Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 228 recensies
js_loader

Sera

Huidtherapeut & Praktijkmanager

Sera is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Sera is een gediplomeerde huidtherapeut en heeft haar studie gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Sera heeft een grote passie voor het verwijderen van tatoeages en heeft zelf ook 4 tatoeages die inmiddels bij Undo zijn verwijderd. Sera is sinds 2014 werkzaam als expert voor het verwijderen van tatoeages en heeft in al deze jaren alle data van alle behandelingen bijgehouden en samen met een voormalig onderzoeker aan Harvard én de TU-delft een exclusief behandelprotocol ontwikkeld om tatoeages op de meest snelle, veilige en effectieve wijze te verwijderen middels de meest geavanceerde laser, de PicoWay. Haar doel is een tatoeage om zo een mooi en snel mogelijke wijze te verwijderen.

Sera is in bezit van een AGB code voor huidtherapeuten en staat tevens ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereniging voor huidtherapeuten. (NVH).