Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Tattoo Verwijderen Rotterdam bij Undo

Loop niet langer met een ongewenste tatoeage rond, maar kies voor tattoo verwijderen Rotterdam Undo. Laserkliniek Undo is namelijk de kliniek voor veilig en snel je tattoo laseren Rotterdam. Undo is gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 91 in het centrum van Rotterdam en is makkelijk bereikbaar met de fiets, OV of auto.

Met jarenlange ervaring, meer dan 50.000 behandelingen, de beste laser en BIG-geregistreerde huidtherapeuten kun je bij Undo Rotterdam je tattoo op de snelste, veiligste en meest effectieve wijze verwijderen.

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ PicoWay laser, de beste picolaser
✓ Geschikt voor alle huidskleuren
✓ Geschikt voor alle kleuren inkt
✓ Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht
Gediplomeerde huidtherapeuten

GRATIS INTAKE
Tattoo verwijderen Rotterdam
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Waarom je tattoo weglaseren in Rotterdam bij Undo?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Rotterdam

Bij Undo ben je op het juiste adres om je tattoo te laten verwijderen. Met meer dan 50.000 behandelingen, jarenlange ervaring en BIG-geregistreerde huidtherapeuten is Undo de beste kliniek voor het verwijderen van je tattoo in Rotterdam. Is je tattoo verwijderen mislukt bij een andere kliniek? Geen zorgen; wij krijgen regelmatig mensen die eerst bij een andere partij zijn geweest voordat ze bij tattoo weglaseren Rotterdam komen. Geen enkele kliniek is met die van ons te vergelijken; bij ons werken ervaren huidtherapeuten met de PicoWay laser.

 

tattoo verwijderen rotterdam engel after
tattoo verwijderen rotterdam engel before
tattoo laseren rotterdam rug after
tattoo laseren rotterdam rug before..
tatoeage verwijderen rotterdam tekst rug after
tatoeage verwijderen rotterdam tekst rug before
tatoeage laseren rotterdam veer after
tatoeage laseren rotterdam veer before

Tattoo verwijderen Rotterdam de beste kliniek

Bij Undo Rotterdam werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, om je tattoo te verwijderen. De huidtherapeuten van Undo Rotterdam zijn allemaal KP-geregistreerd, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd. Wij hebben meerdere vestigingen en in iedere vestiging wordt met de beste PicoWay laser voor tattoo verwijderen gewerkt. Er zijn altijd een aantal sessies nodig voor een tatoeage volledig te verwijderen. Mocht je eerst voor je tattoo laseren Rotterdam kiezen, maar wil je de behandeling liever op een andere locatie voortzetten? Dan kun je in overleg met ons ook je tattoo verwijderen Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Tattoo verwijderen pico laser: het beste van het beste

Undo verwijdert tattoo’s met de PicoWay, de beste picolaser van dit moment. De PicoWay beschikt over vier verschillende golflengtes waardoor alle kleuren inkt (m.u.v. wit) kunnen worden verwijderd. Vanwege de ultrakorte picosecondetechniek, is de PicoWay laser de meest veilige laser voor alle huidtype. Daarnaast beschikken de BIG-geregistreerde huidtherapeuten van Undo niet alleen over de juiste diploma’s, maar hebben zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tattoo’s. Kijk hier voor nog meer informatie over een tattoo verwijderen bij Undo.

Boek snel een gratis intake of bekijk hier de kosten van een tattoo weglaseren.

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG Rotterdam
Plan route
Boek een afspraak in Rotterdam

Kosten tattoo verwijderen Rotterdam

Of je nu voor je tattoo verwijderen Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of tattoo verwijderen Utrecht kiest: Undo hanteert altijd dezelfde tarieven. De kosten voor een tattoo weglaseren in Rotterdam zijn als volgt opgebouwd. Er wordt een prijs per behandeling gemaakt die afhankelijk is van de grootte van de tatoeage. Daarna wordt er gekeken naar hoeveel behandelingen nodig zijn. Een tattoo verwijderen na 1 behandeling is meestal onmogelijk. De tatoeage zal lichter worden na de eerste behandeling, maar pas volledig verwijderd zijn in 3-12 sessies. Bekijk bij de voor en na foto’s hoeveel behandelingen nodig zijn. Dit kan per tatoeage verschillen, voor de kleur wit zijn bijvoorbeeld meer behandelingen nodig.

Goedkoop tattoo verwijderen Rotterdam

Onze kliniek voor tattoo verwijderen Rotterdam behoort tot de allerbeste tattoo verwijderen klinieken van Nederland, en toch zijn onze prijzen zeer laag. Bovendien zijn we transparant in onze prijzen. Je kunt nu direct zelf de kosten voor tatoeage laseren uitrekenen. Bij de intake wordt de uiteindelijke prijs bepaald, deze is vaak wat lager omdat een tatoeage vaak ook veel lege ruimte in de tekening heeft. De intake is er overigens niet alleen voor om een prijs te bepalen, deze heeft een nog veel belangrijkere functie. Lees erover in de volgende veelgestelde vragen.

Gratis en vrijblijvende intake bij Undo your tattoo Rotterdam

Wat krijg je tegenwoordig nog gratis? Bij Undo krijg je gratis en vrijblijvend advies over jouw tatoeage weglaseren in Rotterdam. Je hebt geen koopverplichting, maar je kunt simpelweg vrijblijvend de eerstvolgende datum in onze agenda boeken voor tattoo laseren Rotterdam. Tijdens het gesprek bekijkt de huidtherapeut jouw huid en jouw tatoeage om te beoordelen wat het beste behandelplan is. Dit is een belangrijke stap, want wij willen er zeker van zijn dat jouw tatoeage veilig weg te laseren is. Vandaar dat we dit gratis aanbieden. Wanneer je na dit gesprek een goed gevoel hebt, kan de eerste behandeling meteen plaatsvinden.

 

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
Tattoo weglaseren Rotterdam
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Rotterdam te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 50.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Rotterdam wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Rotterdam.

Bij Undo word je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

De kosten voor een tatoeage verwijderen in Rotterdam zitten tussen de 65 en 300 euro per behandeling. Online kun je de prijs berekenen, maar de uiteindelijke prijs valt vaak lager uit. Lege delen van de tatoeage hoeven niet behandeld te worden waardoor de prijs lager is. Afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen komt er een totaalprijs uit. Goed om te weten: de PicoWay laser kan gezien worden als de snelste en veiligste laser die er is. De kans op littekens is nihil. Bovendien behoren wij met de PicoWay laser tot klinieken voor de goedkoopste tattoo verwijderen van Rotterdam! Onze kwaliteit is hoger, maar de prijs is lager omdat er minder sessies nodig zijn.

Voor het verwijderen van een tatoeage zijn altijd meerdere sessies nodig. Woon je in Rotterdam? Kies dan voor tattoo laseren Rotterdam Undo; zo kun je gemakkelijk voor iedere sessie langskomen. Afhankelijk van je huid en de tatoeage zijn er een aantal behandelingen nodig. Bij de voor en na foto’s staat het aantal behandelingen bij, zo kun je een inschatting maken. Het gaat gemiddeld om 4-11 behandelingen. Na een aantal behandelingen zie je al resultaat. De laatste behandeling gaat om het volledig verwijderen van de tatoeage. Bij Undo Rotterdam hebben wij door de PicoWay laser gemiddeld 50% minder sessies nodig dan andere klinieken.

Gelukkig kan een tattoo volledig verwijderd worden bij onze kliniek voor tattoo laseren Rotterdam. De laser waar wij mee werken wordt door specialisten als de beste oplossing gezien. Zowel in het resultaat als in de snelheid behoort de PicoWay laser tot het topsegment. Deze laser heeft de ‘Best energy treatment of the year’ award gewonnen tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. Ten opzichte van oudere lasers zoals de Q-Switched ND Yag, Harmony en de Picosure werkt de PicoWay laser nog beter en sneller.

Dit is een leuke vraag, want men denkt nog wel eens dat een tatoeage al behoorlijk oud moet zijn om deze te kunnen weglaseren. Wij zijn zo overtuigd van onze methode dat een van onze huidtherapeuten een tatoeage van het Undo logo op haar arm heeft laten zetten. Acht weken later, toen de tatoeage volledig genezen was, heeft ze deze uiteraard bij Undo volledig laten verwijderen. Bekijk hier de video. Zoek je een kliniek voor snel tatoeage verwijderen? Maak gerust een afspraak zodat we jouw tatoeage kunnen beoordelen.

Zoals je in de video uit de vorige vraag hebt kunnen zien, doet een tatoeage verwijderen met de PicoWay laser weinig pijn. Vaak is een verdovende zalf voor tattoo laseren niet nodig. Wat wij wel doen is actief koelen. Onze klanten geven aan dit erg prettig te vinden. Daarnaast houden wij altijd contact tijdens het uitvoeren van de behandeling. Doet het veel pijn? Dan pauzeren we even. Wij doen er alles aan om jouw behandeling zo prettig mogelijk te maken. Lees onze reviews door om te kijken hoe anderen dit hebben ervaren.

Undo is inmiddels zeer bekend bij mensen voor het verwijderen van tatoeages. Niet alleen onze kliniek voor tattoo verwijderen Rotterdam, ook de vestiging Amsterdam, tattoo verwijderen Den Haag en Utrecht kom je regelmatig op social media tegen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat ook bekende Nederlanders voor Undo kiezen. Zoek je tattoo verwijderen in Den Helder omdat je bovenin Noord-Holland woont? Dan is de kans groot dat je alsnog naar onze kliniek in Amsterdam moet gaan. Kijk zelf ook eens op Instagram of Facebook om een beeld bij onze kliniek te krijgen.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare laserkliniek voor tattoo verwijderen Rotterdam? Wij hopen dat je voor ons kiest. Voordat het zover is, kun je eerst een vrijblijvende intake inplannen. Je kan dan onze kliniek bekijken, kennismaken met onze huidspecialisten en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Daarna kan je de beslissing maken of je bij Undo jouw tattoo direct laat verwijderen of, met de nieuwe kennis die je hebt opgedaan, er nog even over na wilt denken.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Rotterdam met de PicoWay: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Ook hebben we in Rotterdam een Gentle Max Pro laser voor laser ontharen.