Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Werkwijze

Altijd in goede handen met onze werkwijze

Tatoeages en pigment verwijderen is niet alleen ons vak, het is ook echt onze passie. Wij zijn overtuigd van de technische superioriteit van onze laser en combineren deze laser, de PicoWay, met een op maat gemaakt behandelplan.

Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze kliniek is daarnaast sinds oktober 2015 lid van de officiële PicoWay Innovator’s Circle, een elite groep van medische professionals wereldwijd welke behoren tot de pioniers in tatoeage verwijdering.

Als enige kliniek in Nederland met meerdere locaties zijn wij 100% gespecialiseerd in tatoeage verwijderen met de beste picolaser van dit moment, de PicoWay.

 

Lees meer over ons
 • 1.
  Gratis Intake

  Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut of laserspecialist uw huid (en tattoo) beoordelen en de behandelmogelijkheden bespreken. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek een prijs worden opgesteld en zal er een schatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen.

 • 2.
  Behandeling

  Na een intake kun je direct behandeld worden (dit is uiteraard niet verplicht). Er wordt een op maat gemaakt behandelplan aangeboden zodat je elke behandeling verzekerd bent van de meest effectieve laserbehandeling.

  Via een medisch dossier zullen wij de behandeling nauwkeurig bijhouden, monitoren en kalibreren.

 • 3.
  Nazorg

  In de periode na een behandeling staan wij uiteraard ook voor je klaar. Heb je in deze periode een vraag of opmerking, bijvoorbeeld over de nazorg, dan kunt je ons 6 dagen per week telefonisch, per mail of via WhastApp (0641607008) contacteren.

 • 4.
  Resultaat

  Na de laatste behandeling zien wij je graag nog een keer terug. Tijdens deze laatste afspraak voeren wij een nacontrole uit en evalueren wij samen met jou behandeltraject. Zie hier onze voor en na tattoo verwijderen pagina voor een indruk van onze resultaten.

Over onze Laser

PicoWay, de beste picolaser van Nederland

Tot op de dag van vandaag is de PicoWay laser ongeëvenaard, dit komt met name door de ultrakorte pulsduur van de PicoWay. De PicoWay heeft zelfs de kortste pulsduur van alle picolasers en heeft recent de award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year” tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. De PicoWay wordt wereldwijd dan ook beschouwd als ‘The Golden Standard’ voor het verwijderen van tatoeages.

De 7 grootste voordelen van de PicoWay:

✓ Kortste pulsduur van alle picolasers in Nederland
✓ 3 golflengtes o.b.v. de picoseconde techniek
✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling
✓ FDA-approved
✓ Geschikt voor alle huidtypes en inktkleuren
✓ Bewezen resultaten
✓ Hoogste kwaliteit laser

Lees meer over de PicoWay

Veiligste laser van Nederland

De PicoWay is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Syneron Candela, die bekend staat voor de ontwikkeling van hoogwaardige laserapparatuur. De PicoWay heeft bewezen wetenschappelijke resultaten en wordt beschouwd als “The Golden Standard” onder laserapparatuur. De PicoWay is een FDA-goedgekeurde laser en maakt gebruikt van de meest geavanceerde en allernieuwste picoseconde techniek. Een picoseconde is één triljoenste van een seconde en is daarmee 100 keer sneller t.o.v de verouderde nanoseconde techniek waar de oudere lasers mee werken (zoals de Q-switched ND-Yag en de Harmony laser). De PicoWay beschikt daarnaast over de kortste pulsduur van alle picolasers in Nederland en kan hierdoor de meest krachtige, effectieve en veilige laser van Nederland genoemd worden.

Mogelijkheden

De PicoWay beschikt over 3 verschillende golflengtes en 4 verschillende handstukken die allemaal werken o.b.v. de picoseconde techniek.  Hiermee is de PicoWay de enige op de markt. Andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van de picoseconde techniek en hebben daarnaast allemaal een langere pulsduur ten opzichte van de PicoWay.  Door de drie verschillende golflengtes kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld. Daarnaast beschikt de PicoWay over holografisch gefractioneerde handstukken, de PicoWay Resolve. Met deze handstukken kunnen pigmentaandoeningen (zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens en rimpels behandeld worden. Daarnaast kunnen deze handstukken worden ingezet als nabehandeling tijdens tattoo verwijderen.

 

Before / After

Bekijk zelf de voor- en nabeelden

Het aantal behandelingen is per behandeling verschillend. Daarnaast spelen er bij elke behandeling verschillende factoren mee die van invloed zijn op het aantal behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn: huidtype, diepte van het pigment en individuele afweersysteem. Tijdens een gratis intake zal er een inschatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen.

De voor- en nabeelden kunnen een indicatie geven voor het aantal benodigde behandelingen, maar kunnen helaas nooit 1 op 1 met jouw situatie worden vergeleken.

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Tattoo laseren rug after
Tattoo laseren rug before
Tattoo weglaseren pols after
Tattoo weglaseren pols before
Tattoo-Verwijderd-bij-Undo
Tattoo-verwijderd-bij-Undo-Before
Tattoo-Melasma-verwijderen
Melasma verwijderen
Tattoo weghalen bovenarm before
PMU verwijderen after
PMU verwijderen before
reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
1 maand ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
1 maand ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
1 maand ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
2 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
1 maand ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
1 maand ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
2 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
2 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
3 maanden ago via google

Ja! Ik wil graag behandeld worden, maar wat kost dit en waar kan ik een afspraak boeken?

Bereken gelijk je kosten Boek een gratis intake
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam