Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Sabine

Huidtherapeut

Sabine is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Sabine heeft de opleiding HBO Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool met succes afgerond. Sinds januari 2019 is ze werkzaam als huidtherapeut bij Undo (voorheen Laser A| Tattoo Removal).


Sabine vindt het belangrijk om samen met de klant een haalbaar en realistisch behandelplan op te stellen. Vooraf én tijdens het behandeltraject besteedt ze daarom veel aandacht aan de verwachting van de klant door op een heldere en begrijpelijke manier de juiste informatie te verstrekken over de diverse behandelingen die worden aangeboden bij Undo. Hierdoor is ze van mening dat ze met haar eigen expertise en de wensen van de klant een ieders persoonlijke behandelplan kan nastreven.
Iedere tatoeage is uniek en daarom vindt Sabine, met haar oog voor detail, het een leuke uitdaging om iedere tatoeage op een zo snel en veilig mogelijke manier te behandelen. Als huidtherapeut streeft ze er altijd naar om het maximale uit een behandeling te halen. Dit doet ze door telkens samen met de klant de voortgang en resultaten van de reeds uitgevoerde behandelingen te evalueren. Door de klant echt te betrekken in het behandeltraject probeert Sabine de klanten een vertrouwd gevoel te geven bij Undo.
Sabine is een zeer ervaren huidtherapeut onder andere voor tattoo verwijderen Den Haag.