Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Award winning laser

De PicoWay laser in het kort

De PicoWay laser is tot op heden onovertroffen en heeft in het afgelopen jaar de award gewonnen voorBest energy treatment of the year’ tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. De PicoWay wordt wereldwijd beschouwd als “The golden standard” voor het verwijderen van tatoeages en pigmentaandoeningen, zoals Melasma.

Van alle picolasers in beschikt onze PicoWay over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve laser van Nederland, en zelfs ter wereld.

Maak een afspraak

De beste laser, PicoWay

Bij Undo zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze laser en hebben wij ons gespecialiseerd in een op maat gemaakt behandeling. Dit zorgt ervoor dat wij jouw tattoo (of pigment) verwijderen op de snelste manier mogelijk met de meest krachtige laser ter wereld.

De beste laser, PicoWay laser, is tot op heden onovertroffen en heeft in het afgelopen jaar tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen de award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year’. De PicoWay wordt wereldwijd beschouwd als de “The golden standard” voor tatoeage verwijdering.

Van alle picosecondelasers (picolasers) beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve laser ter wereld. De PicoWay is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Syneron Candela, die bekend staat voor de ontwikkeling van hoogwaardige laserapparatuur.

Picoseconde vs nanoseconde lasers

De PicoWay werkt op basis van de nieuwste picoseconde techniek. Deze revolutionaire techniek, werkend op de golflengtes 1064nm, 785nm en 532nm, heeft grote voordelen ten opzichte van andere oudere lasers zoals de Q-Switched ND Yag, Harmony en de Picosure. Oudere laser werken vaak op basis van de langzamere nanoseconde techniek. Een picoseconde is 100 keer sneller ten opzichte van een nanoseconde en slechts 1 triljoenste van een seconde. Bij tattoo verwijderen zorgt dit ervoor dat de inktdeeltjes nog kleiner worden gemaakt waardoor het lichaam deze nog makkelijker en sneller op kan ruimen.

Met de PicoWay laser is het gemiddelde aantal behandelingen bij tattoo verwijderen minder dan de helft ten opzichte van de nanoseconde lasers.

Door het kleinere aantal behandelingen is de totale prijs voor een tattoo verwijderen gelijk gebleven. De techniek is dermate geavanceerd dat de veiligheid en de gezondheid van de huid beter gewaarborgd blijven.De PicoWay beschikt daarnaast over de kortste pulsduur (375 – 450ps) van alle picolasers in Nederland en kan hierdoor de meest effectieve en veilige laser van Nederland genoemd worden.

Voor alle huidtypes

De PicoWay beschikt over 3 verschillende golflengtes en 4 verschillende handstukken die allemaal werken o.b.v. de picoseconde techniek.  De PicoWay is de enige picolaser die uitsluitend werkt op basis van picosecondes. Andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van de picoseconde techniek en hebben daarnaast allemaal een langere pulsduur. Door de drie verschillende golflengtes en de ultrakorte pulsduur kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld. Daarnaast beschikt de PicoWay over holografisch gefractioneerde handstukken, de PicoWay Resolve. Met deze handstukken kunnen pigmentaandoeningen (zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens en rimpels behandeld worden. Tevens kunnen deze handstukken worden ingezet als nabehandeling tijdens tattoo verwijderen.

PicoWay

De 10 voordelen van de PicoWay op een rijtje

   

Kortste pulsduur van alle picolasers in NL
✓ 3 golflengtes o.b.v. de picoseconde techniek
Geschikt voor all huidtypes en inktkleuren
✓ Geen littekens
✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode
✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling
FDA-approved
Award winnende laser
Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ Minimale downtime

Boek gratis intake
  • Veilig

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de FDA-approved PicoWay laser. De PicoWay is de enige laser in Nederland die volledig werkt op basis van de picoseconde techniek en beschikt tevens over de kortste pulsduur van alle picolasers ter wereld. Deze extreem korte pulsduur zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar waarborgt ook de meest veilige behandeling.

  • Erkende specialisten

    Je wordt bij ons in de kliniek altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut en/of gecertificeerde laserspecialist. Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register).

  • 6 dagen per week bereikbaar

    Wij vinden het extreem belangrijk om ook in de periode na een behandeling je snel te woord te kunnen staan. Heb je vragen over je behandeling? Dan kun je ons gemakkelijk bereiken via mail, telefoon of via ons WhatsApp nummer.

Ik wil wel van mijn 
tattoo af maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak