Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Permanente make-up verwijderen bij dé specialist van Nederland

Uw permanente make up verwijderen, ook bekend als PMU verwijderen, met de veiligste en snelste laser? Dan bent u bij Undo aan het juiste adres!

✓ Bewezen resultaten
✓ Ervaren HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ PicoWay Laser
✓ Veilig, snel en effectief
✓ Geschikt voor alle huidtypen
✓ Geen haarverlies

 

Maak een afspraak
PMU-verwijderen
Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
PMU verwijderen

Permanente make up verwijderen met de beste laser

Permanente make-up is een cosmetische tatoeage techniek die o.a. wordt gebruikt bij het tatoeëren van wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of een moedervlek. Kun je PMU verwijderen? Wanneer u opzoek bent naar oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen, dan is Undo de beste optie voor u!

Vanwege de ultrakorte pulsduur van de PicoWay laser spreken we van een akoestische behandeling en vindt er geen warmte ontwikkeling meer plaats tijdens de behandeling. Dit maakt permanente make-up verwijderen met de PicoWay de meest veilige optie.

Van alle picolasers in Nederland beschikt de PicoWay zelfs over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve en veilige optie voor permanente make up verwijderen. Bij Undo hebben wij daarnaast alle expertise in huis om uw permanente make-up veilig (zonder haarverlies bij de wenkbrauwen) te verwijderen. Let op, wij verwijderen geen eyeliner.

Boek snel een gratis intake

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Tattoo verwijderen wenkbrauw after
Tattoo verwijderen wenkbrauw before
Powderbrows-verwijderen
PMU-verwijderen

PMU verwijderen: Hoe werken wij?

Vaak wordt gedacht dat wenkbrauwen die gezet zijn met permanente make-up tijdelijk zijn en dat deze in de loop der jaren vanzelf verdwijnen. In de praktijk blijkt echter dat de inkt nooit volledig uit zichzelf verdwijnt. Hoe krijg je permanente make-up weg? Wanneer u af wilt van uw permanente make-up, dan biedt een laserbehandeling uitkomst. Bij Undo zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of foutief gezette permanente make-up.

✓ Gratis intake
✓ Geen haarverlies
✓ Gemiddeld 2-5 behandelingen
KP-geregistreerd
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
Lid van de NVH

 

Gratis intake gesprek

Overweegt u om uw permanente make-up te verwijderen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake gesprek. Dit gesprek geeft u vrijblijvend meer inzicht in het aantal benodigde behandelingen, onze verwachting van het eindresultaat en de voor- en nazorg instructies.

Hoe werkt permanente make-up verwijderen met een laser?

Tijdens het zetten van permanente make-up worden er kleurpigmenten in de huid gebracht, oftewel inkt. De inktdeeltjes zijn te groot om door het lichaam te worden afgevoerd en worden daarom ingekapseld in de huid. Hierdoor kan permanente make-up ook, net als een tatoeage, eeuwig zichtbaar blijven. Door middel van laserstralen worden de inktdeeltjes verpulvert, de inktdeeltjes zijn door de laserbehandeling dan zo klein geworden dat het lichaam in de weken na een laserbehandeling wel in staat is deze zelf af te voeren.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Voor permanente make up verwijderen zijn er gemiddeld 2-5 behandelingen nodig. Het precieze aantal laserbehandelingen valt voorafgaand aan het proces nooit precies te voorspellen. Dit komt doordat verschillende variabelen een rol spelen bij de snelheid waarmee permanente make-up verwijderd kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: inktkleur, penetratie diepte tijdens het tatoeëren, huidtype en het individuele afweersysteem. Het aantal laserbehandelingen kan per persoon daarom sterk variëren.

Kleur

De kleur inkt die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (of bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de PMU donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal tijdens verdere behandelingen weer vervagen.

Wees voorzichtig

Helaas zijn er veel goedkope en/of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd permanente make-up verwijderen. Wij willen dan ook adviseren om altijd goed onderzoek te doen door wie en welke laser je behandeld wordt. Goedkoop is in het geval van lasers helaas bijna altijd duurkoop. Daarnaast komen wij regelmatig cliënten tegen waarbij getracht is om de permanente make-up te verwijderen door middel van eroverheen tatoeëren met een bepaald zuur. Door dit zuur wordt de inkt (deels) opgelost, echter zien wij dat hierdoor vaak littekens ontstaan.

Boek snel een gratis intake en laat u goed informeren. Vraag tevens naar onze bewezen resultaten om zelf het bewijs te kunnen zien!

PMU verwijderen met de PicoWay

Wat kost PMU verwijderen?

De kosten voor PMU verwijderen worden berekend op basis van de kosten per behandeling en het totaal aantal behandelingen. Wij zijn transparant over onze prijzen van PMU verwijderen. In onze tarieven zie je de standaard behandelingen met de prijs staan. Denk hierbij aan PMU wenkbrauwen verwijderen of het verwijderen van lipliner, moedervlekken en sproetjes. Op dit moment is PMU eyeliner verwijderen nog niet mogelijk. Voor al het andere dan de bovengenoemde behandelingen voor permanente make up verwijderen maken we een prijs op afspraak. Voor iedere behandeling ontvang je na de intake een indicatie van het aantal behandelingen en de totaalprijs van PMU verwijderen.

Over onze Laser voor pmu verwijderen

PicoWay, snelste methode voor permanente make-up verwijderen

De PicoWay laser is dè methode voor permanente make up verwijderen. De superieuriteit van de PicoWay laser heeft zich in de afgelopen jaren wetenschappelijk bewezen. Afgelopen jaar heeft de PicoWay zelfs dè award gewonnen voor beste laser, tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen.

Met 375-450 picosecondes is de PicoWay dè picolaser met een extreem korte pulsduur. De PicoWay heeft zelfs de kortste pulsduur van alle picolaser en is hierdoor de meest effectieve laser van Nederland voor zowel PMU verwijderen als tattoo verwijderen

Snel en veilig permanente make up verwijderen

Een laserbehandeling is de meest gebruikte en effectieve methode voor het verwijderen van permanente make-up. De PicoWay verwijderd permanente make-up, dankzij de nieuwste picoseconde techniek, middels een akoestische behandeling. Dit betekent dat er geen warmte ontwikkeling plaatsvindt in de huid waardoor pigmentverschuivingen, littekenweefsel of permanent haarverlies bij permanente make-up verwijderen met de PicoWay niet voorkomt.

De mogelijkheden van permanente make up verwijderen

De PicoWay laser werkt op basis van drie verschillende golflengtes, allen werkzaam op basis van de picoseconde techniek. Alle kleuren inkt kunnen hierdoor behandeld worden. De PicoWay is de enige picolaser in Nederland waarbij alle golflengtes werkzaam zijn op basis van deze picoseconde techniek, andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van deze nieuwe techniek (en vaak gedeeltelijk op basis van de oude techniek). De PicoWay heeft daarnaast van alle picolaser de kortste pulsduur en is hierdoor het effectiefst.

Nabehandeling

De PicoWay beschikt over vier verschillende handstukken, waaronder ook de PicoWay Resolve. Dit zijn holografisch gefractioneerde handstukken (532nm & 1064nm) waarmee de huidstructuur verbeterd wordt. Deze handstukken kunnen worden ingezet als nabehandeling bij tatoeage of permanente make up verwijderen, met name wanneer er door het te diep zetten (tatoeëren) van de permanente make-up littekenweefsel is ontstaan.

Voor lezen over de PicoWay? Ga naar: PicoWay laser

 

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdan terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Altijd goed bij Undo! Wordt op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling. Goed schoon en kundige dames!

Tamara
2 maanden ago via salonized

Friendly welcome and during the treatment you are being told what is going to happen. Really nice and helpfull staff.

Annelies
2 maanden ago via salonized

Third session went really great! I’m already seen the results and I couldn’t be happier!

Paola
9 maanden ago via salonized

Easy to find, amazing specialist, fun and knowledgeable staff members. My procedure has been explained to me in all the details and the following treatment went smooth and fast.

Arsenijs
2 maanden ago via salonized

Superprofessioneel, vakkundig en fijn. Voelde me helemaal op mijn gemak, alles werd rustig en goed uitgelegd. Heel blij mee!

Madeleine
7 maanden ago via salonized

Very profesional and kind staff! Answered all my questions patiently and walked me though the process with a smile 🙂 Procedure itself less painful than I imagined

Oliwia
7 maanden ago via salonized

Very good- clear and great interpersonal skills as well as technical. Super clear explanation of how the treatment works.

Anita
9 maanden ago via salonized

Ik word altijd vriendelijk geholpen, ik kom hier niet alleen om mijn tattoo weg te laten halen maar ook om mijn haren te laseren. Mooie, schone zaak en beveel het iedereen aan om hier te komen; dit komt door de professionaliteit, de lieve meiden die hier werken en uiteraard direct resultaat.

Isabella
10 maanden ago via salonized

Zeer vriendelijk personeel met ontzettend goede resultaten! Ik raad deze praktijk zeker aan!

Keyta
9 maanden ago via salonized
PMU-weglaseren
permanente make up verwijderen

10 redenen waarom undo voor jou dè optie is voor permanente make up verwijderen

✓ Snel, veilig en effectief permanente make up verwijderen

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Geschikt voor alle huidtypen

✓ Geen haarverlies

✓ Wenkbrauwen hoeven niet geschoren te worden

✓ Minimale herstelperiode

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Lees meer over onze aanpak

Ja! Ik wil mijn permanente make-up verwijderen! Wat kost dit en wat is jullie werkwijze?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Gratis-intake-tattoo-verwijderen-Amsterdam-utrecht-denhaag

PMU verwijderen Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam

Undo heeft meerdere vestigingen op verschillende locaties. De meeste mensen maken de afspraak bij de vestiging het dichts bij hen in de buurt. Je kan echter ook kiezen voor een vestiging op een locatie waar je regelmatig komt. Omdat je voor PMU verwijderen meerdere behandelingen nodig hebt, zul je dus ook vaker langs moeten komen. Je hebt gemiddeld 2-5 behandelingen nodig, en tussen elke behandeling zit 6-8 weken en daarom is het goed dat je naar een kliniek gaat waarbij je regelmatig in de buurt komt. Het voordeel is echter ook wanneer je verhuist, je jouw behandeling in een andere stad voort kan zetten.

PMU verwijderen: faux freckles

Doordat veel mensen de afgelopen jaren voor permanente make up hebben gekozen, zien wij nu een verhoogde interesse in PMU verwijderen. Logisch, want na verloop van jaren kan het minder mooi worden. Ook veranderen de trends, zo waren in 2019 sproetjes erg in de mode. Hierdoor steeg de vraag naar sproetjes tatoeëren, maar nu zijn er ook veel mensen die de sproeten er toch wel weer er vanaf willen hebben. Dit betekent niet dat je geen faux freckles, zoals ze genoemd worden, meer kan zetten. Wil je op enig moment toch weer van je sproeten af, dan weet je dat dit gewoon kan.

PMU wenkbrauwen verwijderen

Het kan zijn dat je na verloop van een aantal jaar PMU wenkbrauwen wilt laten verwijderen omdat ze niet meer mooi zijn. Het kan ook zijn dat je zoekt naar permanente make up verwijderen omdat je niet tevreden bent met het resultaat. PMU wenkbrauwen worden namelijk lichter dan hoe ze worden gezet. Hoeveel lichter worden PMU wenkbrauwen? Dit kan tussen de 30-35% zijn. Het is daarbij ook helemaal afhankelijk van hoe ze gezet zijn. Wanneer je niet tevreden bent en je zoekt naar powder brows verwijderen of microblading wenkbrauwen verwijderen, kom dan bij Undo langs. Wij zorgen voor een snelle en veilige oplossing.

Lip liner laser removal

Kunnen jullie ook permanente lip liner verwijderen? Ook bij lipliner kan het er na verloop van jaren minder mooi uit gaan zien omdat het vervaagt of het kan voorkomen dat je direct al spijt hebt. Geen zorgen, wij kunnen met onze laser lip liner verwijderen. Het maakt daarbij niet uit welke kleur de inkt is. Wel kijken we bij de gratis intake naar jouw huidtype en hoe de permanente make-up gezet is. Deze voorbehandeling is helemaal gratis en vrijblijvend. Het is voor ons noodzakelijk om de veiligheid van de behandelingen te beoordelen. Voor jou is het een fijn gesprek waarna je weet wat er mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

Veelgestelde vragen

Wat iedereen wilt weten over deze behandeling

Permanente make-up verwijderen? Wanneer je overweegt om je permanente make-up, zoals je wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of moedervlek te laten verwijderen loop je vast met veel vragen rond. Wij hebben de meest gestelde vragen hiernaast voor je op een rijtje gezet. Overige vragen beantwoorden wij graag tijdens een gratis intake gesprek.

 

Boek een gratis intake

Bij het zetten van een permanente make-up wordt kleurstof (pigment) in de huid gebracht. Ons lichaam schrikt van deze onbekende stof, maar is vanwege de grote van de inktdeeltjes niet in staat deze af te voeren. De huid moet daarom op een andere manier er voor zorgen dat zij niet beschadigd wordt door de onbekende stof. De huid doet dit door de inktdeeltjes in te kapselen. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten, zichtbaar zijn van buiten en altijd zullen blijven zitten.

De meest gebruikte en veiligste methode om een permanente make-up te verwijderen is door middel van een laserbehandeling. De laserstralen worden door de kleurpigmenten van de permanente make-up, geabsorbeerd, hierdoor breken de grote inktdeeltjes op in kleinere inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zijn zo klein, dat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van een behandeling af te voeren kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van een behandeling kan dus ook echt pas minimaal na acht weken worden beoordeeld.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn om voor permanente make-up verwijderen is helaas niet voorafgaand aan het proces te voorspellen. De snelheid waarmee permanente make-up kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren. Voorbeelden van factoren die invloed hebben op het proces hebben zijn:

Kleur van de permanente make-up
De kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make-up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de permanente make-up donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan met de volgende behandelingen vervaagd worden.

Diepte van de
permanente make-up pigmenten
Hoe dieper de permanente make-up is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het ondiepe permanente make-up, dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Hoeveelheid inkt
De hoeveelheid inkt is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de permanente make-up is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn om de permanente make-up te verwijderen.

Kwaliteit van de inkt

Er zijn veel verschillende inktsoorten op de markt. Elke inktsoort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem

De inktdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, dienen in de weken na de behandeling te worden afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Huidtype 
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om permanente make-up te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen, zijn om permanente make-up mooi en zonder littekens te kunnen verwijderen. Dit heeft te maken met de minimale aanwezigheid van pigment bij een blanke huid, terwijl dit bij een donkere huid juist sterk aanwezig is.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee een tatoeage verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk: de aanwezigheid van littekenweefsel, locatie van de permanente make-up, leeftijd van de permanente make-up en de overige gezondheid.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde betreft

PMU zal na verloop van jaren vervagen. Er wordt wel eens gesproken over 1-3 jaar. Wat wel zo is, en wat niet altijd genoemd wordt, is dat PMU bij het vervagen ook minder mooi kan worden. De vorm wordt onduidelijk of de kleur kan gaan veranderen. Zeker met oude PMU is dit het geval. De inkt kan dan blauw of rood kleuren bij het vervagen. Dit zijn dé redenen waarom mensen na een aantal jaar toch zoeken naar een oplossing voor permanente make up verwijderen. Wat jouw situatie ook is, kom gerust langs voor een gratis intake.

Met de PicoWay zijn wij in staat het merendeel van de permanente make-up volledig te verwijderen. Veelal krijgen wij in onze kliniek permanente make-up gevallen, zoals wenkbrauwen, die met andere lasers geen resultaat meer konden boeken, maar waarbij wij wèl nog in staat zijn de laatste waas ook volledig weg te laseren. Dit komt o.a. door de combinatie van een ultra korte pulsduur en de diepe penetratie van de laser.

Met de oudere lasers (zoals de Q-switch ND-YAG, Alexandrite, Ruby, Medlite en Harmony laser) was littekenvorming een veel voorkomend bijeffect. Dit komt vooral doordat deze lasers dusdanig veel hitte in de huid produceren waardoor de huid dermate beschadigd kan raken en littekenweefsel ontstaat. Deze oudere laserbehandelingen kun je daarom ook classificeren als een thermische behandeling.

De PicoWay laser werkt op basis van een picoseconde (in tegenstelling tot een nanoseconde van de oudere lasers). Doordat de inktdeeltjes nu in zo een kort tijdbestek worden verpulvert, 100 keer sneller t.o.v de oudere lasers (één triljoenste van een seconde), krijgt de huid geen kans meer om op te warmen. De behandeling van de PicoWay kun je daarom ook classificeren als een akoestische behandeling. Er ontstaat nu zo veel minder hitte in de huid, waardoor de huid niet meer beschadigd raakt. Hierdoor komt littekenweefsel en/of pigmentverschuivingen niet meer voor en kunnen wij met de PicoWay veilig alle huidtypes behandelen, zelfs de meest donkere huid.

Houdt er rekening mee dat littekenweefsel soms al tijdens het zetten van een permanente make-up kan zijn ontstaan. Dit kun je meestal wel zien of voelen. Je voelt dan een verdikking of je ziet wittere delen in je permanente make-up zitten. Of er littekenweefsel in je permanente make-up aanwezig is zullen wij tijdens de intake beoordelen. Mocht er littekenweefsel in je permanente make-up zitten, dan kunnen wij aanvullend permanente make-up behandelen met de PicoWay Resolve. Tijdens deze nabehandeling worden er d.m.v een gefractioneerde laser kleine gaatjes in de huid gemaakt die de huidstructuur doet verbeteren.

Tijdens een behandeling worden grote inktdeeltjes die niet door het lichaam afgevoerd kunnen worden verpulverd in kleine inktdeeltjes. Het lichaam is na een laserbehandeling dan in staat om de verpulverde kleine inktdeeltjes af te voeren. Dit betekent dat wanneer je net een behandeling hebt gehad, er in de huid nog dezelfde hoeveelheid inkt aanwezig is. De inkt is echter nu wel zo klein gemaakt dat het lichaam zelf in staat is om deze af te voeren in de weken na de behandeling.

Het afvoeren gebeurd door middel van het lymfevatenstelsel. Het lymfevatenstelsel werkt relatief langzaam en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 6-8 weken tussen een behandeling in gehouden moet worden. Deze behandelinterval kan echter per persoon variëren vanwege het individuele lymfesysteem.

De PicoWay is de eerste laser die veilig op elk huidtype kan worden toegepast. Je hoeft met de combinatie van onze laser en de expertise van onze laserspecialisten en huidtherapeuten niet bang te zijn voor permanente pigmentverschuivingen of littekens.

Permanente make-up verwijderen bij een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan op een blanke huid. Dit is te verklaren doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat en er lager behandeld zal moeten worden.

Nee, onze huidtherapeuten en laserspecialisten kunnen je permanente make-up wenkbrauwen verwijderen zonder dat de haartjes verwijderd dienen te worden. De PicoWay laser is de eerste laser die door de FDA in Amerika is goedgekeurd voor het verwijderen van permanente make-up. Oudere lasers (Q-Switched Nd-YAG, Robijn, Alexandrite) zorgde vaak voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats waardoor permanent haarverlies ook niet meer voorkomt.

Oudere lasers zorgen regelmatig voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats. Hierdoor heeft de FDA de PicoWay geschikt bevonden voor het veilig verwijderen van permanente make-up, zonder het bij-effect van permanent haarvlies.

Dat is geen enkel probleem. Wij zien in onze kliniek zelfs veel permanente make-up gevallen waarbij elders geen resultaat meer kon worden geboekt. Wij zijn dan bijna altijd in staat om ook de laatste waas volledig weg te krijgen.

Bent je voorheen met IPL behandeld?

Een IPL-laser is niet geschikt voor het verwijderen van tattoo’s of permanente make-up. Helaas wordt dit in Nederland wel veel aangeboden, meestal via acties of groupon. Vanwege de goedkope prijs zal een IPL behandeling wellicht aantrekkelijk klinken. In dit geval is goedkoop echter duurkoop. Naast het feit dat er met een IPL-laser meer dan 20 behandeling nodig zullen zijn om een tatoeage of permanente make-up te verwijderen, kan een IPL-laser een getatoeëerde huid ernstige schade aanrichten. Indien je reeds al behandeld bent met een IPL-laser adviseren wij om hier direct mee te stoppen.

Wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

De huid is veel gevoeliger voor de zon na een behandeling en moet daarom ook extra goed worden verzorgd. Bescherming tegen de zon is een belangrijk onderdeel van de nazorg om pigmentatie van het gebied te voorkomen. Ook is het van belang om gedurende het behandelproces zo “wit” mogelijk te zijn, tijdens deze periode is het van belang om een goede zonbescherming te gebruiken.

De dag van de behandeling
Wij adviseren om op de dag van behandeling geen make-up te dragen. Indien je dit toch graag zou willen, dan adviseren wij Lycogel. Dit product heeft naast een dekkende werking ook een herstellende werking.

De dag na de behandeling
Vanwege de ultrakorte picoseconde techniek van de PicoWay is er sprake van een minimale downtime na de behandeling. In de meeste gevallen is de huid de volgende dag alweer herstelt en kun je gewoon weer make-up dragen. De inktdeeltjes die tijdens de behandeling kleiner zijn gemaakt zullen echter nog wel in de 6-8 weken na de behandeling worden afgevoerd. Dit betekent ook dat het eindresultaat van de behandeling pas na 6-8 weken zichtbaar is.

Waar is Lycogel te koop?
Lycogel is te koop bij Sanne Swinkels Skincare. Deze schoonheidssalon bevind zich op 2 minuten afstand van onze kliniek in Amsterdam. Daarnaast kun je Lycogel vinden in de betere schoonheidssalons of online.

Voor de eerste behandeling voor het verwijderen van permanente make-up reserveren wij 45 minuten, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek informeren wij u over alle relevante informatie m.b.t. de voor- en nazorg, maken wij een schatting voor het aantal behandelingen en stellen wij een gewenst behandelplan met u op.

Voor alle opvolgende behandelingen reserveren bij 30 minuten voor het verwijderen van permanente make-up. Elke behandeling zullen wij het resultaat met u beoordelen. De behandeling met de laser zelf duurt slechts maar enkele minuten.

Wij verwijderen geen eye-liner.

Wanneer je zoekt op PMU verwijderen kom je vloeistof en laser tegen. De vloeistof wordt met dunne naalden in de huid gespoten. Je hebt misschien ook gelezen over mensen die voor permanente make-up verwijderen zoutoplossing gebruiken. Het zout trekt als het ware het pigment uit de huid. Hoewel er vaak gesproken wordt van natuurlijke stoffen betekent dit niet dat de natuurlijke stoffen voor die plek in de huid geschikt zijn. Voor je dus overgaat tot PMU removal vloeistof kopen of een kliniek voor PMU verwijderen vloeistof zoekt, raden we het aan om eerst bij ons binnen te stappen voor vrijblijvend advies.

Ik wil graag van mijn 
permanente make-up af, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam
Dit zijn wij

Maak kennis met ons team

PMU verwijderen kan als een grote stap voelen. Wij hopen met deze introductie en met de antwoorden op de veelgestelde vragen de twijfels weggenomen te hebben. Om je een vertrouwd gevoel te geven, presenteren wij graag onze laser- en huidspecialisten. Klik op de foto om meer te weten te komen over de therapeut of specialist en om te zien in welke kliniek je door degene behandeld kan worden. Je kunt uiteraard ook gewoon de gratis en vrijblijvende intake inplannen. Mocht je na het gesprek toch wat langer erover na willen denken, voel je dan niet bezwaard.

Zet de stap voor permanente make up verwijderen

Wanneer je al wat langer op zoek bent naar een oplossing voor permanente make up verwijderen, dan heb je met het bezoek aan onze website de beste oplossing gevonden. Wij zijn een ervaren laserkliniek voor PMU verwijderen met NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en KP (Kwaliteitsregister Paramedici) geregistreerde therapeuten. Kortom, je bent in goede handen en je hoeft je geen zorgen te maken. Naast PMU en tatoeages verwijderen zijn wij ook gespecialiseerd in laser ontharen, melasma of PHP verwijderen. De eerste stap die je nu kan zetten is de intake inplannen met een medewerker bij een kliniek naar jouw keuze. Nogmaals, dit is helemaal vrijblijvend. Wat je vervolgens met de opgedane kennis doet, is helemaal aan jou.