Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

De meest effectieve manier voor Melasma verwijderen

Als u worstelt met het moeilijk te behandelen Melasma, dan weet u dat deze behandeling niet voorkomen kan worden. De PicoWay Resolve is een van de snelste en meest effectieve melasmabehandelingen, ook voor de donkere huid. Resultaat is vaak al met slechts enkele behandelingen zichtbaar.

✓ Award winning laser, PicoWay
✓ Goedgekeurd door de FDA
✓ Opgeleide huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Minimale downtime

Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
Melasma verwijderen

Beste manier voor Melasma verwijderen

Melasma, oftewel een zwangerschapsmasker, is een veel voorkomende huidaandoening, maar kan prominenter aanwezig zijn bij meer getinte huidtypes. De PicoWay laser is de enige echte oplossing voor Melasma verwijderen of het verminderen ervan. Dit komt doordat de PicoWay laser werkt op basis van de nieuwste picoseconde techniek, hierdoor wordt er vrijwel geen warmte geproduceerd waardoor de laser geschikt is voor elk huidtype.

De PicoWay laser is door de FDA in Amerika goedgekeurd voor Melasma verwijderen en kent vele wetenschappelijke bewezen resultaten. De PicoWay wordt dan ook gezien als de veiligste en meest effectieve methode voor Melasma verwijderen, ook voor donkere huidtypes. De PicoWay wordt ook gebruikt bij tattoo weglaseren.

Bij Undo wordt u bij de behandeling van Melasma altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Met locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is er altijd een kliniek bij u in de buurt.

Boek snel een gratis consultatie gesprek

Melasma verwijderen na
Melasma verwijderen voor

Onze aanpak

Melasma is een pigmentstoornis die in de meeste gevallen samenhangt met hormoonschommelingen, blootstelling aan UV-licht en erfelijke aanleg. Melasma komt veelal voor op de wangen en het voorhoofd en kenmerkt zich door een vlinderachtige vorm, een soort masker. Melasma ontwikkelt zich met grote regelmaat tijdens of na een zwangerschap en wordt dan ook wel een “zwangerschapsmasker” genoemd. Melasma komt voor bij zowel lichte als bij donkere huidtypes en kenmerkt zich door een teveel aan pigment in de huid. Dit teveel aan pigment kan zich zowel in de oppervlakkige als in diepere huidlagen bevinden.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Op maat gemaakt behandelplan
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Kortste picoseconde pulsen – de laser kan het huidpigment verbrijzelen om het immuunsysteem te laten verdwijnen Geen warmteoverdracht – foto-akoestische eigenschappen van de laser betekenen dat nieuwe melanine niet wordt gestimuleerd tijdens de behandeling Dubbele golflengtes – 2 zeer effectieve golflengtes (1064 nm & 532 nm) in één picoseconde-systeem om alle huidtypen te behandelen Geen ongemak Geen downtime

Gratis intake gesprek
Wanneer u bekend bent met Melasma, dan weet u dat de aandoening niet makkelijk te verhelpen is. Om al uw vragen omtrent de behandeling goed en volledig te beantwoorden bieden wij een gratis intake gesprek aan. Samen met onze huidtherapeut wordt er gekeken naar uw wensen en zullen wij samen met u een behandelplan opstellen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen kan per persoon sterk variëren. Dit komt met name doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in het behandeltraject zoals: de laag waarin het pigment zich voornamelijk bevind, huidtype en de hoeveelheid overmatig pigment. Gemiddeld zien wij dat er 3-7 behandeling nodig zijn voor het verwijderen van Melasma met een interval van 4-6 weken.

Picoway Resolve
De PicoWay Resolve is de nummer 1 behandeling om een stralende huid, met een minimale herstelperiode te verwerven. Het is een veilige, effectieve, geavanceerde en snelle methode om huidverbetering te genereren.

Door de optimale technologie zijn er minimale bijwerkingen zoals lichte roodheid en een wat schraal gevoel. Huidreacties zoals ernstige roodheid, pijn, zwelling en vervelling behoren tot het verleden! De Picoway Resolve is goedgekeurd voor alle huidtypes, dit betekent dat zelfs huidtype 3 tot en met 6 veilig behandeld kunnen worden met de PicoWay Resolve.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren. Vraag tevens naar onze bewezen resultaten om zelf het bewijs te kunnen zien!

Beste laser, PicoWay

PicoWay Resolve laser

   

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google
Team Undo tattoo verwijderen
Melasme verwijderen door experts

10 redenen waarom Undo de beste oplossing is voor Melasma verwijderen

✓ Exclusief  behandelprotocol

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode

✓ Geschikt huidtype 1 – 5

✓ Minimale herstelperiode

✓ Erkende huidtherapeuten & laserspecialisten

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde behehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Boek een gratis intake

Ja! Ik wil mijn Melasma verwijderen, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze reviews
Tattoo verwijderen