Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Laser ontharen Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in laserontharen Amsterdam door onze ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten? Zoals onze cliënten van ons gewend zijn, werken wij met de beste laser van dit moment; de Gentle Max pro laser. Ben jij benieuwd hoe laser ontharen Amsterdam werkt? Hieronder kan je meer informatie vinden.

✓ Laser ontharen Amsterdam (en ook Rotterdam)
✓ Gentle Max Pro laser
✓ FDA-approved
✓ Veilig én effectief
✓ Geschikt voor de lichte evenals de donkere huid.
✓ Gediplomeerde en tevens BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Adres: Van Woustraat 101H
Telefoon: +31 85 004 3391

Boek een gratis intake
laser ontharen Amsterdam NL
Highlighted Review
City guide

Super resultaten en ervaring voor laser ontharing in Amsterdam!

Esther Weijkamp, Amsterdam City Guide
Waarom laser ontharen bij Undo?

Gentle Max Pro laser

Bij Undo werken wij enkel met de beste laser apparatuur omdat wij het belangrijk vinden allereerst veilig te behandelen, maar ook snel en effectief. Om deze reden hebben wij gekozen voor de Gentle Max Pro laser. Deze laser is op dit moment de meest krachtige net als de meest effectieve laser voor ontharen. Laser ontharen Amsterdam is vanaf heden mogelijk! Kijk hier voor nog meer informatie over laser ontharen.

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
After laser ontharen Amsterdam
Before laser ontharen Amsterdam
Amsterdam laser ontharen
Laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk net als van ingegroeide haren door irritatie van scheren. Tijdens laser ontharen worden er laserstralen in de huid gebracht en deze worden geabsorbeerd door de haarzakjes waar pigment in zit. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Omdat de haren zijn vernietigd, zullen deze niet meer teruggroeien.

Boek een gratis intake

Haargroei fases

Haar groeit vanaf de follikel onder de huid. Het haar wordt gevoed door bloedvaten aan de basis van de follikel, waardoor het de voeding krijgt die het nodig heeft om te groeien. Haren kunnen zich in 4 verschillende groeifasen bevinden.

Anageen

Allereerst de anagene fase, dit is de groeifase en de belangrijkste fase voor laserontharing. Als de haar in deze fase zit, kunnen wij de haar vernietigen omdat dit de enige fase is waarin wij de haar kunnen vernietigen. In deze fase groeit de haar vanuit de haarfollikel. De haar zit nog vast aan een bloedvat waardoor de haar wordt voorzien van voedingsstoffen om te kunnen groeien.

Catageen

Daarna komt de catagene fase ookwel de overgangsfase genoemd. Tijdens deze fase groeit de haar niet meer en laat het los van de haarfollikel. De haar ontvangt geen voedingsstoffen meer van het bloedvat.

Telogeen

De rustfase van de haar. De haar wordt nu volledig afgestoten door de haarfollikel en er blijft een leeg follikel over waar een nieuwe haar kan beginnen met groeien.

Exogeen

Ten slotte de exogene fase, dit is een deel van de rustfase ookwel de verliesfase genoemd, waarin het oude haar uitvalt, en de nieuwe haar blijft groeien. Doordat haren zich in verschillende fases bevinden, zijn er dus meerdere behandelingen nodig.

Efficiënt en veilig laser ontharen in Amsterdam

Laser ontharen Amsterdam is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en veilige methode om ongewenste haargroei te verwijderen. Onze kliniek gebruikt de Gentle Max Pro laser en heeft bekwame huidtherapeuten in dienst. Deze, door de FDA goedgekeurde, laser is geschikt voor zowel lichte als donkere huidskleuren.

Onze hoogste prioriteiten zijn effectiviteit en veiligheid. Daarom gebruiken wij alleen de meest geavanceerde lasertechnologie die beschikbaar is voor laser ontharen Amsterdam. De Gentle Max Pro laser is snel, comfortabel en bovendien veilig en efficiënt. De laserontharing behandeling is vrijwel pijnloos omdat de huid voor de laserpuls wordt gekoeld door de gepatenteerde Dynamic Cooling Device (DCD) technologie.

Hoe werkt laserontharen Amsterdam

De pigmenten in het haarzakje absorberen geconcentreerd licht in het proces van laserontharing Amsterdam. Het haarzakje wordt vernietigd wanneer dit licht wordt omgezet in warmte. In dit gebied kan dus geen nieuw haar groeien. Het is goed om in gedachten te houden dat het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te krijgen, afhangt van een aantal variabelen, waaronder de plaats van behandeling en de dikte van het haar. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

Er wordt altijd een consult afgenomen om je voorkeuren vast te stellen en te bepalen of laserontharing voor jou de beste optie is. Het kan zo zijn dat een andere manier van ontharing meer geschikt is, en dat geven wij dan aan.

Voordelen van laserontharing

Laserontharen Amsterdam heeft een aantal voordelen. Eén voordeel is dat het ongewenste haargroei permanent stopt. Daarnaast doet het minder pijn dan andere ontharingstechnieken zoals harsen of epileren. Daarbij komt het voordeel dat het weinig tot geen hersteltijd kost en daarmee snel en efficiënt is. Na de behandeling hoef je dus geen lange periode te herstellen.

Traditionele ontharingstechnieken zoals scheren en harsen kunnen huiduitslag, ingegroeide haren en andere problemen veroorzaken. Voor mensen met een gevoelige huid die snel reageert op dergelijke behandelingen kan dit extra problematisch zijn. Gelukkig helpt laserontharen Amsterdam juist om de gevoeligheid van de huid en andere huidproblemen te verminderen. Dit komt doordat laser ontharing Amsterdam een niet-invasieve techniek is die alleen het haarzakje zelf aantast zonder de huid eromheen te beschadigen.

Effectief voor zowel een lichte als donkere huid

Omdat traditionele ontharingstechnieken zoals scheren, harsen en epileren vaak minder effectief zijn voor mensen met donkere haarkleuren, is laserontharing juist voor hen erg prettig. Mensen met een donkere huid en/of donkere haartypes hebben met laserontharing een veiligere en effectievere optie om van ongewenst haar af te komen.

Ingegroeide haren kunnen ook worden verminderd met laserontharing

Traditionele ontharingstechnieken kunnen ervoor zorgen dat het haar uitvalt en onder de huid blijft zitten, wat tot irritatie en ingegroeide haren kan leiden. Omdat er op het haarfollikel gericht wordt tijdens haren laseren Amsterdam, wordt het risico van ingegroeide haren sterk verminderd.

Er zijn talloze voordelen gebonden aan laserontharen Amsterdam. Het kan langdurige resultaten opleveren met minder huidirritatie en andere huidproblemen, en het is een veilige en efficiënte methode om zich te ontdoen van ongewenste haargroei op verschillende lichaamsdelen.

Waarom kies jij voor laserontharen Amsterdam bij Undo?

Kom geheel vrijblijvend langs bij Undo als je op zoek bent naar een veilige, efficiënte en duurzame manier om de groei van ongewenst haar te stoppen. Met de beste lasertechnologie tot onze beschikking kunnen onze deskundige huidtherapeuten en laserspecialisten je uitstekend begeleiden bij het verloop van de behandeling.

Je kunt een snelle, pijnloze en veilige procedure verwachten met de Gentle Max Pro laser. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je een intakegesprek wilt plannen.

Waarom is de Gentle Max Pro laser zo betrouwbaar?

De Gentle Max Pro laser gebruikt een speciaal koelsysteem dat de huid beschermt tegen brandwonden en oververhitting. Daardoor kun jij rekenen op een behandeling die zowel veilig als comfortabel is.

Verschillende lichaamsdelen kunnen worden behandeld met de Gentle Max Pro laser. Benen, oksels, de bikinilijn en de rug zijn de lichaamsdelen waar het vaakst gelaserd wordt. Laserontharing is ook een optie voor de behandeling van andere lichaamsdelen, zoals de armen, handen, voeten en zelfs tenen.

De beste aanpak voor jouw huidtype

Jouw specifieke wensen kunnen worden besproken met onze deskundige huidtherapeuten en laserspecialisten om de beste aanpak te bepalen. Het aantal benodigde sessies kan variëren, afhankelijk van het lichaamsdeel dat wordt behandeld.

Geniet van blijvend verminderde haargroei dankzij laserontharen Amsterdam; je hoeft je niet om de paar dagen opnieuw te scheren of om de paar weken een nieuwe waxbehandeling te ondergaan als je kiest voor laser ontharing in Amsterdam. De haargroei in de behandelde gebieden zal na een laserbehandeling ontharen Amsterdam blijvend verminderd zijn.

Het feit dat laserontharen Amsterdam minder pijnlijk is dan andere ontharingstechnieken is een andere factor in de beslissing om te kiezen voor Undo. Waxen en epileren zijn twee gangbare traditionele ontharingstechnieken die pijnlijk en irritant kunnen zijn. Bij laserontharing wordt het haarzakje vernietigd door geconcentreerd licht, wat veel minder pijnlijk is dan andere ontharingstechnieken.

Snel en efficiënt laser ontharen Amsterdam

In vergelijking met andere ontharingsmethoden is laserontharing in Amsterdam sneller en effectiever. Doordat de laser snel een groot gebied kan behandelen, zijn er minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Doorgaans zijn er 6 tot 8 sessies nodig voor het beste resultaat. Het feit dat laserontharing in Amsterdam werkt bij verschillende huidtinten en haarkleuren is een ander voordeel.

Voordelen van laserontharing op lange termijn

Bij laser ontharen Amsterdam kun je uitgaan van een afname van ingegroeide haren, minder irritatie en huidproblemen, tijdbesparing en een kosteneffectief alternatief voor conventionele ontharingstechnieken. Tijdens laserontharen Amsterdam geven onze gekwalificeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten je de best mogelijke zorg. Plan meteen een gratis intake in om te beginnen met het proces om in de toekomst haarvrij te worden! Woon je niet in Amsterdam en ben je wel geinteresseerd in laserontharing? Kijk dan eens naar laserontharen Rotterdam.

For English, look here: laser hair removal Amsterdam

Ja! Ik wil laser ontharen Amsterdam of Rotterdam! Hoe maak ik een afspraak?

Boek een gratis intake Meer weten over Undo
Team Laser ontharen Amsterdam

Welke behandelingen bieden jullie nog meer?

Wij bieden meerdere behandelingen aan zoals  tattoo laserenPMU verwijderenMHP verwijderen, acnelittekens, ouderdomsvlekken en Melasma verwijderen.

Undo your Tattoo staat bekend om het bieden van de allerhoogste kwaliteit en met haar jarenlange ervaring is Undo ook het expertisecentrum voor tatoeage verwijderen. Benieuwd hoe tattoo verwijderen werkt en hoe het er uit ziet op de locaties? Kijk op:

Tattoo verwijderen Amsterdam
Tattoo verwijderen Rotterdam
Tattoo verwijderen Utrecht
Tattoo verwijderen Den Haag

Laser ontharen Rotterdam