Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Over het Undo Team

Een groep gedreven experts met een missie

Onze Visie

De meest geavanceerde apparatuur, 100% expertise en een op maat gemaakte behandeling

De visie van Undo is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

✓ Hoogste kwaliteit laser
KP-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Behandeling op maat
100% klanttevredenheid
Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ FDA-goedgekeurde lasers
✓ Gecertificeerde laserspecialist
✓ Gratis intake

 

Hoogste kwaliteit lasers

Bij ons bent je verzekerd van de meest geavanceerde laserapparatuur.  De PicoWay is ontwikkeld door Syneron Candela, een Amerikaans bedrijf, en staat bekend als kwalitatief hoog en betrouwbaar. De PicoWay is een FDA-goedkeurde laser en heeft vele bewezen wetenschappelijk onderbouwde resultaten.

Afgelopen jaar heeft de PicoWay tijdens de Aesthetic Industry Awards, dé award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year’.

Meer lezen over de PicoWay laser

Bevoegd en bekwaam

Onze HBO-gediplomeerde huidtherapeuten zijn KP-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast werken wij met een gecertificeerde laserspecialist die lid is van de officiële PicoWay Innovators Circle, een elite groep van medische professionals wereldwijd die behoren tot de pioniers in tatoeage verwijdering.

Door onze focus op een beperkt aantal behandelingen zorgen wij dat wij de hoogste kwaliteit bieden op het vlak van tattoo laseren, laser ontharen, permanente make-up verwijderen, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Onze werkwijze

Gratis intake

Wanneer je een laserbehandeling overweegt, is het goed om voorafgaand aan het traject goed geïnformeerd te zijn. Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intake gesprek. Na een intakegesprek kunt je direct behandeld worden, maar dit is niet verplicht. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut of laserspecialist je huid (en tatoeage) beoordelen en de behandelmogelijkheden met je bespreken. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek een prijs worden opgesteld en zal er een schatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen. Tevens neemt de huidtherapeut/laserspecialist nauwkeurig de voor- en nazorg door, zodat ook thuis de juiste zorg wordt toepast. Door dit uitgebreide intake gesprek weet je wat je kunt verwachten.

Kortom, onze ervaren huidtherapeuten zijn dè echte experts in tattoo laseren met ongeëvenaarde kennis en ervaring. Bekijk hier onze tattoo verwijderen voor en na pagina voor een indruk van onze resultaten.

Boek gratis intake

100% Klanttevredenheid

Wij staan voor het behalen van een hoge klanttevredenheid en een persoonlijke benadering. Door middel van een op maat gemaakt behandelplan zorgen wij er samen met jou voor dat we het meeste uit de laserbehandeling halen. Ons doel is bereikt op het moment dat jij bij ons de deur uitloopt en wij weten dat we alles wat in onze macht ligt hebben gedaan voor de meest effectieve en veilige laserbehandeling.

Bekijk al onze tattoo verwijderen reviews

Ons team

Een groep gedreven experts met een missie

Ik wil wel van mijn 
tattoo af maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam