Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo Verwijderen Utrecht bij Undo

Tattoo verwijderen Utrecht? Undo is gevestigd op de Nobelstraat 18 in het centrum van Utrecht en is makkelijk bereikbaar met de fiets, OV of auto.

Met jarenlange ervaring, meer dan 15.000 behandelingen, de beste laser en BIG-geregistreerde huidtherapeuten kun je bij Undo Utrecht je tattoo op de snelste, veiligste en meest effectieve wijze verwijderen.

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ PicoWay laser, de beste picolaser
✓ Geschikt voor alle huidskleuren
✓ Geschikt voor alle kleuren inkt
✓ Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht
✓ Gediplomeerde én BIG-geregistreerde huidtherapeuten

GRATIS INTAKE
Tattoo verwijderen Utrecht
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Tattoo laseren Utrecht before and after
Waarom je tattoo weglaseren in Utrecht bij Undo?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Utrecht

Bij Undo ben je op het juiste adres om je tattoo te laten verwijderen. Met meer dan 15.000 behandelingen, jarenlange ervaring en BIG-geregistreerde huidtherapeuten is Undo de beste kliniek voor het verwijderen van je tattoo in Utrecht.

Bij Undo Utrecht werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, om je tattoo te verwijderen. De huidtherapeuten van Undo Utrecht zijn allemaal KP-geregistreerd, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd.

Undo verwijderd tattoo’s met de PicoWay, de beste picolaser van dit moment. De PicoWay beschikt over vier verschillende golflengtes waardoor alle kleuren inkt (m.u.v. wit) kunnen worden verwijderd. Vanwege de ultrakorte picosecondetechniek, is de PicoWay laser de meest veilige laser voor alle huidtype. Daarnaast beschikken de BIG-geregistreerde huidtherapeuten van Undo niet alleen over de juiste diploma’s, maar hebben zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tattoo’s. Kijk hier voor nog meer informatie over een tattoo verwijderen bij Undo.

Boek snel een gratis intake of bekijk hier de kosten van een tattoo weglaseren.

 

GRATIS INTAKE

Gratis intakegesprek bij Undo voor tattoo verwijderen Utrecht

Als je overweegt om je tattoo te laten verwijderen in Utrecht, biedt Undo je een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om al je vragen te stellen over het verwijderen van je tattoo. Onze experts zullen je informeren over de meest optimale behandelmethode door Undo.

Met meer dan 15.000 behandelingen op onze naam, ben je verzekerd van de beste zorg en resultaten. Boek vandaag nog je gratis intakegesprek en ontdek waarom Undo Tattoo Verwijderen de beste keuze is voor tattoo verwijderen Utrecht.

Veel gestelde vragen over tattoo verwijderen Utrecht

Wanneer je overweegt om je tattoo in Utrecht te laten verwijderen, is het begrijpelijk dat je veel vragen hebt. Wij van Undo geven graag antwoord op al je vragen, zodat je goed geïnformeerd bent over het proces van een tattoo verwijderen Utrecht. Of je nu benieuwd bent naar de behandelmethode, naar de laser die we gebruiken of naar de ervaring en deskundigheid van onze huidtherapeuten, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over een tattoo verwijderen Utrecht bij Undo.

Waarom kiezen voor Undo in Utrecht?

Bij Undo ben je verzekerd van de beste zorg en resultaten bij het verwijderen van je tattoo. Onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en werken met de PicoWay-laser, de beste picolaser van dit moment.

Deze laser beschikt over vier verschillende golflengten, waardoor alle kleuren inkt (met uitzondering van wit) kunnen worden verwijderd. Dankzij de ultrakorte picoseconde techniek is de PicoWay-laser de veiligste en meest effectieve laser voor alle huidtypes. Kies voor Undo in Utrecht en ervaar de beste zorg bij een tattoo weglaseren Utrecht.

Ontdek de kosten van tattoo verwijderen Utrecht

Ben je klaar om je tattoo te laten verwijderen in Utrecht? Boek nu je gratis intakegesprek bij Undo. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt en worden al je vragen beantwoord door onze professionele huidtherapeuten. We zullen je ook informeren over de kosten van het verwijderen van je tattoo, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wacht niet langer en boek vandaag nog je gratis intakegesprek bij Undo en laat je tattoo verwijderen Utrecht. Samen zorgen we ervoor dat we op een veilige en effectieve manier de tattoo laseren Utrecht.

Het is niet zomaar een beslissing

Daarom is het essentieel om een kliniek te kiezen waar je je prettig bij voelt. Bij Undo begrijpen wij dit en streven we naar persoonlijke aandacht en zorg. Onze kliniek heeft een moderne, hygiënische behandelruimte voor een rustige behandeling.

Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om kosten te spreiden en declaraties bij de zorgverzekering in te dienen. Zo kun je zorgeloos je tattoo verwijderen Utrecht en een nieuwe start maken. Wil je meer weten over het verwijderen van jouw tattoo, ben je benieuwd naar voor- en na foto’s of ben je benieuwd naar een andere behandelmethode? Neem dan gerust contact op met een van onze huidspecialisten. Wij staan voor je klaar en hebben vast en zeker een antwoord op al jouw vragen!

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
Ontvangst Utrecht voor Tattoo weglaseren
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Utrecht te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Utrecht wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Utrecht: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.