Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Oksels laseren bij Undo

Okselhaar kan voor sommige mensen een bron van frustratie zijn. Het regelmatig bijhouden van de oksels kan tijdrovend en irritant zijn. Scheren kan leiden tot ingegroeide haren en huidirritatie, terwijl harsen of epileren vaak pijnlijk is. Jouw oksels laseren is dé oplossing voor als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om okselhaar te verwijderen.

Maak direct een afspraak
laser ontharen oksels

Oksels laseren: een efficiënte en veilige ontharingsmethode

Bij laserontharing wordt geconcentreerd licht gebruikt om het haarzakje te vernietigen. De laser verwarmt het pigment in het haarzakje, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en niet meer in staat is om nieuw haar te produceren.

De laserbehandeling is geschikt voor donker en dik haar, omdat het pigment in deze haren het licht beter absorbeert. Na iedere behandeling zullen de haren verminderen en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat, en tussen de behandelingen zitten 8 tot 10 weken. Je kunt ook bij ons terecht voor voor benen laseren met dezelfde methode.

 

Laserontharing is een veilige methode om okselhaar te verwijderen

Bij Undo maken wij gebruik van de Gentle Max Pro oksels ontharen laser, die een speciaal koelsysteem gebruikt om de huid te beschermen tegen brandwonden en oververhitting. Hierdoor kun jij rekenen op een behandeling die zowel veilig als comfortabel is. Bovendien is de Gentle Max Pro laser veilig voor zowel lichte als donkere huidskleuren, waardoor bijna iedereen gebruik kan maken van deze efficiënte ontharingstechniek.

Oksels laseren is ook minder pijnlijk dan andere ontharingstechnieken zoals harsen en epileren. Bij laserontharing wordt het haarzakje vernietigd door geconcentreerd licht, wat veel minder pijnlijk is dan andere ontharingstechnieken. Dit maakt het een goede optie voor mensen met een lage pijngrens.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
1 maand ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
1 maand ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
1 maand ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
2 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
1 maand ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
1 maand ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
2 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
2 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
3 maanden ago via google

De voordelen van oksels laseren

Een van de grootste voordelen van oksels laseren is dat het resultaat blijvend is. Na een aantal laserbehandelingen zal de haargroei in de behandelde gebieden blijvend verminderd zijn. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het regelmatig bijhouden van je oksels.

Een ander voordeel van oksels laseren is dat het een efficiënte methode is. Tijdens een laserbehandeling worden meerdere haarzakjes tegelijkertijd behandeld. Dit betekent dat de behandeling snel kan worden uitgevoerd en dat je binnen korte tijd weer verder kunt met je dagelijkse activiteiten.

 

Boek jouw gratis intakegesprek vandaag nog

Tijdens het intakegesprek bij Undo wordt alles met je besproken om te bepalen of laserontharing voor jou de juiste keuze is. Wij laseren oksels en daarnaast bieden we ook andere laserbehandelingen aan, zoals een tattoo verwijderen en benen laseren. Onze ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten zorgen ervoor dat je de juiste zorg en behandeling krijgt die je nodig hebt.

Boek direct online een intake voor ontharen

Meer over laser ontharen Direct online een afspraak boeken
Laser ontharing oksel

Oksels laseren bij Undo biedt talrijke voordelen

Oksels laseren resulteert in een blijvende vermindering van de haargroei, is minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden en levert een gezondere, gladdere huid op. Onze gecertificeerde specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten.

Boek vandaag nog je gratis intakegesprek bij Undo en ontdek wat laserontharing voor jou kan betekenen. Laat je adviseren door onze deskundige huidtherapeuten en laserspecialisten en zet de eerste stap naar een zijdezachte, haarvrije huid!

WE BIEDEN NOG VEEL MEER...

Onze behandelingen

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €75,-

Tattoo verwijderen

Vanwege de ultrakorte pulsduur van onze PicoWay laser, wordt de PicoWay beschouwd als de meest veilige, snelle en effectiefste methode voor tattoo verwijderen. Undo is de enige kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht die 100% gespecialiseerd is in tattoo verwijderen en uitsluitend werkt met ervaren experts.

meer weten over Tattoo verwijderen
Vanaf €30,-
Kosten laser ontharen vrouwen

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €115,-

Permanente make-up verwijderen

Snel, zonder haarverlies en met minimale downtime je PMU verwijderen? Bij Undo bent je op het juiste adres voor het verwijderen van ongewenste PMU. De PicoWay laser is de eerste en enige laser die de FDA geschikt heeft bevonden voor het veilig verwijderen van PMU.

meer weten over Permanente make-up verwijderen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

MHP verwijderen

Wil je zo snel mogelijk je foutief gezette of oude micro hair pigmentation verwijderen? Dan is Undo de oplossing voor jou! Met het minste aantal behandelingen en met een minimale downtime ben je bij Undo op de snelste manier van je MHP af.

meer weten over MHP verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende en strakke huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment
Vanaf €180,-
Dermapen4 Rotterdam

Dermapen

Dermapen, de behandeling voor huidverbetering

meer weten over Dermapen