Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader
Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

The service was absolutely amazing, very clean and super professional.

Jessica
2 weken ago via salonized

Technician was super nice and accommodated all my requests. Thank you!

Joana
2 weken ago via salonized

People working at this salon are always so nice, professional and expert in the subject. Every time I leave I have a great feeling. 😉

Marco
2 weken ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Heel fijn geholpen! De uitleg was helder, de eerste behandeling ging snel en de specialiste was aardig en behulpzaam.

Amber
2 weken ago via salonized
Tania is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en behandeld. Tot over 8 weken 🙂
Naomi
3 weken ago via salonized

Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Ik word vriendelijk en vakkundige geholpen, en mijn tatoeages worden een stuk lichter. Een zichtbare verandering!

Hedieh
1 maand ago via salonized

Bij UNDO word ik heel fijn geholpen bij het laten laseren van mijn tatoeages. De kliniek is mooi en er wordt professioneel en hygiënisch gewerkt. Ik kom graag terug voor de verdere behandelingen en ben benieuwd naar het eindresultaat.

Donna
1 maand ago via google

Undo your tattoo is een ontzettend fijne kliniek om daar jou tattoo te laten verwijderen. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk! Ze leggen alles goed en detailed uit en bij elke afspraak weer opnieuw. Super service en kwaliteit.

Eva
3 maanden ago via google

Ik ben hier al twee keer geweest. Echt een super fijne ervaring. Sophia legt alles heel duidelijk uit en neemt je ook echt mee in het proces. Ik kan deze kliniek zeker aanraden.

Fatuma
3 maanden ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
4 maanden ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
4 maanden ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
4 maanden ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
5 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
4 maanden ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
4 maanden ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
5 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
5 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
6 maanden ago via google

Undo gaat zeer deskundig, professioneel en vriendelijk te werk. Ik word erg goed op m’n gemak gesteld en hoewel het laseren niet prettig is, is het toch goed vol te houden (zelfs met mijn enorm grote tattoo). Zeker een aanrader als je niet meer blij bent met je tattoo en het je daardoor in de weg zit!

Faith
7 maanden ago via google

UNDO – Tattoo verwijderen zonder littekens en na een aantal behandelingen is er al resultaat. Personeel is klantvriendelijk en duidelijk over wat je kan verwachten.

Wesley
7 maanden ago via google

Erg goede laser shop! Denk de beste. Erg fijne en plezierige service, absoluut een aanrader!

Wout Weghorst
5 jaar ago via facebook

Snel en heel vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg gekregen over de behandeling en de behandeling zelf ging ook snel. Helaas niet pijnloos maar gwn te doen, ging heel snel. Ik kwam voor het verwijderen van mijn powderbrows

Danielle
6 maanden ago via google

Super fijne kliniek. Ik heb/had een grote tatoeage en na 6 behandelingen is het zo goed als weg 🙌 Behulpzaam en lief personeel met de juiste expertise! Heb je een tatoeage waar je vanaf wilt, dan raad ik zeker Undo aan!

Aimee
7 maanden ago via google

Vandaag voor mijn gezicht (melasma) en tattoo op mijn rug geweest. Mega fijn en professioneel geholpen bij beide behandeling. De tattoo was heel snel gedaan en ik werd daar bij goed gecoacht op gevoeligheid. Daarnaast ook een heel fijn gezichtsverzorgings advies er bij gekregen. Mooie zaak, mega fijne meiden, goeie behandelingen, absoluut een aanrader!

Mirjam
7 maanden ago via google

Hele fijne kliniek en heel vriendelijk personeel. Zojuist mijn 5e tattoo-laser afspraak gehad, super fijn geholpen door Tania. Het resultaat van de laserbehandelingen tot nu toe is erg goed.

Thirza
5 maanden ago via google

Ik was erg bang om mijn tattoo’s te laten verwijderen, maar ik ben super goed geholpen. Het personeel is heel aardig, denkt mee en ik voel me er altijd op m’n gemakt. Zeker een aanrader!

Cindy
8 maanden ago via google

Nu 2 behandelingen bij UNDO in Den Haag gehad om mijn tattoo te laten verwijderen en nu al zeer tevreden. Fijne intake met duidelijke uitleg gehad en de behandelingen verliepen ook goed. De dames die daar werken zijn erg professioneel en houden steeds rekening met je tijdens de behandelingen. Ik zou UNDO zeker aanraden!

Chantal
8 maanden ago via google

Fantastisch team van dames met veel kennis. Denken met je mee en werken netjes en zorgvuldig. Het resultaat van mijn PMU verwijderen is meer dan een succes.Echt een aanrader als je veilig en serieus een tatoeage of lelijke PMU wilt verwijderen. Het geld méér dan waard.

Marianne
12 maanden ago via google

Hele professionele behandeling en goed geholpen door Kimberly. Alles werd goed uitgelegd en ben benieuwd naar het eindresultaat!

Leroy
5 maanden ago via google

Erg tevreden met het resultaat tot nu toe. Altijd duidelijke uitleg over de behandelingen en lieve meiden die de behandelingen uitvoeren. Zeer aan te raden

Fleur
5 maanden ago via google

Voor een goede en professionele behandeling ben je hier aan het juiste adres. In een schone ruimte en een relaxte sfeer word je prima begeleid door goede, behulpzame, vriendelijke en professionele mensen.

Ron Vlaar
5 jaar ago via salonized

Altijd goed bij Undo! Wordt op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling. Goed schoon en kundige dames!

Tamara
1 jaar ago via salonized