Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo Verwijderen Den Haag bij Undo

Tattoo verwijderen Den Haag? Undo is gevestigd op de Hooikade 13 in het centrum van Den Haag en is makkelijk bereikbaar met de fiets, OV of auto.

Met jarenlange ervaring, meer dan 15.000 behandelingen, de beste laser en BIG-geregistreerde huidtherapeuten kun je bij Undo Den Haag je tattoo op de snelste, veiligste en meest effectieve wijze verwijderen.

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ PicoWay laser, de beste picolaser
✓ Geschikt voor alle huidskleuren
✓ Geschikt voor alle kleuren inkt
✓ Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht
✓ Gediplomeerde én BIG-geregistreerde huidtherapeuten

GRATIS INTAKE
Tattoo verwijderen Den Haag
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Tattoo weglaseren Den Haag
Waarom je tattoo weglaseren in Den Haag bij Undo?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Den Haag

Bij Undo ben je op het juiste adres om je tattoo te laten verwijderen. Met meer dan 15.000 behandelingen, jarenlange ervaring en BIG-geregistreerde huidtherapeuten is Undo de beste kliniek voor het verwijderen van je tattoo in Den Haag.

Bij Undo Den Haag werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, om je tattoo te verwijderen. De huidtherapeuten van Undo Den Haag zijn allemaal KP-geregistreerd, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd.

Undo verwijderd tattoo’s met de PicoWay, de beste picolaser van dit moment. De PicoWay beschikt over vier verschillende golflengtes waardoor alle kleuren inkt (m.u.v. wit) kunnen worden verwijderd. Vanwege de ultrakorte picosecondetechniek, is de PicoWay laser de meest veilige laser voor alle huidtype. Daarnaast beschikken de BIG-geregistreerde huidtherapeuten van Undo niet alleen over de juiste diploma’s, maar hebben zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tattoo’s. Kijk hier voor nog meer informatie over een tattoo verwijderen bij Undo.

Boek snel een gratis intake of bekijk hier de kosten van een tattoo weglaseren.

 

GRATIS INTAKE

Kom langs voor een tattoo verwijderen Den Haag

Een tattoo laten verwijderen kan voor sommige mensen een ingrijpende beslissing zijn. Daarom is het belangrijk om bij een professionele kliniek terecht te komen. Bij Undo Den Haag begrijpen we dat en daarom kun je altijd rekenen op een luisterend oor en persoonlijke aandacht. De huidtherapeuten zijn er om je te ondersteunen en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Bij Undo kun je er zeker van zijn dat je in goede handen bent voor een tattoo verwijderen Den Haag.

Jarenlange ervaring en kwaliteitsapparatuur

Het team van gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste apparatuur. Zo kun je vertrouwen op wetenschappelijk bewezen resultaten en een effectieve behandeling.

De PicoWay laser is een van de beste picolasers op de markt en wordt bij Undo Den Haag gebruikt voor het verwijderen van tattoos. Deze laser is geschikt voor alle huidskleuren en alle kleuren inkt. Zo kun je erop vertrouwen dat je tattoo laseren Den Haag op een veilige en effectieve manier gebeurt.

Bij Undo Den Haag denken wij aan nazorg

Het is belangrijk om na de behandeling de huid goed te verzorgen om complicaties te voorkomen. Onze huidtherapeuten geven je dan ook graag advies over hoe je de huid het beste kunt verzorgen na de behandeling van de tattoo weglaseren Utrecht.

Undo Den Haag is onderdeel van een keten van klinieken die zich specialiseren in het verwijderen van tattoos. Naast Den Haag hebben we ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Zo kun je altijd terecht bij een locatie die voor jou het meest handig is.

Een moderne behandelruimte voor tattoo verwijderen Den Haag

Onze kliniek beschikt over een moderne en hygiënische behandelruimte waar je in alle rust de behandeling kunt ondergaan. Daarnaast biedt Undo de mogelijkheid tot het spreiden van de kosten en het indienen van declaraties bij de zorgverzekering. Zo kun je zonder zorgen een tattoo verwijderen Den Haag en een nieuwe start maken.

Boek je gratis intakegesprek voor een tattoo verwijderen Den Haag

Ben je er klaar voor en wil jij een tattoo verwijderen Den Haag? Boek nu je gratis intakegesprek bij Undo. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt en worden al je vragen beantwoord door onze professionele huidtherapeuten. We zullen je ook informeren over de kosten van het verwijderen van je tattoo, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Meer dan 15.000 behandelingen!

Met meer dan 15.000 behandelingen, jarenlange ervaring en BIG-geregistreerde huidtherapeuten is Undo echt de beste kliniek voor tatoeageverwijdering in Den Haag. Bekijk onze voor- en na foto’s om een beeld te krijgen van onze resultaten.

Bij Undo Den Haag werken BIG-geregistreerde huidtherapeuten die met de beste PicoWay laser werken. Hierdoor krijg je wetenschappelijk bewezen resultaten en ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling. Wacht niet langer en boek vandaag nog je gratis intakegesprek bij Undo en laat bij ons je tattoo verwijderen Den Haag. Samen zorgen we ervoor dat je tattoo op een professionele manier wordt verwijderd, zonder beschadiging van je huid. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
Ontvangst Utrecht voor Tattoo weglaseren
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Den Haag te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Den Haag wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Den Haag: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.