Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
PicoWay voor Tattoo Verwijderen
Prijs MHP verwijderen

Kosten micro hair pigmentation verwijderen

Micro hair pigmentation, oftewel MHP, verwijderen bij Undo zal een stuk sneller en veiliger gaan. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een MHP met de PicoWay  bij Undo zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je MHP af!

Veilig en snel herstel
MHP verwijderen met de PicoWay is de meest veilige optie. Littekenweefsel of haarverlies is door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd. Daarnaast is de hersteltijd met onze laser minimaal, dit betekent dat je de volgende dag weer je gewone werkzaamheden kunt oppakken.

Iedere MHP is uniek
Hou bij het verwijderen van een MHP goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de MHP, huidskleur en de ondertoon van de MHP.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een MHP hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 2 en 5 behandelingen. De totale prijs met de PicoWay laser zal niet duurder zijn dan met oudere lasers zoals de Q-switched. Met de PicoWay ben je alleen wel sneller, vollediger en vooral veiliger van je MHP af.

prijs micro hair pigmentation verwijderen

Kosten MHP verwijderen

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken.

Kosten MHP verwijderen

Aantal zones Prijs per behandeling
1 zone € 105
2 zones € 200
3 zones € 275
4 zones € 325
5 zones € 450
Exclusief resultaat bij Undo!

Before and After

Alle voor- en nafoto’s op onze website zijn afkomstig van cliënten uit onze eigen kliniek, behandeld met de PicoWay laser, behandeld middels ons unieke behandelprotocol en door huidtherapeuten van Undo.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google