Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Werkwijze

Altijd in goede handen met onze werkwijze

Tatoeages en pigment verwijderen is niet alleen ons vak, het is ook echt onze passie. Wij zijn overtuigd van de technische superioriteit van onze laser en combineren deze laser, de PicoWay, met een op maat gemaakt behandelplan.

Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze kliniek is daarnaast sinds oktober 2015 lid van de officiële PicoWay Innovator’s Circle, een elite groep van medische professionals wereldwijd welke behoren tot de pioniers in tatoeage verwijdering.

Als enige kliniek in Nederland met meerdere locaties zijn wij 100% gespecialiseerd in tatoeage verwijderen met de beste picolaser van dit moment, de PicoWay.

 

Lees meer over ons
 • 1.
  Gratis Intake

  Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut of laserspecialist uw huid (en tattoo) beoordelen en de behandelmogelijkheden bespreken. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek een prijs worden opgesteld en zal er een schatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen.

 • 2.
  Behandeling

  Na een intake kun je direct behandeld worden (dit is uiteraard niet verplicht). Er wordt een op maat gemaakt behandelplan aangeboden zodat je elke behandeling verzekerd bent van de meest effectieve laserbehandeling.

  Via een medisch dossier zullen wij de behandeling nauwkeurig bijhouden, monitoren en kalibreren.

 • 3.
  Nazorg

  In de periode na een behandeling staan wij uiteraard ook voor je klaar. Heb je in deze periode een vraag of opmerking, bijvoorbeeld over de nazorg, dan kunt je ons 6 dagen per week telefonisch, per mail of via WhastApp (0641607008) contacteren.

 • 4.
  Resultaat

  Na de laatste behandeling zien wij je graag nog een keer terug. Tijdens deze laatste afspraak voeren wij een nacontrole uit en evalueren wij samen met jou behandeltraject. Zie hier onze voor en na tattoo verwijderen pagina voor een indruk van onze resultaten.

Over onze Laser

PicoWay, de beste picolaser van Nederland

Tot op de dag van vandaag is de PicoWay laser ongeëvenaard, dit komt met name door de ultrakorte pulsduur van de PicoWay. De PicoWay heeft zelfs de kortste pulsduur van alle picolasers en heeft recent de award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year” tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen. De PicoWay wordt wereldwijd dan ook beschouwd als ‘The Golden Standard’ voor het verwijderen van tatoeages.

De 7 grootste voordelen van de PicoWay:

✓ Kortste pulsduur van alle picolasers in Nederland
✓ 3 golflengtes o.b.v. de picoseconde techniek
✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling
✓ FDA-approved
✓ Geschikt voor alle huidtypes en inktkleuren
✓ Bewezen resultaten
✓ Hoogste kwaliteit laser

Lees meer over de PicoWay

Veiligste laser van Nederland

De PicoWay is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf, Syneron Candela, die bekend staat voor de ontwikkeling van hoogwaardige laserapparatuur. De PicoWay heeft bewezen wetenschappelijke resultaten en wordt beschouwd als “The Golden Standard” onder laserapparatuur. De PicoWay is een FDA-goedgekeurde laser en maakt gebruikt van de meest geavanceerde en allernieuwste picoseconde techniek. Een picoseconde is één triljoenste van een seconde en is daarmee 100 keer sneller t.o.v de verouderde nanoseconde techniek waar de oudere lasers mee werken (zoals de Q-switched ND-Yag en de Harmony laser). De PicoWay beschikt daarnaast over de kortste pulsduur van alle picolasers in Nederland en kan hierdoor de meest krachtige, effectieve en veilige laser van Nederland genoemd worden.

Mogelijkheden

De PicoWay beschikt over 3 verschillende golflengtes en 4 verschillende handstukken die allemaal werken o.b.v. de picoseconde techniek.  Hiermee is de PicoWay de enige op de markt. Andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van de picoseconde techniek en hebben daarnaast allemaal een langere pulsduur ten opzichte van de PicoWay.  Door de drie verschillende golflengtes kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld. Daarnaast beschikt de PicoWay over holografisch gefractioneerde handstukken, de PicoWay Resolve. Met deze handstukken kunnen pigmentaandoeningen (zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens en rimpels behandeld worden. Daarnaast kunnen deze handstukken worden ingezet als nabehandeling tijdens tattoo verwijderen.

 

Before / After

Bekijk zelf de voor- en nabeelden

Het aantal behandelingen is per behandeling verschillend. Daarnaast spelen er bij elke behandeling verschillende factoren mee die van invloed zijn op het aantal behandelingen. Voorbeelden hiervan zijn: huidtype, diepte van het pigment en individuele afweersysteem. Tijdens een gratis intake zal er een inschatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen.

De voor- en nabeelden kunnen een indicatie geven voor het aantal benodigde behandelingen, maar kunnen helaas nooit 1 op 1 met jouw situatie worden vergeleken.

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Tattoo laseren rug after
Tattoo laseren rug before
Tattoo weglaseren pols after
Tattoo weglaseren pols before
Tattoo-Verwijderd-bij-Undo
Tattoo-verwijderd-bij-Undo-Before
Melasma verwijderen na
Melasma verwijderen voor
Tattoo weghalen bovenarm before
PMU verwijderen after
PMU verwijderen before
reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google

Ja! Ik wil graag behandeld worden, maar wat kost dit en waar kan ik een afspraak boeken?

Bereken gelijk je kosten Boek een gratis intake
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam