Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Benen laseren bij Undo

Benen laseren is een populaire en effectieve methode om ongewenste haargroei te verminderen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met een tussenpoos van 8 tot 10 weken, om de haren op de benen dunner en minder zichtbaar te maken. Bij Undo wordt gebruikgemaakt van de Gentle Max Pro laser, die veilig en comfortabel is voor zowel lichte als donkere huidskleuren.

Maak direct een afspraak
laser ontharen benen

Veilig en comfortabel benen laseren bij Undo

De Gentle Max Pro laser is uitgerust met een speciaal koelsysteem dat de huid beschermt tegen brandwonden en oververhitting. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele behandeling. Naast de benen laseren kunnen ook andere lichaamsdelen zoals de oksels, de bikinilijn, de rug, de borst en het gezicht behandeld worden met de Gentle Max Pro laser.

Individuele aanpak voor het beste resultaat

Bij Undo wordt er nauwkeurig gekeken naar jouw specifieke situatie en huidtype om de beste behandeling te bepalen. Onze deskundige huidtherapeuten en laserspecialisten adviseren je over het aantal benodigde sessies, wat kan variëren afhankelijk van het lichaamsdeel dat wordt behandeld. Laser ontharen was nog nooit zo eenvoudig!

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
1 maand ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
1 maand ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
1 maand ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
2 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
1 maand ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
1 maand ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
2 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
2 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
3 maanden ago via google

Voordelen van benen laseren

Benen ontharen laser biedt meerdere voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of harsen. Ten eerste zorgt benen laseren voor een blijvende vermindering van de haargroei, waardoor je je niet regelmatig opnieuw hoeft te scheren of waxen. Wij laseren benen daarnaast omdat het minder pijnlijk is dan andere methoden zoals waxen en epileren, omdat het haarzakje wordt vernietigd door geconcentreerd licht. Ook voor oksels laseren is onze methode dus zeer aan te raden.

 

Gecertificeerde specialisten bij Undo

Bij Undo werken uitsluitend gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn KP-geregistreerd. Wij hanteren een exclusief behandelprotocol om het beste resultaat te garanderen.

Boek direct online een intake voor ontharen

Meer over laser ontharen Direct online een afspraak boeken
benen laseren

Gratis intakegesprek met onze experts

Als je overweegt je benen te laten laseren, is het begrijpelijk dat je veel vragen hebt. Bij Undo bieden we een gratis intakegesprek aan om al je vragen over laserontharing te beantwoorden. Tijdens dit gesprek beoordelen onze specialisten je huid en haren, leggen ze uit hoe laserontharing werkt, informeren ze je over het verwachte aantal behandelingen en geven ze advies over de juiste voor- en nazorg.

Ontdek de voordelen van benen laseren bij Undo

Het laseren van je benen is een uitstekende manier om ongewenste haargroei tegen te gaan en te genieten van een zijdezachte huid. Met de Gentle Max Pro laser en de deskundigheid van onze gecertificeerde huidtherapeuten weet je zeker dat je bij ons kunt rekenen op een bevredigend resultaat!

Een veilige en effectieve behandeling

Investeren in laserontharing betekent niet alleen een blijvende vermindering van de haargroei, maar ook een besparing op lange termijn. Je hoeft immers niet meer te epileren of te investeren in scheermesjes of waxbehandelingen. Bovendien levert benen laseren je ook tijdswinst op, aangezien je minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van je benen.

Ook op het gebied van huidirritatie en ingegroeide haren is laserontharing een betere keuze. Scheren en harsen kunnen vaak leiden tot irritatie, roodheid en ingegroeide haren. Met laserontharing verminder je het risico op deze ongemakken aanzienlijk, waardoor je huid er gezonder en gladder uitziet.

Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak en ga voor Undo!

WE BIEDEN NOG VEEL MEER...

Onze behandelingen

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €75,-

Tattoo verwijderen

Vanwege de ultrakorte pulsduur van onze PicoWay laser, wordt de PicoWay beschouwd als de meest veilige, snelle en effectiefste methode voor tattoo verwijderen. Undo is de enige kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht die 100% gespecialiseerd is in tattoo verwijderen en uitsluitend werkt met ervaren experts.

meer weten over Tattoo verwijderen
Vanaf €30,-
Kosten laser ontharen vrouwen

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €115,-

Permanente make-up verwijderen

Snel, zonder haarverlies en met minimale downtime je PMU verwijderen? Bij Undo bent je op het juiste adres voor het verwijderen van ongewenste PMU. De PicoWay laser is de eerste en enige laser die de FDA geschikt heeft bevonden voor het veilig verwijderen van PMU.

meer weten over Permanente make-up verwijderen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

MHP verwijderen

Wil je zo snel mogelijk je foutief gezette of oude micro hair pigmentation verwijderen? Dan is Undo de oplossing voor jou! Met het minste aantal behandelingen en met een minimale downtime ben je bij Undo op de snelste manier van je MHP af.

meer weten over MHP verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende en strakke huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment
Vanaf €180,-
Dermapen4 Rotterdam

Dermapen

Dermapen, de behandeling voor huidverbetering

meer weten over Dermapen