Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

PicoWay op arm
Award winning laser

De PicoWay laser in het kort

De PicoWay laser heeft tot op heden nog steeds de snelste 300 picoseconde puls ter wereld, het belangrijkste kenmerk voor het effectief verwijderen van tatoeages.  Daarnaast is de PicoWay het enige systeem ter wereld met picoseconde pulsduren voor alle golflengtes, waaronder 1064nm, 785nm, 730nm, en 532nm.

Ookal zijn er nieuwere systemen op de markt gekomen, nog steeds zijn de technische specificaties van de PicoWay onovertroffen!

Het systeem heeft de award gewonnen voorBest energy treatment of the year’ tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen in het verleden. De systeem wordt wereldwijd beschouwd als “The golden standard” voor het verwijderen van tatoeages en pigmentaandoeningen, zoals melasma.

Maak een afspraak

De beste laser, PicoWay

Bij Undo zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze laser en hebben wij ons gespecialiseerd in een op maat gemaakt behandeling. Dit zorgt ervoor dat wij jouw tattoo verwijderen op de snelste manier mogelijk met de meest krachtige laser ter wereld.

Van alle picosecondelasers (picolasers) beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve laser ter wereld. Het is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Syneron Candela, die bekend staat voor de ontwikkeling van hoogwaardige laserapparatuur.

PicoWay vs andere picoseconde lasers vs nanoseconde techniek

De PicoWay werkt op basis van picoseconde techniek en heeft de kortse pulsduur ter wereld van 300ps. Deze revolutionaire techniek, werkend op alle golflengtes van de PicoWay (1064nm, 785nm, 730nm, en 532nm), heeft grote voordelen ten opzichte van andere picolasers en oudere lasers zoals de Q-Switched ND Yag, Harmony en de Picosure. Bij andere picolasers en nanoseconde lasers is de pulsduur (veel) langer waardoor er meer warmte onstaat bij de behandeling. Deze warmteontwikkeling betekent dat er sneller huidschade ontstaat, dat er minder energie naar de tatoeage gaat, en er meer behandelingen nodig zijn.

Met de PicoWay laser is het gemiddelde aantal behandelingen bij tattoo verwijderen minder dan de helft ten opzichte van de nanoseconde lasers. Lees hier meer over alles rond een tattoo weglaseren en permanente make-up verwijderen

De combinatie van de PicoWay met de gespecialiseerde kennis van Undo betekent dat het aantal behandelingen voor het mooi verwijderen van een tatoeage het minste is en het risico op complicaties het laagste. Zie onze voor en na tatoeage laseren om onze vele voorbeelden te bekijken!

Voor een onafhankelijke blik van clienten en hun ervaringen met de PicoWay verwijzen we graag naar deze RealSelf pagina over de PicoWay.  Daar staan de voordelen en nadelen van dit systeem mooi samengevat.

Voor alle huidtypes

De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes en 5 verschillende handstukken die allemaal werken o.b.v. de picoseconde techniek.  Het dus is de enige picolaser die met alle golflengtes werkt op basis van picosecondes. Door de vier verschillende golflengtes en de ultrakorte pulsduur kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld. Daarnaast beschikt de laser over holografisch gefractioneerde handstukken, de PicoWay Resolve. Met deze handstukken kunnen pigmentaandoeningen (zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens en rimpels behandeld worden. Tevens kunnen deze handstukken worden ingezet als nabehandeling tijdens tattoo verwijderen.

 

PicoWay tattoo verwijderen
PicoWay

De 10 voordelen van de PicoWay op een rijtje

PicoWay logo    PicoWay Aesthetic Awards winner

✓ Kortste pulsduur van alle picolasers in NL
✓ 4 golflengtes o.b.v. de picoseconde techniek
✓ Geschikt voor all huidtypes en inktkleuren
✓ Geen littekens
✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode
✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling
✓ FDA-approved
Award winnende laser
Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ Minimale downtime

Boek gratis intake
  • Veilig

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de FDA-approved PicoWay laser. De PicoWay is de enige laser in Nederland die volledig werkt op basis van de picoseconde techniek en beschikt tevens over de kortste pulsduur van alle picolasers ter wereld. Deze extreem korte pulsduur zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar waarborgt ook de meest veilige behandeling.

  • Erkende specialisten

    Je wordt bij ons in de kliniek altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut en/of gecertificeerde laserspecialist. Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register).

  • 6 dagen per week bereikbaar

    Wij vinden het extreem belangrijk om ook in de periode na een behandeling je snel te woord te kunnen staan. Heb je vragen over je behandeling? Dan kun je ons gemakkelijk bereiken via mail, telefoon of via ons WhatsApp nummer.

Ik wil wel van mijn 
tattoo af maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
PicoWay intake