Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Laser ontharen Rotterdam

Heeft u interesse in laser ontharen Rotterdam? Wij werken, zoals onze cliënten van ons gewend zijn, met ervaren huidtherapeuten en de beste laser van het moment; de Gentle Max pro laser. Ben jij benieuwd hoe laserontharen Rotterdam in zijn werk gaat? Ook dit lees je hieronder.

✓ Laser ontharen Rotterdam
✓ Gentle Max Pro laser
✓ Geschikt voor de lichte evenals de donkere huid.
✓ Veilig én effectief
✓ Zeer ervaren
✓ Gediplomeerde en tevens BIG-geregistreerde huidtherapeuten

Adres: Nieuwe Binnenweg 91
Telefoon: +31 85 004 3391

Boek een gratis intake
laser ontharen Rotterdam NL
Highlighted Review

Super resultaten en ervaring voor laser ontharing in Rotterdam!

Esther Weijkamp, City Guide
Waarom laser ontharen bij Undo?

Gentle Max Pro laser

Bij Undo werken wij enkel met de beste laser apparatuur omdat wij het belangrijk vinden allereerst veilig te behandelen, maar ook snel en effectief. Om deze reden hebben wij gekozen voor de Gentle Max Pro laser. Deze laser is op dit moment de meest krachtige net als de meest effectieve laser voor ontharen. Kijk hier voor nog meer informatie over laser ontharen.

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
laser ontharen Rotterdam after
laser ontharen Rotterdam before
laser ontharen oksel rotterdam
Laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk net als van ingegroeide haren door irritatie van scheren. Tijdens laser ontharen worden er laserstralen in de huid gebracht en deze worden geabsorbeerd door de haarzakjes waar pigment in zit. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Omdat de haren zijn vernietigd, zullen deze niet meer teruggroeien.

Boek een gratis intake laser ontharen Rotterdam

Haargroei fases

Haar groeit vanaf de follikel onder de huid. Het haar wordt gevoed door bloedvaten aan de basis van de follikel, waardoor het de voeding krijgt die het nodig heeft om te groeien. Haren kunnen zich in 4 verschillende groeifasen bevinden.

Anageen

Allereerst de anagene fase, dit is de groeifase en de belangrijkste fase voor laserontharing. Als de haar in deze fase zit, kunnen wij de haar vernietigen omdat dit de enige fase is waarin wij de haar kunnen vernietigen. In deze fase groeit de haar vanuit de haarfollikel. De haar zit nog vast aan een bloedvat waardoor de haar wordt voorzien van voedingsstoffen om te kunnen groeien.

Catageen

Daarna komt de catagene fase ookwel de overgangsfase genoemd. Tijdens deze fase groeit de haar niet meer en laat het los van de haarfollikel. De haar ontvangt geen voedingsstoffen meer van het bloedvat.

Telogeen

De rustfase van de haar. De haar wordt nu volledig afgestoten door de haarfollikel en er blijft een leeg follikel over waar een nieuwe haar kan beginnen met groeien.

Exogeen

Ten slotte de exogene fase, dit is een deel van de rustfase ookwel de verliesfase genoemd, waarin het oude haar uitvalt, en de nieuwe haar blijft groeien. Doordat haren zich in verschillende fases bevinden, zijn er dus meerdere behandelingen nodig.

Ja! Ik wil laser ontharen Amsterdam of Rotterdam! Hoe maak ik een afspraak?

Boek een gratis intake Meer weten over Undo
Team Laser ontharen Amsterdam

Effectief op verschillende huid- en haartypes

Dat is een belangrijk voordeel van laserontharing Rotterdam dat we niet over het hoofd mogen zien! Omdat de melanine tijdens haren laseren Rotterdam het doelwit is van onze Gentle Max Pro laser, is deze effectief op verschillende huid- en haartypes. Voor mensen met een donkere huidskleur, die vaak moeite hebben om een ontharingsmethode te vinden die voor hen werkt, is dit een mooi voordeel.

Ook zijn de langetermijnkosten van laser ontharing Rotterdam zeer redelijk. Hoewel laserontharing aanvankelijk meer kan kosten dan andere ontharingstechnieken, bespaar je uiteindelijk tijd en geld omdat je geen extra producten en behandelingen hoeft aan te schaffen.

Een veilige en betrouwbare manier om haren te verwijderen

Laser ontharen Rotterdam is een veilige, betrouwbare en langdurige behandeling voor ongewenste haargroei. Je kunt een snelle, pijnloze en veilige procedure verwachten met onze Gentle Max Pro laser. Onze deskundige huidtherapeuten en laserspecialisten kunnen je advies geven over de procedure en het benodigde aantal sessies, en ze zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Neem gerust eens contact met ons op!

Wij gebruiken alleen de beste laserapparatuur

Omdat veiligheid en effectiviteit onze hoogste prioriteiten zijn, gebruiken we alleen de beste laserapparatuur. Omdat het ondergaan van een laserbehandeling spannend kan zijn, doen we er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste mensen melden dat onze laserbehandelingen draaglijk en bijna pijnloos zijn.

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten kunnen de beste aanpak voor jouw specifieke situatie aanbevelen, ongeacht of jij je benen, oksels, bikinilijn, rug, borst of wat dan ook wilt behandelen.

Dus waar wacht je nog op? Boek meteen een laserontharingsbehandeling bij Undo en neem afscheid van dat irritante scheermes en die pijnlijke wax! Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en efficiënte manier extra haar verwijdert.

Laser ontharen Rotterdam is zeer betaalbaar

Hoewel het waar is dat de initiële kosten van laserontharing hoger kunnen zijn dan die van andere ontharingstechnieken, blijkt laserontharing op de lange termijn een meer betaalbare optie. De effectiviteit van laserontharing betekent dat er minder sessies nodig zullen zijn om ongewenst haar volledig te verwijderen. Dit houdt in dat je na verloop van tijd minder geld hoeft uit te geven aan herhaalde ontharingsbehandelingen of de aanschaf van scheerbenodigdheden.

De tijd die je bespaart doordat je niet hoeft te scheren, harsen of epileren is een ander  aspect om rekening mee te houden. Dankzij de langdurige resultaten van laserontharing hoef je minder tijd te besteden aan het onderhouden van een gladde, haarvrije huid.

Woon je niet in Rotterdam en ben je wel toe aan laserontharing? Kijk dan eens naar laserontharen Amsterdam!

Een gratis intake bij onze salon in Rotterdam

Wij vinden dat je goed geïnformeerd moet zijn voordat je overgaat tot een laserontharingsbehandeling. Daarom geven we altijd een gratis intakegesprek waarin we jouw specifieke omstandigheden bespreken en je vertellen over wat er bij de behandeling komt kijken.

Op deze manier ben je volledig geïnformeerd en in staat om te beslissen of laserontharing iets voor jou is. Maak meteen een afspraak om te horen wat onze laserspecialisten en huidtherapeuten voor jou kunnen betekenen!

Laserontharing heeft veel lange termijn voordelen

Laser ontharen Rotterdam is een snelle en pijnloze manier om ongewenst haar op korte termijn te verwijderen. Dit komt doordat laserbehandelingen de haargroei permanent vertragen, wat betekent dat je nooit meer hoeft te scheren, harsen of epileren. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar het is ook kosteneffectief!

Voor veel vrouwen is vooral het laseren van de bikinilijn een enorme opluchting. Scheren of harsen kan de huid langs de bikinilijn vaak irriteren en kan leiden tot ingegroeide haren. Je kunt deze problemen vermijden en genieten van een gladde, haarvrije bikinilijn zonder gedoe door te kiezen voor laserontharing.

Alle lichaamsharen kunnen met laserontharing worden behandeld

Onze laserspecialisten kunnen je helpen met het behandelen van al je ongewenste haargroei, van het gezicht tot de handen en voeten en alles ertussenin. Het is goed om te onthouden dat een lichte huid en donker haar de beste combinatie is voor laserontharing, maar dat onze methode voor alle huid- en haartypes geschikt is.

Dit komt doordat de laserenergie wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje, waardoor de haarwortel vervolgens wordt gedood. De laser is misschien minder effectief op lichter haar en/of een donkere huid, maar onze huidtherapeuten kunnen je daarover adviseren tijdens het intakegesprek.

Het permanente resultaat van het laseren van elk ongewenst haartje op het lichaam is op de lange termijn mooi. Ook kan het helpen bij de behandeling van folliculitis, hyperpigmentatie en ingegroeide haren. Omdat bacteriën niet in de haarzakjes kunnen komen, is het bovendien hygiënischer dan het gebruik van scheermesjes en waxstrips.

Ongewenste haargroei verwijderen bij Undo

Laserontharing is een laagdrempelige procedure bij Undo. Dat is nóg een reden dat veel mensen hun ongewenste haargroei laten behandelen bij ons in Rotterdam. In tegenstelling tot scheren of harsen hoef je voor deze procedure geen speciale hulpmiddelen of producten aan te schaffen.

Bovendien hoef je niet elke maand een salon te bezoeken voor een behandeling. Met laserontharing hoef je slechts een paar afspraken per jaar in te plannen bij een gekwalificeerde huidtherapeut of laserspecialist.

Laserontharen Rotterdam is een snelle en vrijwel pijnloze procedure

De Gentle Max Pro laser die we gebruiken in onze kliniek heeft een koelsysteem dat ervoor zorgt dat de huid tijdens de behandeling wordt gekoeld. Dit verbetert de effectiviteit en veiligheid van de behandeling en maakt het comfortabeler. Bovendien kan de behandeling, afhankelijk van het te behandelen gebied, snel gedaan zijn.

Of laserontharing geschikt is voor jouw huid- en haartype, bepaalt de huidtherapeut of laserspecialist tijdens het intakegesprek. Neem dus gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar wat voor jou de beste behandeling is!

Laser ontharen Rotterdam voor een aanpak op maat

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten bespreken tijdens het intakegesprek jouw unieke situatie, doelen en verwachtingen. Op basis van deze informatie wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met je huidtype en haarkleur. Ons team werkt hard om je van de beste hulp en resultaten te voorzien. Heb je vragen of wil je meer weten over laser ontharen Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis consult aan!

Welke behandelingen bieden jullie nog meer?

Wij bieden meerdere behandelingen aan zoals  tattoo laserenPMU verwijderenMHP verwijderen, acnelittekens, ouderdomsvlekken en Melasma verwijderen.

Undo your Tattoo staat bekend om het bieden van de allerhoogste kwaliteit en met haar jarenlange ervaring is Undo ook het expertisecentrum voor tatoeage verwijderen. Benieuwd hoe tattoo verwijderen werkt en hoe het er uit ziet op de locaties? Kijk op:

Tattoo verwijderen Amsterdam
Tattoo verwijderen Rotterdam
Tattoo verwijderen Utrecht
Tattoo verwijderen Den Haag

Laser ontharen Amsterdam

Or for English, go here: laser hair removal Rotterdam