Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Dermapen, dé behandeling voor huidverbetering.

Ben je opzoek naar een bewezen behandeling op het gebied van huidverbetering? Dan is de dermapen in Amsterdam en Rotterdam een behandeling die niet mag ontbreken aan je routine.

✓Minder rimpels
✓Fijnere huidstructuur
✓ (acne) littekens
✓Vermindering van pigmentvlekken
✓ Verkleining van grove poriën
Wetenschappelijk bewezen resultaten

Let op! De Dermapen behandeling kan alleen worden geboekt in Amsterdam op de Overtoom of  Rotterdam.

Boek Dermapen
Dermapen4 Amsterdam
Highlighted Review
City guide

De Dermapen behandeling bij Undo heeft mij zoveel geholpen. Mijn huid voelt steviger en straalt! Ik ben fan!

Esther Weijkamp - @amsterdamcityguide
Dermapen4 Rotterdam
Dermapen

Dermapen4™, de behandeling voor huidverbetering

Bij Undo bieden we een revolutionaire microneedling behandeling aan met de baanbrekende Dermapen4™. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om een scala aan huidonregelmatigheden in zowel het gezicht als op het lichaam te verbeteren. Of het nu gaat om een door de zon beschadigde huid, verouderingstekenen, (acne)littekens, melasma, striae, cellulitis, pigmentvlekken, rimpels, grove poriën en meer, onze gediplomeerde huidtherapeuten staan klaar om u veilig en deskundig te behandelen.

Microneedling is een effectieve techniek waarbij zeer fijne naaldjes in korte tijd talloze kleine kanaaltjes in de lederhuid prikken, om zo de huid sterker, soepeler, egaler en frisser van kleur te maken. Zelfs littekens ontstaan na operaties of trauma kunnen worden verminderd. En dit alles wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve Dermapen4™. Dermapen4™ heeft wetenschappelijk bewezen resultaten!

De Dermapen4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypes!

Boek Dermapen4
dermapen

Waar kan de Dermapen4™ voor worden ingezet?

  Pigment
  Fijne lijntjes en rimpels
  Huidverbetering
  Huidverbetering
  Rosacea
 Acne
  Ance-littekens
  Littekens
 Grove poriën

Maak een afspraak

Waarom Undo?
Undo werkt uitsluitend met een team van gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, die beschikken over alle expertise, bekwaamheid  én kennis om diverse huidaandoeningen te behandelen middels de Dermapen4™.

Gratis intakegesprek
Exclusief behandelprotocol
KP-geregistreerd
Lid van de NVH
Gediplomeerde huidtherapeuten

Dermapen

Resultaten Dermapen

Met de Dermapen kunnen verschillende resultaten worden behaald, afhankelijk van de specifieke behoeften van de cliënt en de frequentie van behandelingen. Enkele van de mogelijke resultaten zijn:

➦ Verbeterde huidtextuur: De Dermapen kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en littekens, waardoor de algehele textuur van de huid gladder wordt.
➦ Verhoogde collageenproductie: Door micro-injecties te creëren in de huid, stimuleert de Dermapen de natuurlijke productie van collageen, wat kan resulteren in een stevigere, elastischere huid en een verfijning van de grove poriën.
➦ Verbeterde huidteint: Het gebruik van de Dermapen kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, donkere vlekken en andere onregelmatigheden in de huidteint, waardoor een meer gelijkmatige en stralende teint ontstaat.
➦ Algemene huidverjonging: Door de huid te stimuleren om zichzelf te vernieuwen, kan de Dermapen bijdragen aan een algehele huidverjonging, waardoor de huid er jeugdiger en gezonder uitziet.

Dermapen after
Dermapen before

Hoe werkt de Dermapen4™ behandeling?

De Dermapen4™ is  wetenschappelijk bewezen een krachtige en effectieve methode om de huid te vernieuwen én te verstevigen. Door middel van micro-naaldjes maakt de Dermapen4™ microscopisch kanaaltjes in de huid, waardoor het natuurlijke herstelproces op gecontroleerde wijze wordt gestimuleerd. Deze prikkeling in het bindweefsel activeert de vrijlating van groei- en helende factoren, die op hun beurt zorgen voor de productie van collageen en elastine: de bouwstenen voor een stevige en veerkrachtige huid. De Dermapen worden ingezet voor een breed scala aan huidproblemen, zoals: acne-littekens, pigment, grove poriën, verslapte huid, grauwe/doffe huidskleur, littekens, fijne rimpels, huidveroudering en meer.

Dermapen4 logo

Hoe verloopt een Dermapen4™ behandeling?

Elke Dermapen4™ begint een manuele reiniging en desinfectie van de huid centraal om infecties te voorkomen. We passen onze aanpak aan op uw specifieke behoeften en voegen indien gewenst skinbooster of een peeling toe van Dermapen, Mesoestetic, Dermaquest of Dermaceutic, een die perfect aansluit bij uw indicatie. De behandeling met de Dermapen4™ zorgt ervoor dat ingrediënten door middel van de minischule naaldjes en de eveneens minuscule kanaaltjes dieper in de huid terecht komen.Tijdens de behandeling wordt de Dermapen4™ in gelijkmatige banen over je huid bewogen, waardoor elke centimeter van je gezicht wordt behandeld. Zelfs de delicate huid rondom de ogen kan worden aangepakt, bijvoorbeeld tegen fijne lijntjes. De diepte waarmee de naaldjes in de huid doordringen varieert van 0,1 tot 2,5 mm, afhankelijk van de huidconditie. Na de behandeling brengen we een hydraterende crème aan om uw huid te kalmeren en te verzorgen. Bij ons staat uw huidgezondheid voorop, en wij zorgen ervoor dat elke stap van de behandeling perfect is afgestemd op jouw behoeften en comfort.

Veel mensen merken direct na de behandeling al een stralende gloed op hun huid, hoewel er mogelijk in het begin wat roodheid of zwelling in het behandelde gebied kan zijn. Zichtbare veranderingen aan de huid ontwikkelen zich meestal gedurende enkele weken. Je kunt tot zes maanden na de behandeling blijvende verbetering zien, omdat de productie van collageen doorgaat.

Het resultaat

Dermapen4™ is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek met een minimale downtime. Veel mensen ervaren direct na behandeling al een stralende huid, maar in de eerst 24-48 uur kan de huid mogelijk wat roodheid vertonen. Voor het beste resultaat zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Er is wetenschappelijk bewezen dat er gemiddeld 3-6 behandelingen, met een behandelinterval van 4 tot 8 weken nodig zijn voor een zichtbare verbetering die tot stand is gekomen door nieuw aangemaakt collageen in huid. Er is zelfs aangetoond dat de effecten van de behandeling zelfs nog na 6 maanden zichtbaar zijn, vanwege de vernieuwing van collageen.

Bijwerkingen en risico’s

De Dermapen-behandeling staat bekend om haar minimale bijwerkingen en korte hersteltijd, waardoor het een ideale keuze is voor huidvernieuwing. Gewoonlijk herstelt de huid binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling volledig, hoewel de gekozen peeling de duur van het herstel kan beïnvloeden. Direct na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, met mogelijk kleine bloedpuntjes. De initiële roodheid verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar kan in sommige gevallen enkele dagen aanhouden.

We adviseren om na een Dermapen-behandeling blootstelling aan de zon te beperken en dagelijks een effectieve SPF te gebruiken, zoals K-ceutic van Dermaceutic, om de huid te beschermen en het herstelproces te ondersteunen. Gelukkig kunnen dagelijkse activiteiten vrijwel direct na de behandeling worden hervat, waardoor de dermapen de ideale huidverbeterende behandeling  is voor patiënten met een drukke levensstijl. Met de Dermapen kunnen patiënten genieten van een stralende huid zonder langdurige downtime. Veelvoorkomende bijwerkingen van de Dermapen zijn: roodheid, jeuk, irritatie, rode vlekken en een gespannen huid. Daarnaast kan een eventuele toegevoegde peeling of skinbooster zorgen voor: droge huid, schilferen en droogheid.

Kan ik behandeld worden?

De Dermapen staat bekend als een veilige behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en diverse huidindicaties. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut uw medische geschiedenis en eventueel medicijn gebruik met u doornemen om te zorgen dat de behandeling veilig kan worden uitgevoerd.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren!

Maak een afspraak

Onze werkwijze

 • 1.
  Intakegesprek

  Voordat u kunt beginnen met de behandeling van de Dermapen, zal er een gratis intakgesprek plaats vinden. Tijdens dit intakgesprek zal de huidtherapeut samen met u de behandelmogelijkheden bespreken en een analyse maken van de huid door middel van de OBSERV.

 • 2.
  De behandeling

  Direct na het intakegesprek is er ruimte om te worden behandeld. Onze huidtherapeuten zullen middels een medisch dossier uw behandeldata nauwkeurig bijhouden, monitoren en eventueel aanpassen om zo samen met u tot de beste resultaten te komen.

 • 3.
  Nazorg

  Ook na de behandeling blijven de huidtherapeuten van Undo beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of WhatsApp (0641607008) als je vragen hebt. We staan altijd voor je klaar.

 • 4.
  Resultaat

  Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen altijd nodig. Bovendien is de Dermapen de perfecte aanvulling op je skincare routine om te zorgen voor een blijvend stralende huid.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google

Ja! Ik wil een Dermapen4™, maar wat zijn de kosten en welk traject moet ik doorlopen?

Kosten Dermapen Maak een afspraak
Dermapen4™

10 redenen waarom cliënten voor Undo kiezen:

✓ Verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels
✓ Verbeterd de algehele textuur en teint van de huid
✓ Veilig én effectieve behandelmethode
✓ Geschikt voor alle huidtypes, lichte én donkere huid
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Minimaal invasief met minimale hersteltijd
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ Verbetert de effectiviteit van huidverzorgingsproducten
✓ Langdurige resultaten
Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

 

KP register logoNVH logo huidtherapeuten

Bekijk onze aanpak
Veelgestelde vragen over dermapen en microneedling

Wat iedereen wil weten over de Dermapen4™ behandeling?

Ben je nog niet bekend met microneedling door middel van de Dermapen4™? Wij zullen met deze FAQ al je vragen beantwoorden. We beantwoorden de veelgestelde vragen die wij in onze kliniek krijgen. Dit geeft volledig antwoord op je vragen, maar het neemt niet de noodzaak voor persoonlijk contact weg. In het gratis en vrijblijvende intakegesprek voor Dermapen4™ kan je rustig jouw vragen stellen en kunnen wij je direct persoonlijk advies geven. Kortom, een waardevol moment om daarna met vol vertrouwen voor Dermapen4™ te kiezen.

FAQ microneedling

Wanneer je microneedling overweegt, komen er vast veel vragen in je op.
Hiernaast de meest gestelde vragen op een rijtje, maar uiteraard beantwoorden wij al jouw vragen graag tijdens het gratis intakegesprek.

Maak een afspraak

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei of ingegroeide haren, dan is laser ontharing dé oplossing voor jou.

Tijdens een laserbehandeling met de Gentle Max Pro worden er laserstralen in de huid gebracht. Deze worden geabsorbeerd door de gepigmenteerde haarzakjes. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Twee tot drie weken na de behandeling zullen de vernietigde haren uitvallen, deze haren zullen niet meer terug groeien en het resultaat zal zichtbaar zijn.

Vanaf 6-8 weken (gelaat) en 8-10 weken (lichaam) kan er een herhaalbehandeling plaatsen vinden. De haren die (nog) niet vernietigd zijn en nu wel in de actieve groeifase zitten, zullen dan vernietigd worden.

hoeveelheid haargroei, dikte van de haren, kleur van de haren, hormonen, locatie, huidtype, individuele reactie op de behandeling, medische achtergrond en medewerking betreft de voor- en nazorginstructies. Het gemiddeld aantal nodige behandelingen ligt tussen de 4-6 behandelingen. Echter verschilt dit per persoon. Wij bieden een op maat gemaakte behandeling om je op de veiligste en meest effectieve wijze te behandelen. Bovengenoemde factoren lichten wij toe tijdens een gratis intakegesprek.

Hoe effectief is laserontharing? De laserontharing is gericht op haar laseren dat in de groei is. Deze haarzakjes worden met laseren vernietigd zodat er geen haren terugkomen. Na weken of maanden komen er nieuwe haren terug die tijdens de behandeling niet in die groeifase waren waardoor ze niet vernietigd zijn. Tijdens de volgende behandeling van laserontharing worden die behandeld. Dat laserontharing zeer effectief is, zal je wel merken. Zeker na de behandeling duurt het gemiddeld jaren voor je zult merken dat er weer wat haar terugkomt. Lees daarover in de volgende vraag.

Bij Undo wordt je uitsluitend behandeld door gediplomeerde huidtherapeuten met een medische achtergrond. Undo vind het belangrijk dat er een kwalitatieve behandeling wordt aangeboden in combinatie met hoogwaardige apparatuur en producten. De kosten voor een dermapen behandeling kunt u hier vinden.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent is het soms mogelijk om de kosten voor Dermapen4™ in het gelaat vergoed te krijgen. De kosten voor Dermapen4™ op het lichaam wordt helaas niet vergoed. Neem contact op met jouw zorgverzekering voor meer informatie.

De Gentle Max Pro is dé laser die veilig én effectief kan laser ontharen op de donkere huid. De Gentle Max Pro beschikt over een 2-in-1 lasersysteem waar alle huidtypen veilig én effectief behandeld kunnen worden zonder de huid te beschadigen.

Wij adviseren gedurende 4 weken voor en 4 weken na de behandeling direct zonlicht (en zonnebank) op de huid te vermijden. Aanvullend adviseren wij voor het gelaat dagelijks SPF50 te gebruiken en een pet/hoed te dragen.

Wij behandelen niet tijdens de zwangerschap en/of borstvoeding periode. Tijdens deze periode is de hormoonhuishouding veranderd, hierdoor kan de behandeling onvoorspelbaar uitvallen.

Helaas is laser ontharen niet geschikt voor grijze/blonde haren. Het licht van de laser dient geabsorbeerd te worden door pigment in het haarzakje, bij grijze/blonde haren is er geen pigment in het haarzakje aanwezig.

Het te behandelen gebied dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling geschoren te worden. Harsen of epileren van de haren is gedurende de behandelperiode niet toegestaan. De haarfollikel dient aanwezig te zijn tijdens de behandeling. Ook het bleken van de haren is gedurende de behandelperiode niet toegestaan. De melanine in de haarfollikel dient aanwezig te zijn tijdens de behandeling.

Het is in principe mogelijk om zowel laser ontharen als tattoo verwijderen in dezelfde afspraak te doen, al is dit wel afhankelijk van de grootte van de tatoeage.  Lees hier meer over tattoo verwijderen bij Undo.

Team Undo

We stellen ons graag aan je voor!

Bij Dermapen kliniek Undo ben je in goede handen. Wanneer je een Dermapen behandeling overweegt, kan je gerust een vrijblijvende afspraak met ons mak