Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Gentle Max Pro

De Gentle Max Pro laser in het kort

De Gentle Max Pro is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing. Bij Undo werken wij exclusief met de beste laserapparatuur en specialiseren wij ons middels een exclusief behandelprotocol. Onze expertise in combinatie met de meest krachtige ontharingslaser van het moment zorgen ervoor dat haren én haarzakjes worden vernietigt. Dit resulteert in een gladde, haarvrije huid zonder stoppels en/of bultjes.

2-in-1

De Gentle Max Pro laser is een combinatie van twee krachtige lasers: Alexandrite 755 nm en Nd:YAG 1064 nm. Door deze combinatie kan zowel de lichte als de donkere huid veilig én effectief worden behandeld.

Maak een afspraak

Gentle Max Pro Amsterdam en Rotterdam

Bij Undo zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze lasers en hebben wij ons gespecialiseerd in een op maat gemaakte behandeling. Dit zorgt ervoor dat wij jou op een veilige én effectieve manier kunnen behandelen met het daarbij gewenste resultaat.

Daarom werken wij met de krachtigste laser voor laser ontharing, de Gentle Max Pro Laser.

Voor alle huidtypes

In het verleden was laser ontharing alleen voor de lichte huidtypes, gelukkig is dit nu verleden tijd. De Gentle Max Pro laser kan veilig én effectief worden ingezet op alle huidtypes, zowel de lichte al de donkere huid. De laser beschikt namelijk over een 2-in-1 lasersysteem, dit is een combinatie van twee krachtige lasers: Alexandrite 755 nm en Nd:YAG 1064 nm. De Alexandrite laser 755 nm kan worden ingezet op alle lichte huidtypes (classificatie volgens Fitzpatrick huidtype 1 t/m 3) en de Nd:YAG 1064nm op alle donkere huidtypes (classificatie volgens Fitzpatrick huidtype 4 t/m 6 ). Hiermee kunnen we de gewenste resultaten bereiken en nog veilig behandelen.

Lees hier over de positieve ervaringen met laser ontharen van onze clienten!  Voor meer informatie over voorbeelden van specifieke behandelgebieden kijk hier: bikinilijn laseren, oksels laseren en benen laseren.

Lees ook meer over deze behandeling op onze locaties: laser ontharen Amsterdam en laser ontharen Rotterdam.

Gentle Max Pro met huidtherapeut
Gentle Max Pro

De 10 voordelen van de Gentle Max Pro op een rijtje

Candela Gentle Max Pro logo

✓ Veilig én effectief laser ontharen
✓ Bewezen resultaten
✓ Gratis intake
✓ Alle huidtypes, lichte én donkere huid
✓ Meest geavanceerde laser wereldwijd, Gentle Max Pro
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Exclusief en uniek behandelprotocol ontwikkeld door voormalig onderzoeker aan Harvard en TU-delft
✓ FDA-approved
✓ Eerlijke informatie
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens de voor- en nazorg

Boek gratis intake
FDA-approved laser

Welke behandelingen bieden wij aan met de Gentle Max Pro?

  • Veilig

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de FDA-approved Gentle Max Pro. Dit is de krachtigste laser voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid. We hanteren een uitgebreide intake om risico’s te voorkomen en houden uitgebreide dossiers bij om optimale resultaten te kunnen boeken.

  • Erkende specialisten

    Je wordt bij ons in de kliniek altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut en/of gecertificeerde laserspecialist. Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register). Door onze specialisatie in laser ontharen hebben onze collega’s een hoog kennis niveau die ze graag delen tijdens de gratis intake.

  • 6 dagen per week bereikbaar

    Wij vinden het extreem belangrijk om ook in de periode na een behandeling je snel te woord te kunnen staan. Heb je vragen over je behandeling? Dan kun je ons gemakkelijk bereiken via mail, telefoon of via ons WhatsApp nummer.

Wat kosten de behandelingen voor laser ontharen?

Bereken gelijk je kosten (vrouwen) Bereken gelijk je kosten (mannen)
Intake locatie Den Haag 1

Meer vragen over de GMP

De Gentle Max Pro in Amsterdam staat op de Van Woustraat 101H. Kijk hier voor de contact details voor deze locatie.

De Gentle Max Pro in Rotterdam staat op de Nieuwe Binnenweg 91. Kijk hier voor de contact details voor deze locatie.

Boek voor beide locaties hier direct online een gratis afspraak voor een intake.