Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Undo, specialist in MHP verwijderen

Micro hair pigmentation verwijderen, MHP verwijderen, bij de enige kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht die 100% gespecialiseerd is het verwijderen van MHP, PMU en tatoeages.

✓  Snelste en veiligste methode
✓  Hoogste kwaliteit laser
✓  Minimale herstelperiode
✓  Gediplomeerde huidtherapeuten
✓  Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓  Uniek behandelprotocol
Maak een afspraak
Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
MHP verwijderen

Micro hair pigmentation verwijderen met de beste laser

Micro hair pigmentation (MHP) is een speciaal ontwikkelde tattootechniek om haarstoppels te stimuleren of in sommige gevallen een hogere optische haardichtheid te creëren. Ben je opzoek naar een kliniek gespecialiseerd in MHP verwijderen? Dan is Undo de oplossing voor jou!

De PicoWay laser heeft van alle picolasers in Nederland de kortste pulsduur en is daarmee de meest effectieve picolaser op de markt voor het verwijderen van MHP. De superioriteit van de PicoWay laser zorgt voor een minimale downtime, dit betekent dat je de volgende dag je dagelijkse werkzaamheden gewoon weer kunt oppakken.

Voor meer informatie, boek snel een gratis intake

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!

Onze werkwijze

Micro Hair Pigmentation (ofwel MHP) is een vorm van permanente make-up en wordt op dezelfde wijze in de huid gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een stippeltechniek, om op deze manier haarfollikels na te bootsen. MHP blijft net als PMU niet jarenlang hetzelfde, het reageert namelijk mee met het veranderen van de huid en eventuele zon blootstelling. Tevens lost de MHP nooit volledig op. Het kan uitlopen of van kleur veranderen waardoor je er t.z.t. niet meer tevreden mee bent.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Meest effectieve laser van Nederland
KP-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Lid van de NVH

 

Gratis intake gesprek
Er komen waarschijnlijk veel vragen in je op wanneer je overweegt om je Micro Hair Pigmentation (MHP) te verwijderen. Om al je vragen goed en volledig te beantwoorden bieden wij een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij je MHP beoordelen, een schatting maken van het aantal behandelingen en je informeren over de juiste voor- en nazorg. Na de intake kun je direct behandeld worden, maar dit is uiteraard niet verplicht.

Hoe werkt MHP verwijderen met de PicoWay?
De behandeling MHP verwijderen wordt middels de PicoWay laser uitgevoerd. De inktdeeltjes worden door de laserstralen van de PicoWay geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de inktdeeltjes verpulveren in kleine inktdeeltjes, zo klein dat het lichaam in staat is deze inktdeeltjes af te voeren. Het afvoeren van deze kleinere inktdeeltjes gaat d.m.v het lymfevatenstelsel, gemiddeld doet het lichaam er 6-12 weken over om de inktdeeltjes van een behandeling af te voeren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het gemiddelde aantal behandeling, voor het verwijderen van MHP, ligt met de PicoWay tussen de 2-5 behandelingen. Dit getal betreft slechts een gemiddelde. Helaas valt er van tevoren nooit exact te voorspellen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee MHP vervaagd. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de MHP, leeftijd van MHP, huidtype en de hoeveelheid MHP. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren.

Wees voorzichtig
Zorg dat je goed bent geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en risico’s: er zijn helaas veel goedkope of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd MHP verwijderen, maar vooral littekens opleveren.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren.

 

Over onze Laser

PicoWay, de beste laser voor MHP verwijderen

De PicoWay laser is tot op heden onovertroffen en heeft in het afgelopen jaar de award gewonnen voor “best energy treatment of the year” tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. De PicoWay wordt wereldwijd dan ook beschouwd als “The Golden Standard” voor micro hair pigmentation verwijderen en ook voor tattoo verwijderen en PMU verwijderen.

Beste picolaser i

7 redenen waarom PicoWay de beste laser van Nederland is:

Kortste pulsduur van alle picolasers
3 golflengtes o.b.v. de picoseconde techniek
Holografisch fractioneerde nabehandeling
FDA-approved
✓ Geschikt voor alle huidtypes en inktkleuren
Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ Geen warme-ontwikkeling, dus geen schade

Snel en veilig
De meest gebruikte en veiligste methode voor tattoo, permanente make-up en micro hair pigmentation verwijderen is door middel van lasertherapie. De PicoWay maakt gebruik van de allernieuwste picoseconde techniek. Een picoseconde is één triljoenste van een seconde en is daarmee 100 keer sneller t.o.v de verouderde nanoseconde techniek waar de oudere lasers (zoals de Q-switched ND-Yag en de Harmony laser) mee werken. Van alle picolasers beschikt de PicoWay daarnaast over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve en veilige laser op de markt.

De mogelijkheden & nabehandeling
De PicoWay beschikt over drie verschillende golflengtes, die allemaal werken o.b.v. de picosecondetechniek.  Hiermee is de PicoWay de enige op de markt. Andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van de picoseconde techniek en hebben daarnaast allemaal een langere pulsduur t.o.v. de PicoWay.  Door de drie verschillende golflengtes kunnen alle kleuren inkt worden behandeld. Daarnaast beschikt de PicoWay over een holografisch gefractioneerd handstuk, de PicoWay Resolve. Met dit handstuk kunnen tattoo’s, permanente make-up of micro hair pigmentation, waarbij littekenweefsel is ontstaan tijdens het zetten, worden behandeld om zo de huidstructuur te verbeteren.

Voor meer informatie over de PicoWay ga naar: PicoWay laser

 

Ik wil graag van mijn 
MHP verwijderen, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
PicoWay intake
reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wilt weten over deze behandeling

Wanneer je overweegt om je micro hair pigmentation te laten weglaseren loop je vast met veel vragen rond. Hiernaast de meest gestelde vragen op een rijtje, maar uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen graag tijdens het gratis intake gesprek.

Bij het zetten van Micro Hair Pigmentation (MHP) wordt kleurstof (pigment) in de huid gebracht. Ons lichaam schrikt van deze onbekende stof, maar is vanwege de grootte van de inktdeeltjes niet in staat deze af te voeren. De huid moet daarom op een andere manier er voor zorgen dat zij niet beschadigd wordt door de onbekende stof. De huid doet dit door de inktdeeltjes in te kapselen. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten, zichtbaar zijn van buiten en altijd zullen blijven zitten.

De meest gebruikte en veiligste methode om een tatoeage te verwijderen is door middel van lasertherapie. De laserstralen worden door de kleurpigmenten van een tatoeage en/of pigmentatie geabsorbeerd en hierdoor breken de grote inktdeeltjes op in kleinere inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zijn zo klein, dat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van 1 behandeling af te voeren kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van 1 behandeling kan dus ook echt pas na minimaal 8 weken worden vastgesteld.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om MHP te verwijderen is helaas niet voorafgaand aan het proces te voorspellen. De snelheid waarmee MHP kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren. Voorbeelden van factoren die invloed hebben op het proces hebben zijn:

Kleur van de MHP
De kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij Micro Hair Pigmentation verwijderen. MHP pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan MHP pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de MHP donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan met de volgende behandelingen vervaagd worden.

Diepte van de MHP
Hoe dieper de MHP is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het ondiepe MHP, dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Hoeveelheid inkt
De hoeveelheid inkt is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de MHP is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn om de MHP te verwijderen.

Kwaliteit van de pigmenten
Er zijn veel verschillende pigmentsoorten op de markt. Elke pigmentsoort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem
De pigmentdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, worden in de weken na de behandeling afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Huidtype 
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om permanente make-up te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen, zijn om Micro Hair Pigmentation mooi en zonder littekens te kunnen verwijderen. Dit heeft te maken met de minimale aanwezigheid van pigment bij een blanke huid, terwijl dit bij een donkere huid juist sterk aanwezig is.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee Micro Hair Pigmentation verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk: de aanwezigheid van littekenweefsel, locatie van de MHP, leeftijd van de MHP en gezondheid.

Gemiddeld zijn er 2-5 behandelingen nodig om MHP te verwijderen. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde betreft.

Met de PicoWay zijn we in staat het merendeel van de Micro Hair Pigmentation volledig te verwijderen. Veelal krijgen wij in onze kliniek MHP gevallen, zoals wenkbrauwen, die met andere lasers (zoals de Q-switched ND-Yag, Harmony laser en de PicoSure) geen resultaat meer konden boeken, maar waarbij wij wèl nog in staat zijn de laatste waas ook volledig weg te laseren. Dit komt o.a. door de combinatie van een ultra korte pulsduur en de diepe penetratie van de laser.

Met de oudere lasers (zoals de Q-switch ND-YAG, Alexandrite, Ruby, Medlite en Harmony laser) was littekenvorming een veel voorkomend bijeffect. Dit komt vooral doordat deze laser dusdanig veel hitte in de huid produceren waardoor de huid dermate beschadigd kan raken dat littekenweefsel ontstaat. Deze oudere laserbehandelingen kun je daarom ook classificeren als een thermische behandeling. 

De PicoWay laser werkt op basis van een picoseconde (in tegenstelling tot een nanoseconde van de oudere lasers). Doordat de inktdeeltjes nu in zo een kort tijdbestek worden verpulvert, 100 keer sneller t.o.v de oudere lasers (een triljoenste van een seconde), krijgt de huid geen kans meer om op te warmen. De behandeling van de PicoWay kun je daarom ook classificeren als een akoestische behandeling. Er ontstaat nu zo veel minder hitte in de huid, waardoor de huid niet meer beschadigd raakt. Hierdoor komt littekenweefsel en/of pigmentverschuivingen niet meer voor en kunnen wij met de PicoWay veilig alle huidtypes behandelen, zelfs de meest donkere huid. 

Houdt er rekening mee dat littekenweefsel soms al tijdens het zetten van een tatoeage kan zijn ontstaan. Dit kun je meestal wel zien/voelen. Je voelt dan een verdikking of  je ziet wittere delen in je permanente make-up zitten. Of er littekenweefsel in uw permanente make-up aanwezig is zullen wij tijdens de intake beoordelen. Mocht er littekenweefsel in je permanente make-up zitten, dan kunnen wij aanvullend permanente make-up behandelen met de PicoWay Resolve. Tijdens deze nabehandeling worden er d.m.v een gefractioneerde laser kleine gaatjes in de huid gemaakt die de huidstructuur doet verbeteren.

Tijdens een behandeling worden grote inktdeeltjes die niet door het lichaam afgevoerd kunnen worden verpulverd in kleine inktdeeltjes. Het lichaam is na een laserbehandeling dan in staat om de verpulverde kleine inktdeeltjes af te voeren. Dit betekent dat wanneer je net een behandeling hebt gehad, er in de huid nog dezelfde hoeveelheid inkt aanwezig is. De inkt is echter nu wel zo klein gemaakt dat het lichaam zelf in staat is om deze af te voeren in de weken na de behandeling.

Het afvoeren gebeurd door middel van het lymfevatenstelsel. Het lymfevatenstelsel werkt relatief langzaam en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 6-8 weken tussen een behandeling in gehouden moet worden. Deze behandelinterval kan echter variëren per persoon vanwege het individuele afweersysteem.

De PicoWay is de eerste laser die op elk huidtype kan worden toegepast. Je hoeft met de combinatie van onze laser en de expertise van onze laserspecialisten en huidtherapeuten niet bang te zijn voor permanente pigmentverschuivingen of littekens.

MHP verwijderen bij een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan op een blanke huid. Dit is te verklaren doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat en er lager behandeld zal moeten worden.