Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

De meest effectieve manier voor Melasma verwijderen

Als u worstelt met het moeilijk te behandelen Melasma, dan weet u dat deze behandeling niet voorkomen kan worden. De PicoWay Resolve is een van de snelste en meest effectieve melasmabehandelingen, ook voor de donkere huid. Resultaat is vaak al met slechts enkele behandelingen zichtbaar.

✓ Award winning laser, PicoWay
✓ Goedgekeurd door de FDA
✓ Opgeleide huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Minimale downtime

Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
Melasma verwijderen

Beste manier voor Melasma verwijderen

Melasma, oftewel een zwangerschapsmasker, is een veel voorkomende huidaandoening, maar kan prominenter aanwezig zijn bij meer getinte huidtypes. De PicoWay laser is de enige echte oplossing voor Melasma verwijderen of het verminderen ervan. Dit komt doordat de PicoWay laser werkt op basis van de nieuwste picoseconde techniek, hierdoor wordt er vrijwel geen warmte geproduceerd waardoor de laser geschikt is voor elk huidtype.

De PicoWay laser is door de FDA in Amerika goedgekeurd voor Melasma verwijderen en kent vele wetenschappelijke bewezen resultaten. De PicoWay wordt dan ook gezien als de veiligste en meest effectieve methode voor Melasma verwijderen, ook voor donkere huidtypes. De PicoWay wordt ook gebruikt bij tattoo weglaseren.

Bij Undo wordt u bij de behandeling van Melasma altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Met locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is er altijd een kliniek bij u in de buurt.

Boek snel een gratis consultatie gesprek

Tattoo-Melasma-verwijderen
Melasma verwijderen

Onze aanpak

Melasma is een pigmentstoornis die in de meeste gevallen samenhangt met hormoonschommelingen, blootstelling aan UV-licht en erfelijke aanleg. Melasma komt veelal voor op de wangen en het voorhoofd en kenmerkt zich door een vlinderachtige vorm, een soort masker. Melasma ontwikkelt zich met grote regelmaat tijdens of na een zwangerschap en wordt dan ook wel een “zwangerschapsmasker” genoemd. Melasma komt voor bij zowel lichte als bij donkere huidtypes en kenmerkt zich door een teveel aan pigment in de huid. Dit teveel aan pigment kan zich zowel in de oppervlakkige als in diepere huidlagen bevinden.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Op maat gemaakt behandelplan
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Kortste picoseconde pulsen – de laser kan het huidpigment verbrijzelen om het immuunsysteem te laten verdwijnen Geen warmteoverdracht – foto-akoestische eigenschappen van de laser betekenen dat nieuwe melanine niet wordt gestimuleerd tijdens de behandeling Dubbele golflengtes – 2 zeer effectieve golflengtes (1064 nm & 532 nm) in één picoseconde-systeem om alle huidtypen te behandelen Geen ongemak Geen downtime

Gratis intake gesprek
Wanneer u bekend bent met Melasma, dan weet u dat de aandoening niet makkelijk te verhelpen is. Om al uw vragen omtrent de behandeling goed en volledig te beantwoorden bieden wij een gratis intake gesprek aan. Samen met onze huidtherapeut wordt er gekeken naar uw wensen en zullen wij samen met u een behandelplan opstellen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen kan per persoon sterk variëren. Dit komt met name doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in het behandeltraject zoals: de laag waarin het pigment zich voornamelijk bevind, huidtype en de hoeveelheid overmatig pigment. Gemiddeld zien wij dat er 3-7 behandeling nodig zijn voor het verwijderen van Melasma met een interval van 4-6 weken.

Picoway Resolve
De PicoWay Resolve is de nummer 1 behandeling om een stralende huid, met een minimale herstelperiode te verwerven. Het is een veilige, effectieve, geavanceerde en snelle methode om huidverbetering te genereren.

Door de optimale technologie zijn er minimale bijwerkingen zoals lichte roodheid en een wat schraal gevoel. Huidreacties zoals ernstige roodheid, pijn, zwelling en vervelling behoren tot het verleden! De Picoway Resolve is goedgekeurd voor alle huidtypes, dit betekent dat zelfs huidtype 3 tot en met 6 veilig behandeld kunnen worden met de PicoWay Resolve.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren. Vraag tevens naar onze bewezen resultaten om zelf het bewijs te kunnen zien!

Beste laser, PicoWay

PicoWay Resolve laser

   

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdan terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Altijd goed bij Undo! Wordt op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling. Goed schoon en kundige dames!

Tamara
2 maanden ago via salonized

Friendly welcome and during the treatment you are being told what is going to happen. Really nice and helpfull staff.

Annelies
2 maanden ago via salonized

Third session went really great! I’m already seen the results and I couldn’t be happier!

Paola
9 maanden ago via salonized

Easy to find, amazing specialist, fun and knowledgeable staff members. My procedure has been explained to me in all the details and the following treatment went smooth and fast.

Arsenijs
2 maanden ago via salonized

Superprofessioneel, vakkundig en fijn. Voelde me helemaal op mijn gemak, alles werd rustig en goed uitgelegd. Heel blij mee!

Madeleine
7 maanden ago via salonized

Very profesional and kind staff! Answered all my questions patiently and walked me though the process with a smile 🙂 Procedure itself less painful than I imagined

Oliwia
7 maanden ago via salonized

Very good- clear and great interpersonal skills as well as technical. Super clear explanation of how the treatment works.

Anita
9 maanden ago via salonized

Ik word altijd vriendelijk geholpen, ik kom hier niet alleen om mijn tattoo weg te laten halen maar ook om mijn haren te laseren. Mooie, schone zaak en beveel het iedereen aan om hier te komen; dit komt door de professionaliteit, de lieve meiden die hier werken en uiteraard direct resultaat.

Isabella
10 maanden ago via salonized

Zeer vriendelijk personeel met ontzettend goede resultaten! Ik raad deze praktijk zeker aan!

Keyta
9 maanden ago via salonized
Team Undo tattoo verwijderen
Melasme verwijderen door experts

10 redenen waarom Undo de beste oplossing is voor Melasma verwijderen

✓ Exclusief  behandelprotocol

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode

✓ Geschikt huidtype 1 – 5

✓ Minimale herstelperiode

✓ Erkende huidtherapeuten & laserspecialisten

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde behehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Boek een gratis intake

Ja! Ik wil mijn Melasma verwijderen, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze reviews
Tattoo verwijderen