Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo Verwijderen Zwolle bij Undo

Tattoo verwijderen Zwolle? Per november 2023 is Undo ook in Zwolle te vinden voor tattoo verwijderen!

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen in Nederland en heeft intussen 6 vestigingen. Voor een Tattoo weglaseren Zwolle kan je het beste terecht bij Undo, de specialist.

Met jarenlange ervaring, de beste laser en BIG-geregistreerde huidtherapeuten kun je bij Undo Zwolle je tattoo op de snelste, veiligste en meest effectieve wijze verwijderen. Zie ook onze voor en na tattoo verwijderen foto’s om je te overtuigen van onze expertise!

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ PicoWay laser, de beste picolaser
✓ Geschikt voor alle huidskleuren
✓ Geschikt voor alle kleuren inkt
✓ Nu in Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht
✓ Gediplomeerde én BIG-geregistreerde huidtherapeuten

GRATIS INTAKE
Tattoo laseren zwolle
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Tattoo verwijderen zwolle
Waarom je tattoo weglaseren in Zwolle bij Undo?

Tattoo verwijderen door dé laserspecialist in Zwolle

Bij Undo ben je in veilige handen om je tattoo te laten verwijderen. Met jarenlange ervaring hebben onze specialisten al meer dan 15.000 behandelingen uitgevoerd! Onze tattoo verwijder specialisten zijn BIG-geregistreerde huidtherapeuten.  Veel bekende en minder bekende Nederlanders hebben voor Undo gekozen. Bekijk hoe anderen dit ervaren hebben op Facebook en Instagram. Je krijgt ook daar een indruk van onze resultaten en kunt dan meteen zien hoe onze kliniek er vanbinnen uitziet.

 

 

GRATIS INTAKE

Tattoo laseren Zwolle met de beste laser van Nederland

Undo verwijdert tattoo’s met de beste picolaser van dit moment, de PicoWay. De PicoWay beschikt over vier verschillende golflengtes, allen op basis van picoseconde golflengtes, waardoor alle kleuren inkt (m.u.v. wit) kunnen worden verwijderd. Vanwege de ultrakorte picosecondetechniek, is de PicoWay laser de meest veilige laser voor alle huidtypes. Onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten hebben zich gespecialiseerd in het verwijderen van tattoo’s. Voor ons is elke tatoeage uniek, en daarom behandelen wij elke tattoo als maatwerk.  Dit maakt tattoo verwijderen uniek bij Undo.

Bij Undo Zwolle werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, om je tattoo te verwijderen. De huidtherapeuten van Undo Zwolle zijn allemaal KP-geregistreerd, waardoor we de kwaliteit van de zorg waarborgen.

Boek snel een gratis intake of bekijk hier de kosten tattoo verwijderen calculator.

 

 

Spijt van een tattoo? Laat je tattoo verwijderen in Zwolle

Bij Undo Zwolle zijn we overtuigd van onze expertise en om dat te bewijzen heeft onze huidtherapeut Sera een tattoo van het logo van Undo laten zetten bij Joey de Boer in Amsterdam, om deze vervolgens te laten verwijderen met de beste picolaser, de PicoWay.

 

In deel 1 (klik hier om deel 1 te zien) van de video volgen we Sera, waarbij we zien hoe de tattoo bij Joey de Boer in Amsterdam werd gezet.
In deel 2, in de video hiernaast/hieronder, kijken we mee bij de eerste behandeling nadat de tatoeage is genezen.

De tattoo is intussen – uiteraard – helemaal verwijderd!

Tattoo weglaseren Amsterdam
waarom tattoo verwijderen?

10 redenen tattoo weglaseren in Zwolle bij Undo

✓ Beste picolaser, de PicoWay

✓ BIG-geregistreerde huidtherapeuten

✓ Snelste behandelmethode voor tattoo verwijderen

✓ Veilig (geen littekens) voor alle huidskleuren

✓Geschikt voor alle inktkleuren

✓ Locaties in Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

✓Gratis intakegesprek

✓Geen littekens

✓ Minder kans op complicaties

✓ Op maat gemaakt behandelplan

GRATIS INTAKEGESPREK

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
Tatoeage verwijderen Amsterdam

Meer dan alleen tattoo verwijderen Zwolle

Je kan bij Undo Zwolle ook terecht voor het verwijderen van permanente make-up met de PicoWay aangezien PMU immers ook een soort tatoeage is. Omdat de PicoWay laser behandeling geen littekens tot gevolg heeft, voeren wij ook behandelingen uit om ouderdomsvlekken en acne-littekens te verwijderen. Heb je een andere pigmentaandoening of Melasma? In de meeste gevallen is dit ook te behandelen. Loop er daarom niet langer mee rond, maar stap bij ons naar binnen voor een gratis intakegesprek met de huidtherapeut.

Daarnaast zijn we ook vertegenwoordigd in deze steden:
Tattoo verwijderen Amsterdam
Tattoo verwijderen Rotterdam
Tattoo verwijderen Den Haag
Tattoo verwijderen Utrecht

tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen Zwolle

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Zwolle te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je liever direct een medewerker spreken? Dat kan. Op onze contactpagina vind je zowel de algemene contactinformatie van Undo als de contactgegevens per vestiging. Je kunt gerust voor een tattoo verwijderen Zwolle direct contact opnemen met de vestiging van jouw keuze.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen in Zwolle en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Zwolle wordt je tattoo uitsluitend verwijderd met de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Zwolle.

Bij Undo word je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Je moet weten dat de totale kosten van tattoo verwijderen variëren en afhankelijk zijn van het aantal behandelingen dat nodig is. Op onze pagina ‘Kosten’ zie je een duidelijk kostenoverzicht staan per type behandeling. Omdat de kosten voor een tattoo verwijderen bepaald worden op basis van de afmetingen van de tattoo hebben we een handige rekentool gemaakt waarmee je zelf de tattoo laseren kosten kunt berekenen. Of je nu naar Undo Zwolle, Amsterdam, Utrecht of Den Haag gaat, de kosten zijn gelijk. Goed om te weten: de uiteindelijke kosten van een tattoo verwijderen worden bij de intake berekend. Vaak zijn de uiteindelijke kosten lager dan de berekening online.

Een tattoo volledig verwijderen gebeurt in meerdere sessies. Meestal zijn tussen de 4-9 behandelingen nodig. Het is daarom handig om een tattoo laser kliniek in de buurt te zoeken. Woon je in Zwolle, dan ben je voor jouw Tattoo laseren Zwolle bij ons van harte welkom. Je kunt bij Undo ook een  tattoo verwijderen Den Haag, tattoo verwijderen Utrecht of een tattoo verwijderen Rotterdam. In iedere kliniek wordt gewerkt met dezelfde professionele apparatuur en door gecertificeerde specialisten.

Jazeker, je kunt een tattoo volledig laten verwijderen. Bekijk de voor en na foto’s van tattoos verwijderen bij Undo Tattoo. Veel mensen zijn verbaasd als zij de foto’s zien. Want je ziet letterlijk niets meer van de tattoo terug en er ontstaan door de behandeling geen littekens. Om een eerlijk beeld te geven, staat het aantal behandelingen onder de foto vermeld. Dit geeft je de mogelijkheid beter in te schatten hoe vaak je ongeveer voor je tattoo verwijderen Zwolle Undo moet bezoeken. Ook staan er soms opmerkingen onder de foto vermeld. Bijvoorbeeld dat witte inkt lastig is om te verwijderen en dat daardoor meer behandelingen nodig zijn om 100% tattoo verwijderen in Zwolle.

Veel mensen die voor een tattoo laseren in Zwolle Undo bezoeken, zien op tegen de pijn. Hoewel een tattoo verwijderen pijnlijk kan zijn, doen wij er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te maken. Door goed te koelen en doordat de behandelaar met je blijft communiceren valt het bij de meeste mensen uiteindelijk vaak mee. De PicoWay laser, die we ook bij onze kliniek voor tattoo verwijderen Zwolle gebruiken, heeft een zeer korte pulsduur. Daardoor wordt een tattoo verwijderen met deze laser als de meest snelle en veilige manier beschouwd.

De PicoWay wordt gezien als de laser voor het veilig verwijderen van tatoeages, PMU verwijderen en oneffenheden op de huid. De kans op littekens is minimaal, en sterker nog, wij zetten deze laser juist ook in voor het verwijderen van littekens en pigmentaandoeningen. Je kunt niet alleen voor tattoo verwijderen Zwolle Undo bezoeken. Kom ook langs als je zoekt naar permanente make-up verwijderen Zwolle. Zeker in je gezicht wil je geen littekens hebben, vandaar dat voor deze behandeling laserkliniek Undo een verstandige keus is. En nogmaals, welke vestiging van Undo je ook bezoekt, je wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen.

Doordat de behandeling zelf maar kort duurt, zijn de wachttijden kort. Wel is het maken van een afspraak altijd nodig. In onze online agenda kun je zelf de eerstvolgende mogelijkheid zien waarop je langs kan komen.

Wij hopen uiteraard dat je voor je tattoo verwijderen in Zwolle Undo kiest. Maar voor de behandeling start, zijn er nog een aantal stappen. Onze huidtherapeut zal je altijd eerst even willen zien om je huidtype te beoordelen. Op basis daarvan zal een behandelplan gemaakt worden. Deze stap is volledig gratis en vrijblijvend. Hierna ontvang je een prijs en een inschatting van het aantal behandelingen. Heb je er een goed gevoel bij? Dan kan je na de intake gesprek gelijk al de eerste behandeling plaatsvinden. Aansluitend worden de resterende afspraken ingepland. Na de behandeling volgt een nacontrole en nazorg..

Zet nu de stap naar jouw tattoo verwijderen in Zwolle. Plan hier jouw afspraak in.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Zwolle met de PicoWay: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.