Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Kosten tattoo verwijderen
Kosten

Tattoo verwijderen kosten

De prijzen per behandeling van een tatoeage verwijderen zijn met name gebaseerd op de oppervlakte van een tatoeage, de cm2.

Minst aantal behandelingen
Undo heeft middels jarenlange specialisatie in tatoeage verwijdering de data kunnen analyseren om elke tatoeage zo snel mogelijk te kunnen verwijderen met de beste behandelinstellingen op de PicoWay, wereldwijd bekend als de beste laser voor tatoeage verwijderen. De totale kosten om een tatoeage te verwijderen zal bij Undo lager zijn doordat er het minst aantal behandelingen nodig zijn.  Bijkomend voordeel is dat het daardoor ook minder lang zal duren om de tatoeage te verwijderen.

Veilig
Naast het maximale resultaat zijn onze behandelinstellingen ook ingesteld om de risico’s op huidschade te minimaliseren. Een tatoeage laten verwijderen bij Undo is daarom ook de meest veilige optie, dankzij onze ruime ervaring, expertise van onze huidtherapeuten, en onze superieure laser.

Hoeveel behandelingen?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen, maar ook van de tatoeage zelf. Het aantal behandelingen per persoon en tattoo verschilt ook door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de tattoo, huidskleur en de plek van de tattoo. Wij houden hier rekening mee bij het inschatten van de totale kosten tattoo verwijderen die je kan verwachten. Op basis van onze data kunnen wij voor elke tatoeage een goede inschatting geven. Gemiddeld zijn er tussen de 4 en 9 behandelingen nodig.

Bij Undo ben je sneller, vollediger en veiliger van je tattoo af. Kijk hier voor meer informatie over tattoo verwijderen.

Geschatte prijs tattoo verwijderen per behandeling

0cm²
vul jouw afmetingen eerst in
Maak een afspraak

De prijs wordt berekend op basis van vierkante cm (cm²). Een vierkante centimeter (cm2) bereken je door de lengte van de tattoo te vermenigvuldigen met de breedte van de tattoo.

Bij de prijsberekening houden wij rekening met delen die niet getatoeëerd zijn, hierdoor komt de prijs die wij opstellen tijdens de intake vaak voordeliger uit.

Onderstaande indicatieve prijzen zijn voor zwarte tatoeages en worden definitief gemaakt tijdens de intake.

Nieuwe actieprijzen zomer 2024! 

 • Formaat (cm²)
  Indicatieve Prijs (€)
 • 0 - 1 cm²
  € 49 p.b.
 • 2 - 3 cm²
  € 79 p.b.
 • 4 - 7 cm²
  € 94 p.b.
 • 8 - 12 cm²
  € 109 p.b.
 • 13 - 19 cm²
  € 124 p.b.
 • 20 - 24 cm²
  € 134 p.b.
 • 25 - 29 cm²
  € 149 p.b.
 • 30 - 34 cm²
  € 164 p.b.
 • 35 - 39 cm²
  € 179 p.b.
 • 40 - 49 cm²
  € 199 p.b.
 • 50 - 59 cm²
  € 209 p.b.
 • 60 - 80 cm²
  € 219 p.b.
 • > 80cm²
  In overleg

Vragen over tattoo verwijderen prijzen

De prijzen tatoeage verwijderen zijn ook afhankelijk van welke kleuren je in je tatoeage hebt.  In het geval van meerdere kleuren wordt er een meerprijs gerekend.

Als je tatoeage sneller weggaat en minder behandelingen nodig heeft, dan is dat meteen een voordeel voor de totale prijs van tattoo verwijderen. Maar hoe doen wij dat?

Elke tatoeage is uniek door de verschillende factoren die een rol kunnen spelen, zoals locatie op het lichaam, hoeveelheid inkt, huidtype, kleuren, diepte, enz.  Dat betekent dat elke tatoeage een uniek behandelprotocol verdient.  Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide data analyse op eerdere behandelingen hebben wij de beste maatwerk behandelprotocollen, waarmee maximaal resultaat wordt behaald in elke behandeling.

Undo is ook binnen Europa bekend om haar unieke dienstverlening, en heeft binnen Europa de scherpste prijzen tattoo verwijderen met de PicoWay.

Algemene prijslijst

Prijzen overige behandelingen

Tattoo verwijderen kosten vallen mee!

Heb je ooit een tatoeage laten zetten waar je nu spijt van hebt? Je bent zeker niet de enige. Gelukkig is er geen reden tot zorg en is het verwijderen van een tattoo vandaag de dag mogelijk én toegankelijk. We willen je graag informeren over hoe een tattoo verwijderen jou kan helpen een nieuwe start te maken en wat de tattoo verwijderen kosten zijn.

Een van de belangrijkste overwegingen bij een tattoo verwijderen is de grootte van de tatoeage. Grotere tatoeages vergen meer tijd en behandelingen, wat de tatoeage verwijderen kosten kan opdrijven. Ook de kleur van de tatoeage speelt een rol. Donkere kleuren zoals zwart zijn meestal eenvoudiger te verwijderen dan lichtere kleuren zoals geel.

Vergroot jouw professionele mogelijkheden

Zichtbare tatoeages kunnen soms professionele mogelijkheden beperken. De kosten om een tattoo weg te laten laseren zijn laag en opent deuren naar meer carrièremogelijkheden, kan je zelfvertrouwen een boost geven en helpt je de gewenste professionele uitstraling te bereiken. Het verwijderen van een tatoeage voelt vaak bevrijdend. Het kan een ongewenste herinnering uit het verleden wissen en ruimte bieden voor nieuwe kansen.

Je hoeft je dus niet langer zorgen te maken over het bedekken van je tatoeage met kleding of make-up. Zonder deze tatoeage kun je echt jezelf zijn. Permanent make-up verwijderen is ook mogelijk bij Undo. Als jij ontevreden bent met je tatoeage, helpen we je graag!

 

Het beste van het beste: De PicoWay Laser

Bij Undo gebruiken we geavanceerde laserapparatuur zoals de PicoWay laser voor effectieve resultaten met minimale bijwerkingen. Het aantal benodigde sessies varieert per persoon, maar onze experts zullen een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. De tattoo verwijderingskosten kunnen variëren, maar zijn vaak betaalbaarder dan je zou verwachten. Dit kan je eerste stap zijn naar een toekomst zonder tatoeage of misschien wel ongewenste haren. Wist je dat Undo namelijk ook aan laserontharingen doet? Bekijk nu kosten laser ontharen vrouwen of kosten laser ontharen mannen voor meer informatie.

Alle huidtypen en inktkleuren

Of je nu een lichte of een donkere huid hebt, bij Undo kunnen we tatoeages van alle huidtypes verwijderen. Ook de kleur van de inkt maakt niet uit. Onze specialisten zijn getraind om met diverse inktkleuren te werken, zodat we altijd de beste resultaten kunnen garanderen. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij Undo hoog in het vaandel. Op onze website kun je daarom voor en na foto’s bekijken en reviews lezen van klanten.

Maak een afspraak bij Undo en vraag naar de tattoo verwijderen kosten

Een tattoo verwijderen gaat verder dan alleen inkt verwijderen. Het is een kans om een nieuwe start te maken en jezelf te bevrijden van een ongewenste tatoeage. Wil je een nieuwe start? Laat Undo je hierbij assisteren. Neem vandaag nog contact met ons op om de tattoo verwijderen kosten te bespreken of een afspraak te maken. We staan klaar voor jou en assisteren je bij het hele proces!