Undo (voorheen Laser A) is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Afspraak plannen

Maak een afspraak

Intake + Eventuele behandeling – Nieuwe cliënten
Indien je nog niet eerder bij ons behandeld bent, dien je bij het maken van de afspraak de optie “Intake + Eventuele behandeling” te selecteren. Een intake is gratis. Na de intake kunt je ter plekke bepalen of je meteen behandeld zou willen worden.

Herhaalafspraak – Bestaande cliënten
Je kunt deze optie selecteren wanneer je al eens bij ons in behandeling bent geweest of wanneer  je de intake al eerder bij ons hebt doorlopen. Zorg dat je voldoende tijd voor je tattoo uitboekt:

Tattoo verwijderen – Kleiner dan een pinpas – 20 minuten
Tattoo verwijderen – Kleiner dan een DVD – 30 minuten
Tattoo verwijderen – Kleiner dan een A4 – 40 minuten
Tattoo verwijderen – Kleiner dan A3 – 50 minuten
Tattoo verwijderen – Groter dan A3? Boek dan telefonisch je afspraak in zodat we voldoende tijd hebben voor de behandeling.

Annuleren/Wijzigen
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak is Undo gerechtigd de gereserveerde tijd in rekening te brengen, dit bedrag bedraagt 75 euro ongeacht de prijs van de behandeling. Dit geldt ook voor de gratis intake.

Plan direct

Of boek een afspraak bij ons in per telefoon of email

Contact
  • Gratis intake

    Bij Undo is een intakegesprek altijd gratis. Laat je overtuigen door onze resultaten en laat je informeren naar de mogelijkheden.

  • Veilig

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de FDA-approved PicoWay laser. De PicoWay is de enige laser in Nederland die volledig werkt op basis van de picoseconde techniek en beschikt tevens over de kortste pulsduur van alle picolasers ter wereld. Deze extreem korte pulsduur zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar waarborgt ook de meest veilige behandeling.

  • Echte experts

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd door HBO-gediplomeerde huidtherapeuten of door onze gecertificeerde laserspecialist. Onze huidtherapeuten zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze laserspecialist is daarnaast lid van de officiële PicoWay Innovator’s Circle, een elite groep van medische professionals wereldwijd welke behoren tot de pioniers in tattoo verwijdering.