijk om zowel laser ontharen als tattoo verwijderen in dezelfde afspraak te doen, al is dit wel afhankelijk van de grootte van de tatoeage.  Lees hier meer over tattoo verwijderen bij Undo.

Laser ontharen thuis of kliniek bezoeken?

Wij raden altijd aan om voor laser ontharen een kliniek te bezoeken. Ook al kan je een laserontharing apparaat kopen, dit zijn in de verste verte niet de apparaten zoals wij in onze kliniek hebben. De Gentle Max Pro laser is gemaakt voor laserontharing door professionals. Dit apparaat is niet gemaakt om voor thuis haar weg te laseren. Onthoud goed dat de laserontharing ervaringen zo van elkaar kunnen verschillen door de apparaten die gebruikt worden. Met een Gentle Max Pro laser kan een totaal ander resultaat behaald worden dan met een goedkoop apparaat. Omdat je uiteraard geen littekens van laserontharen aan over wilt houden, raden wij aan om voor het beste te kiezen. En dat is nu eenmaal de Gentle Max Pro voor laserontharen.

Ja! Ik wil laser ontharen, maar zijn de kosten en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Team Undo

We stellen ons graag aan je voor!

Bij laserontharing kliniek Undo ben je in goede handen. Wanneer je laserontharen overweegt, kan je gerust een vrijblijvende afspraak met ons maken. Je kan uiteraard ook direct je afspraak voor haar laseren inplannen bij een van onze laserontharen specialisten.