Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Kosten

Kosten PMU verwijderen

Prijzen voor permanente make-up verwijderen aan het vergelijken? Hou dan rekening met het aantal behandelingen, het effect per behandeling, en de veiligheid.

Permanente make-up verwijderen bij Undo met de PicoWay zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen bevatten door de maatwerkbenadering van Undo en de superieure kwaliteit van de laser. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een permanente make-up bij Undo zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je permanente make-up af!

Veilig
Aangezien permanente make-up in het gezicht is, is het extra belangrijk om met kennis en kunde de behandeling aan te gaan. Permanente make-up verwijderen bij Undo is de meest veilige optie. Met onze ruime ervaring kennen we de risico’s al te goed, en kunnen we goed uitleggen wat je kan verwachten. Daarnaast zijn littekenweefsel of haarverlies door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd.

Sneller
De PicoWay laser heeft wetenschappelijk bewezen een permanente make-up op de snelste en veiligste manier te kunnen verwijderen. Permanente make up verwijderen met de maatwerk benadering van Undo in combinatie met de PicoWay zal veel sneller zijn t.o.v. andere lasers in Nederland en omvat een veel kortere ‘downtime’. Dit betekent dat je een dag na de behandeling kun je gewoon weer aan het werk kan zonder dat iemand ziet dat je een behandeling hebt gehad.

Iedere permanente make-up is uniek
Hou bij het verwijderen van een permanente make-up goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de permanente make-up, huidskleur en de ondertoon van de permanente make-up.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een permanente make-up hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 2 en 5 behandelingen.

Bij Undo ben je sneller, vollediger en vooral veiliger van je PMU af.

Kosten permanente make-up verwijderen

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken.

Wij behandelen geen eyeliner.

Boek een gratis intake
Behandeling Prijs per behandeling
Wenkbrauwen € 115
Lipliner € 105
Getatoeëerde moedervlek (één stuk) € 65
Getatoeëerde sproetjes € 105 - € 200 (indicatieve prijs)
Overig Prijs op aanvraag
Eyeliner Wij behandelen geen eyeliner
Kosten PMU verwijderen Kosten permanente make-up verwijderen Prijzen PMU verwijderen Prijzen permanente make-up verwijderen