Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen, bij hét expertisecentrum.

Undo is dé grondlegger van Nederland voor 100% gespecialiseerd tattoo verwijderen.

Tattoo weglaseren met de meest snelle en veilige methode
✓ Meest geavanceerde laser en behandelprotocol, PicoWay
✓ Voor alle huidtypen en inktkleuren
Gediplomeerde huidtherapeuten

✓ Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Zwolle.

Maak een afspraak
Tattoo verwijderen met huidtherapeuten. beste laser in amsterdam en rotterdam
Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
Tattoo Removal

Tattoo weglaseren door gecertificeerde specialisten

Wil jij jouw tattoo laten verwijderen? Bij Undo bieden wij deze behandeling aan en vervullen we jouw wens snel én veilig. Wij gebruiken een doordacht behandelprotocol en geavanceerde apparatuur, zoals de PicoWay laser. Met deze laser werken wij inmiddels al 8 jaar en één van onze specialisten maakt zelfs deel uit van de PicoWay Innovators Circle.

Al onze gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerd huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook zijn we KP-geregistreerd en staan dus garant voor een betrouwbare behandeling. Wij bestaan al sinds 2015 en zijn inmiddels werkzaam door heel Nederland. Wij bieden onze diensten, waaronder het verwijderen van uw tattoo aan in onze praktijken in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrecht en Zwolle.

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Tattoo laseren rug after
Tattoo laseren rug before
Tattoo weglaseren pols after
Tattoo weglaseren pols before
Tattoo weghalen bovenarm after
Tattoo weghalen bovenarm before
PMU verwijderen after
PMU verwijderen before

Hoe wij jou gaan helpen:

Bij Undo is een tattoo weghalen een kunst waar we trots op zijn! Ons team gebruikt een uniek behandelprotocol, ontwikkeld door experts van Harvard en TU-Delft. Deze behandelmethode staat bekend om zijn veiligheid, maar ook om zijn fijne ervaring. We garanderen dus een behandeling van topkwaliteit door onze combinatie van gecertificeerde laserspecialisten en de beste lasertechnologie.

Een tatoeage verwijderen is voor ons meer dan een procedure, het is onze passie! Wij worden gelukkig op het moment dat de behandeling jouw verwachting overtreft en stralend naar buiten loopt.

Wanneer je kiest voor Undo, kies je voor:

✓ Een gratis intakegesprek
✓ Een unieke behandelmethode
✓ KP-geregistreerd
✓ Lid van de NVH
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten

KP register logoNVH logo

Krijg antwoord op jouw vraag bij een gratis intakegesprek

Wanneer je nadenkt over een tattoo weg laseren komen er waarschijnlijk veel vragen bij je op? Veelgestelde vragen zijn: Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Hoe werkt tattoo verwijderen? Zal de tattoo volledig verdwijnen?

We begrijpen deze vragen volledig en bieden daarom een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek beoordelen we jouw specifieke situatie: we kijken uitgebreid naar je tattoo, maken een inschatting van het benodigde aantal behandelingen en informeren je over de juiste verzorging, zowel voor als na de tattoo laten verwijderen behandeling. Verder geven we jouw uitgebreid antwoord op al jouw vragen over tattoo weglaseren.

Hoe werkt tattoo verwijderen?

Het proces van een tattoo laseren is fascinerend. Wanneer een tattoo wordt gezet, brengt de tatoeëerder inktdeeltjes in de huid. Deze inktdeeltjes zijn normaal gesproken te groot voor het lichaam om af te voeren. Maar met de geavanceerde PicoWay-lasertechnologie breken we deze grote inktdeeltjes op in kleinere deeltjes. Deze kleinere deeltjes zijn gemakkelijk te hanteren voor je lichaam, dat ze vervolgens op natuurlijke wijze afvoert.

Bij Undo gebruiken we deze technologie om je te helpen je tattoo te verwijderen met minimale risico’s en maximaal comfort. Naast het verwijderen van de tattoo, is ons doel om jou tevreden en met een gezonde huid naar huis te sturen. Onze behandelaars doen hiervoor hun uiterste best en werken zeer nauwkeurig. En heb je vragen? Wij staan voor je klaar om je door het hele proces te begeleiden!

Aantal behandelingen tattoo verwijderen

Het proces van een tattoo verwijderen is voor iedereen anders, waardoor wij nu geen aantal kunnen geven. Elke tattoo is verschillend en op een andere manier gezet. Wij maken dan ook voor elke tattoo een plan op maat. Onze kernpunten blijven: een snelle, veilige en effectieve manier jouw tattoo weghalen.

Tijdens het gratis intakegesprek maken we een inschatting van het aantal benodigde behandelingen aan de hand van jouw tattoo’s.

Een tattoo weglaseren? Goed om te weten:

Het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende opties en risico’s. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met goedkope of ineffectieve lasers; deze kunnen schade aanrichten en leiden tot ongewenste littekens.

Het type laser blijft dus van groot belang en dat weten wij als geen ander! Een tattoo weglaseren mag volgens ons alleen op een professionele manier gebeuren: de PicoWay laser is daarom ons #1 hulpmiddel. Het is de meest geavanceerde en krachtige picoseconde laser op de markt.

Wij zijn benieuwd naar jouw tatoeages!

Laat je bij ons gratis intake gesprek uitgebreid informeren over het proces en vraag naar onze resultaten. Bij Undo kun je zelf het bewijs zien van de effectiviteit van onze behandelingen. Vertrouw op onze expertise en zet de eerste stap naar een tattoo-vrije toekomst met vertrouwen en zekerheid.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren. Vraag tevens naar onze resultaten van een tattoo verwijderen om zelf het resultaat te zien!

PicoWay is de beste laser van Nederland

De beste laser voor tattoo verwijderen, PicoWay

Van alle picolasers beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur en is daardoor de meest beste en meest effectieve laser van Nederland.

✓ Kortste pulsduur van alle picolasers
✓ 3 golflengtes
✓ Gefractioneerde nabehandeling
✓ FDA-approved
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

PicoWay logo    Aesthetic awards winner badge

Beste laser voor tattoo verwijderen

De PicoWay laser is tot op heden onovertroffen en heeft in het afgelopen jaar de award gewonnen voor “Best energy treatment of the year” tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. De PicoWay wordt wereldwijd beschouwd als “The golden standard” voor tattoo laseren.

Snel en veilig

De meest gebruikte en veiligste methode voor tattoo verwijderen is lasertherapie. De PicoWay maakt daarbij gebruik van de allernieuwste picoseconde techniek. Een picoseconde is één triljoenste van een seconde en is daarmee 100 keer sneller t.o.v de verouderde nanoseconde techniek waar de oudere lasers (zoals de Q-switched ND-Yag en de Harmony laser) mee werken. Van alle picolasers beschikt de PicoWay daarnaast over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve en veilige laser van Nederland.

De mogelijkheden

De PicoWay is de enige laser in Nederland die beschikt over 3 verschillende golflengtes die allen werken op basis van picosecondes. Door deze drie verschillende golflengtes kunnen alle kleuren tattoo’s worden behandeld. Daarnaast beschikt de PicoWay over een holografisch gefractioneerd handstuk, de PicoWay Resolve. Met dit handstuk kunnen tattoo’s, waarbij er littekenweefsel is ontstaan tijdens het zetten van de tattoo, worden nabehandeld om zo de huidstructuur te verbeteren.

Voor meer informatie over PicoWay ga naar: PicoWay laser

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
2 maanden ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
2 maanden ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
2 maanden ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
3 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
2 maanden ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
2 maanden ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
3 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
3 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
4 maanden ago via google
Before & After

Voor en na tattoo verwijderen

Bekijk zelf de voor- en nabeelden en laat je overtuigen van onze expertise in tattoo verwijderen.

100% eigen resultaat
De beelden en resultaten zijn afkomstig uit onze eigen kliniek. Veelal worden er op websites voorbeelden gegeven die afkomstig zijn van de fabrikant van de laser of er wordt gebruik gemaakt van zogenaamde stock-afbeeldingen. Alle beelden op onze website zijn gemaakt in onze eigen kliniek, met onze eigen huidtherapeuten/laserspecialisten en van onze eigen resultaten.

Bekijk zelf de beelden
Tattoo laseren rug after
Tattoo laseren rug before
Tattoo weghalen bovenarm after
Tattoo weghalen bovenarm before
Tattoo weglaseren pols after
Tattoo weglaseren pols before
PMU verwijderen after
PMU verwijderen before
Team Undo tattoo verwijderen
Tattoo verwijderen met de beste laser

10 redenen waarom Undo de beste oplossing is voor tattoo verwijderen

✓ Exclusief en uniek behandelprotocol ontwikkeld door voormalig onderzoeker aan Harvard en TU-delft.

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode

✓ Geschikt voor alle huidtypes en inktkleuren

✓ Geen littekens

✓ Erkende huidtherapeuten & laserspecialisten

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Bekijk onze aanpak
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wil weten over deze behandeling

FAQ

Wanneer je een tattoo wilt verwijderen loop je vast met veel vragen rond. Hiernaast de meest gestelde vragen op een rijtje, maar uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen graag tijdens het gratis intakegesprek.

Maak een afspraak

Bij het zetten van een tattoo wordt kleurstof in de huid gebracht. Ons lichaam schrikt van deze onbekende stof, maar is vanwege het grote formaat van de inktdeeltjes niet in staat deze af te voeren. De huid moet daarom op een andere manier er voor zorgen dat er geen schade wordt aangericht door de onbekende stof. De huid doet dit door de inktdeeltjes in te kapselen. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten, zichtbaar zijn van buiten en altijd zullen blijven zitten.

De meest gebruikte en veiligste methode om een tatoeage te verwijderen is door middel van lasertherapie. De laserstralen worden door de kleurpigmenten van een tattoo geabsorbeerd, hierdoor breken de grote inktdeeltjes op in kleinere inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zijn zo klein dat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van 1 behandeling af te voeren kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van 1 behandeling kan dus ook echt pas minimaal na 8 weken worden afgelezen.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om een tattoo te verwijderen is helaas niet voorafgaand aan het proces te voorspellen. De snelheid waarmee een tattoo kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren.

Voorbeelden van factoren die invloed hebben op het proces hebben zijn:

Kleur van de tattoo
De PicoWay is in staat alle kleuren te verwijderen, echter zal het met de ene kleur sneller gaan dan met de andere kleur. Donkere kleuren en rood getinte kleuren zijn over het algemeen gemakkelijk te verwijderen. Felle kleuren zoals neon groen, lichtblauw en fel geel hebben gemiddeld meer behandelingen nodig.

Diepte van de tattoo
Hoe dieper een tattoo is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het een ondiepe tattoo, dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Hoeveelheid inkt
De hoeveelheid is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de tattoo is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn voor tattoo verwijderen.

Kwaliteit van de inkt
Er zijn veel verschillende inktsoorten op de markt. Elke inktsoort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem
De inktdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, dienen in de weken na de behandeling te worden afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Huidskleur
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om een tattoo te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen, zijn om een tattoo mooi en zonder littekens te kunnen verwijderen. Dit heeft te maken met de minimale aanwezigheid van pigment bij een blanke huid, terwijl dit bij een donkere huid juist sterk aanwezig is.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee een tattoo verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk: de aanwezigheid van littekenweefsel, locatie van de tattoo, leeftijd van de tattoo en gezondheid.

Gemiddeld zijn er met de PicoWay 4 – 9 behandelingen nodig om een zwarte tattoo te verwijderen op blanke tot licht getinte huid. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde betreft.

Met de PicoWay zijn we in staat het meerendeel van de tattoo’s volledig te verwijderen. Veelal krijgen wij in onze kliniek tattoo’s die met andere lasers (zoals de Q-switched ND-Yag, Harmony laser en de PicoSure) geen resultaat meer konden boeken, maar waarbij wij wèl nog in staat zijn de laatste waas ook volledig weg te laseren. Dit komt o.a. door de combinatie van een ultra korte pulsduur en de diepe penetratie van de laser.

Met de oudere lasers (zoals de Q-switch ND-YAG, Alexandrite, Ruby, Medlite en Harmony laser) was littekenvorming een veel voorkomend bijeffect. Dit komt vooral doordat deze laser dusdanig veel hitte in de huid produceren waardoor de huid dermate beschadigd kan raken dat littekenweefsel ontstaat. Deze oudere laserbehandelingen kun je daarom ook classificeren als een thermische behandeling. 

De PicoWay laser werkt op basis van een picoseconde (in tegenstelling tot een nanoseconde van de oudere lasers). Doordat de inktdeeltjes nu in zo een kort tijdbestek worden verpulvert, 100 keer sneller t.o.v de oudere lasers (een triljoenste van een seconde), krijgt de huid geen kans meer om op te warmen. De behandeling van de PicoWay kun je daarom ook classificeren als een akoestische behandeling. Er ontstaat nu zo veel minder hitte in de huid, waardoor de huid niet meer beschadigd raakt. Hierdoor komt littekenweefsel en/of pigmentverschuivingen vrijwel niet meer voor en kunnen wij met de PicoWay veilig alle huidtypes behandelen, zelfs de meest donkere huid. 

Houdt er rekening mee dat littekenweefsel soms al tijdens het zetten van een tattoo kan zijn ontstaan. Dit kun je meestal wel zien/voelen. Je voelt dan een verdikking of  je ziet wittere delen in je tattoo. Of er littekenweefsel in uw tattoo aanwezig is, zullen wij tijdens de intake samen met je inspecteren. Mocht er littekenweefsel in je tatoeage zitten, dan kunnen wij aanvullend de tattoo behandelen met de PicoWay Resolve. Tijdens deze nabehandeling worden er d.m.v een gefractioneerde laser kleine gaatjes in de huid gemaakt die de huidstructuur doet verbeteren.

Tijdens een behandeling worden grote inktdeeltjes die niet door het lichaam afgevoerd kunnen worden verpulverd in kleine inktdeeltjes. Het lichaam is na een laserbehandeling dan in staat om de verpulverde kleine inktdeeltjes af te voeren. Dit betekent dat wanneer je net een behandeling hebt gehad, er in de huid nog dezelfde hoeveelheid inkt aanwezig is. De inkt is echter nu wel zo klein gemaakt dat het lichaam zelf in staat is om deze af te voeren in de weken na de behandeling.

Het afvoeren gebeurd door middel van het lymfevatenstelsel. Het lymfevatenstelsel werkt relatief langzaam en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 8 weken tussen een behandeling in gehouden moet worden. Deze behandelinterval kan echter variëren per persoon vanwege het individuele afweersysteem.

De PicoWay is de eerste laser die op elk huidtype kan worden toegepast. Je hoeft met de combinatie van onze laser en de expertise van onze laserspecialisten en huidtherapeuten niet bang te zijn voor permanente pigmentverschuivingen of littekens.

Een tattoo verwijderen op een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan een tattoo op een blanke huid. Dit is te verklaren doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat en er lager behandeld zal moeten worden.

Onze PicoWay heeft 3 verschillende golflengtes. Hierdoor zijn wij in staat alle kleuren te behandelen met uitzondering van wit. Witte inkt bevat geen pigment waardoor witte inkt met geen enkele laser te verwijderen valt. Daarnaast kan witte inkt een bepaald soort metaal bevatten die tijdens een laserbehandeling kan gaan oxideren. De witte inkt van de tattoo kan dan donkerder uitslaan. Dit dient dan met verdere behandelingen verwijderd te worden. In zeer zeldzame gevallen kan witte inkt heel hardnekkig zijn en soms nog lange tijd zichtbaar blijven.

Wij behandelen niet tijdens de zwangerschap en/of borstvoeding periode. Tijdens deze periode is de hormoonhuishouding veranderd. Hierdoor kan de behandeling onvoorspelbaar uitvallen.

Dat is geen enkel probleem, wij zien zelfs vele tattoo’s waarbij elders geen resultaat meer kon worden geboekt en waarbij wij de hele tattoo alsnog weg krijgen.

Bent je voorheen met IPL behandeld?

Een IPL-laser is niet geschikt voor het verwijderen van tattoo’s. Helaas wordt dit in Nederland wel veel aangeboden. Naast het feit dat er met een IPL-laser meer dan 20 behandeling nodig zullen zijn om een tatoeage te verwijderen, kan een IPL-laser een getatoeëerde huid ernstige schade aanrichten. Indien je reeds al behandeld bent met een IPL-laser adviseren wij om hier direct mee te stoppen.

Wij verwijderen bijna dagelijks Permanente Make Up. De PicoWay laser is de eerste laser welke door de FDA in Amerika is goedgekeurd voor de verwijdering hiervan. Zie hier meer informatie over PMU verwijderen.

Zoals bij vrijwel alle medische en cosmetische behandelingen kunnen er bij het verwijderen van een tatoeage risico’s en complicaties optreden. Hoewel de deskundige aanpak van onze gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten in combinatie met de meest veilige laser van dit moment, de PicoWay (FDA-approved) de veiligheid maximaal is, vinden we het bij Undo belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico’s en complicaties. Deze zullen tevens tijdens het intakegesprek met je worden besproken. Ons team staat echter altijd klaar om de behandeling zo veilig en effectief mogelijk te laten verlopen.
Mogelijke risico’s die tijdens een laserbehandeling kunnen optreden zijn.

Huidreacties: Tijdens het genezingsproces kunnen tijdelijke huidreacties zoals roodheid, zwelling, blaarvorming, lichte verbranding, korstvorming en veranderingen in pigmentatie optreden. Deze reacties zijn meestal van voorbijgaande aarde.

Hoewel zeer zeldzaam, bestaat er een altijd een kans op littekenvorming. Onze ervaren experts passen echter geavanceerde technieken toe om het risico op littekens tot een minimum te beperken. Met de PicoWay zien we tevens dat huidschade meestal van voorbijgaande aard is.

Zoals bij elke medische procedure bestaat er een potentieel risico op infectie. We nemen strikte hygiënische maatregelen om dit risico te minimaliseren. Dit dient tevens door de cliënt thuis worden opgevolgd.

Allergische reactie kan als reactie op het vrijkomen van de inkt voorkomen en valt niet te voorspellen. Wanneer dit gebeurd adviseren wij direct te stoppen met de behandeling en verwijzen wij je door naar de huisarts of indien nodig naar de tattoo-poli in het ziekenhuis. Een allergische reactie op de inkt is echter zeer zeldzaam en meestal al ontstaan tijdens het zetten van de tatoeage, waardoor de allergie al bekend.

Onze aanpak
Ondanks deze mogelijke risico’s willen we benadrukken dat onze kliniek zich inzet voor het leveren van de meest veilige behandeling met minimale risico’s. Voor onze resultaten verwijzen we je graag naar onze voor-en napagina of naar onze instagram:@undoyourtattoo. Onze gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten hebben uitgebreide ervaring in tatoeage verwijdering en passen state-of-the-art picolaser technologie toe, de PicoWay.

De combinatie van ons deskundige team en de geavanceerde technologie zorgt ervoor dat we jou een veilige en effectieve behandeling kunnen bieden. We beoordelen je huidtype, tatoeage en medische geschiedenis zorgvuldig om de meest geschikte aanpak te bepalen en mogelijke risico’s te minimaliseren.

Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We nodigen je uit om eventuele zorgen te bespreken en vragen te stellen tijdens het gratis intakegesprek, zodat we jouw behandeling op maat kunnen afstemmen en je verwachtingen kunnen overtreffen.

 

Ja! Ik wil mijn 
tattoo verwijderen, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Tattoo verwijderen
Team Undo

We stellen ons graag aan je voor!

Tattoo verwijderen

Een tattoo verwijderen is tegenwoordig helemaal geen grote ingreep meer. Het is een volledig veilige behandeling. Bij een tattoo weglaseren bij ons ontstaan geen littekens. Bij Undo werken wij met de nieuwste apparatuur. Er zijn veel voordelen van een tattoo laseren bij Undo. Ten eerste bieden wij de snelste manier van een tatoeage verwijderen. Dit is twee keer sneller dan bij meeste klinieken in Nederland. Wij werken in onze laserkliniek met de nieuwste en innovatieve PicoWay laser. Daarnaast zijn de tattoo verwijderen kosten bij ons een stuk lager. Wij doen bovendien niet alleen aan tattoo weghalen, maar we doen ook aan permanente make up verwijderen en MHP (Micro hair pigmentation) verwijderen.

Tattoo weglaseren met PicoWay

De naam van de modernste laser voor tattoo laten verwijderen is PicoWay. Waarbij de meeste laserklinieken in Nederland nog met Q-switch, ND-Yag, Harmony, Medlite of Quanta werken, hebben wij als eerste laserkliniek de overstap naar PicoWay gemaakt. Een tattoo laten verwijderen is daardoor geheel littekenvrij. Verwijderen tattoo gezicht, hals, armen, borst of rug? Veel mensen zien op tegen een tattoo weglaseren uit het gezicht of het verwijderen van permanente make up. Logisch, want hoe wordt het resultaat? Met onze voor na foto’s van tattoo laseren kun je op voorhand al enkele voorbeelden zien van hoe dit bij anderen is gegaan.

Tattoo verwijderen beste kliniek

Undo is de beste kliniek voor tattoo verwijderen. Zoals uitvoerig benoemd werken wij met de geavanceerde PicoWay laser. Daarnaast zijn de laserspecialisten van Undo allen volledig gediplomeerde huidtherapeuten. Het komt vaak voor dat iemand voor een tattoo weglaseren bij ons binnenkomt, maar daarnaast kiest voor extra behandelingen. Wij voeren ook huidbehandelingen uit waardoor de huid jonger oogt en straalt. Oneffenheden en vlekken in de huid kunnen veilig verwijderd worden. De PicoWay is zelfs de enige laser waarmee Melasma behandelen mogelijk is. Niet voor niets wordt Undo als beste laserkliniek gezien. Lees de reviews van mensen die je voorgegaan zijn.

Hoe lang duurt een tattoo laseren?

Afhankelijk van jouw huid en tatoeage zal een tattoo weglaseren tussen de vier en negen behandelingen vergen. Dit is gemiddeld twee keer zo snel als bij andere laserklinieken en met een mooier resultaat. De prijs voor een tattoo weglaseren is door het lagere aantal behandelingen ook lager. Bij Undo hanteren wij bewust lage prijzen. We zijn bovendien volledig transparant in zowel prijzen als werkwijze. Middels een gratis intakegesprek leggen we alles uit over de behandeling. Dit verplicht je tot niets; wij starten alleen de behandeling als je er een goed gevoel bij hebt.

Kosten tattoo verwijderen

Hoeveel kost het om een tattoo te verwijderen? De kosten voor een tattoo weglaseren kun je zelf uitrekenen. In de kosten tattoo laseren calculator voer je de breedte en de hoogte van jouw tatoeage in. Je ziet in de prijslijst direct de kosten staan. Omdat een tatoeage vaak uit een tekening bestaat met plekken zonder inkt, rekenen we de prijs nogmaals bij de gratis intake uit. De exacte kosten tattoo verwijderen vallen daardoor vaak nog wat lager uit.

Tattoo laseren bij gecertificeerde kliniek

Undo heeft in Nederland de standaard gezet voor laserklinieken. Dit was ook het doel waarmee wij Undo opgericht hebben. Wij leveren nergens in op kwaliteit. Een tattoo laseren gebeurt namelijk met de meest geavanceerde, FDA goedgekeurde picolaser. Je wordt behandeld door een KP-geregistreerde huidtherapeut. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en Kwaliteitsregister Paramedici. Onze passie voor innovatie is onze drive. Wij lopen vooraan op het gebied van innovatie doordat we lid zijn van de PicoWay Innovators Circle (een elitegroep van medische professionals).

Voordelen van tattoo verwijderen dermatoloog

Met alleen een goede laser kun je nog geen tattoo weglaseren. Er is een grote kennis van de huid nodig om dit goed en zonder littekens te doen. Dit is de reden om voor jouw tattoo verwijderen een dermatoloog te kiezen. Zoals je in onze voor en na foto’s van tattoo laseren kunt zien, komen bij ons mannen en vrouwen met verschillende huidskleuren en huidtypes. Een tattoo weglaseren is niet zo simpel als een laserstraal op de tatoeage richten; wij maken voor iedere behandeling een behandelplan op maat.

Tattoo weglaseren: behandelplan

Wij hopen uiteraard dat je voor jouw tattoo weglaseren onze laserkliniek kiest. We begrijpen goed dat de keuze voor een laserkliniek niet eenvoudig gemaakt is. Zeker bij tatoeages op opvallende plaatsen of op gevoelige huid. Voor we echter de behandeling starten, zal alles je duidelijk worden. Bij de gratis intake wordt jouw huid beoordeeld door een huidtherapeut. Deze zal alles vertellen over de behandeling. Na dit gesprek weet je hoeveel behandelingen nodig zijn en wat de kosten zullen zijn. Heb je een goed gevoel over de behandeling? Dan kan deze direct na de intake plaatsvinden. Om een tattoo volledig te verwijderen zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Deze kunnen direct ingepland worden.

Kan je een tattoo volledig verwijderen?

Een tattoo laseren gebeurt in een aantal behandelingen. Je zult al snel resultaat zien. Na de laatste behandeling zal je tattoo volledig verwijderd zijn. Wij merken dat mensen die voor het eerst een tattoo laten laseren de eerste behandeling nog wel spannend vinden, maar dat de spanning snel verdwijnt. Is een tattoo laseren pijnlijk? Een tattoo weglaseren is nooit volledig pijnloos, maar wij kunnen de pijn verzachten middels koeling. We houden rekening met je pijngrens en tijdens de behandeling is er continu contact met de huidtherapeut. Veel mensen geven aan dat het ze achteraf bijzonder meeviel. Lees het zelf terug in de reviews.

Zet nu de eerste stap naar jouw tattoo laten verwijderen

Jouw tattoo verwijderen door middel van onze PicoWay laser is de veiligste, snelste en voordeligste manier. Wanneer je al overtuigd bent, kun je nu direct jouw afspraak inplannen. Wil je eerst meer weten? Plan dan de gratis intake of neem contact met ons op. Tijdens dit gesprek zal alles duidelijk worden en zul je merken dat je bij ons in goede handen bent. Er is een goede reden dat bekende Nederlanders zoals Donny Roelvink en Gaby Blaaser voor Undo kiezen; zij willen de beste kwaliteit zoals je die alleen in onze kliniek vindt. Wij zijn immers de enige laserkliniek in Nederland die 100% gespecialiseerd is in tatoeage verwijderen met de PicoWay picolaser.

Krijg een gevoel bij onze laserkliniek

Wil je eerst nog even kijken hoe een tattoo laseren bij anderen gaat? Bekijk dan onze Facebook en Instagram pagina. Ook hier zie je talloze voorbeelden van tattoo laseren. Je kunt binnenkijken in onze laserklinieken en onze huidspecialisten aan het werk zien.