Undo (voorheen Laser A) is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Permanente make-up verwijderen bij dé specialist van Nederland

Uw foutief gezette of oude permanente make-up veilig en snel verwijderen? Dan bent u bij Undo aan het juiste adres!

✓ Beste laser van Nederland
✓ PicoWay Laser
✓ Veilig snel en effectief
✓ Geschikt voor alle huidtypen
✓ Geen haarverlies
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten

 

Maak een afspraak
Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
PMU verwijderen

Permanente make-up verwijderen met de beste laser

Permanente make-up is een cosmetische tatoeage techniek die o.a. wordt gebruikt bij het tatoeëren van wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of een moedervlek.Wanneer u opzoek bent naar oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen, dan is Undo de beste optie voor u!

Vanwege de ultrakorte pulsduur van de PicoWay laser spreken we van een akoestische behandeling, er vindt geen warmte ontwikkeling meer plaats tijdens de behandeling. Dit maakt permanente make-up verwijderen met de PicoWay de meest veilige optie van Nederland.

Van alle picolasers in Nederland beschikt de PicoWay zelfs over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve en veilige optie voor permanente make-up verwijderen. Bij Undo hebben wij daarnaast alle expertise in huis om uw permanente make-up veilig (zonder haarverlies bij de wenkbrauwen) te verwijderen.

Boek snel een gratis intake

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo
Powderbrows-verwijderen
Powderbrows-verwijderen

Hoe werken wij?

Vaak wordt gedacht dat wenkbrauwen die gezet zijn met permanente make-up tijdelijk zijn en dat deze in de loop der jaren vanzelf verdwijnen. In de praktijk blijkt echter dat de inkt nooit volledig uit zichzelf verdwijnt. Wanneer u af wilt van uw permanente make-up, dan biedt een laserbehandeling uitkomst. Bij Undo zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of foutief gezette permanente make-up.

✓ Gratis intake
✓ Geen haarverlies
✓ Gemiddeld 2-5 behandelingen
KP-geregistreerd
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
Lid van de NVH

 

Gratis intake gesprek

Overweegt u om uw permanente make-up te verwijderen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake gesprek. Dit gesprek geeft u vrijblijvend meer inzicht in het aantal benodigde behandelingen, onze verwachting van het eindresultaat en de voor- en nazorg instructies.

Hoe werkt permanente make-up verwijderen met een laser?

Tijdens het zetten van permanente make-up worden er kleurpigmenten in de huid gebracht, oftewel inkt. De inktdeeltjes zijn te groot om door het lichaam te worden afgevoerd en worden daarom ingekapseld in de huid. Hierdoor kan permanente make-up ook, net als een tatoeage, eeuwig zichtbaar blijven. Door middel van laserstralen worden de inktdeeltjes verpulvert, de inktdeeltjes zijn door de laserbehandeling dan zo klein geworden dat het lichaam in de weken na een laserbehandeling wel in staat is deze zelf af te voeren.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Voor permanente make-up verwijderen zijn er gemiddeld 2-5 behandelingen nodig. Het precieze aantal laserbehandelingen valt voorafgaand aan het proces nooit precies te voorspellen. Dit komt doordat verschillende variabelen een rol spelen bij de snelheid waarmee permanente make-up verwijderd kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: inktkleur, penetratie diepte tijdens het tatoeëren, huidtype en het individuele afweersysteem. Het aantal laserbehandelingen kan per persoon daarom sterk variëren.

Kleur

De kleur inkt die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make-up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (of bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de PMU donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal tijdens verdere behandelingen weer vervagen.

Wees voorzichtig

Helaas zijn er veel goedkope en/of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd permanente make-up verwijderen. Wij willen dan ook adviseren om altijd goed onderzoek te doen door wie en welke laser je behandeld wordt. Goedkoop is in het geval van lasers helaas bijna altijd duurkoop. Daarnaast komen wij regelmatig cliënten tegen waarbij getracht is om de permanente make-up te verwijderen door middel van eroverheen tatoeëren met een bepaald zuur. Door dit zuur wordt de inkt (deels) opgelost, echter zien wij dat hierdoor vaak kleine littekens ontstaan.

Boek snel een gratis intake en laat u goed informeren. Vraag tevens naar onze bewezen resultaten om zelf het bewijs te kunnen zien!

Over onze Laser

PicoWay, snelste methode voor permanente make-up verwijderen

De PicoWay laser is dè methode voor permanente make-up verwijderen. De superieuriteit van de PicoWay laser heeft zich in de afgelopen jaren wetenschappelijk bewezen. Afgelopen jaar heeft de PicoWay zelfs dè award gewonnen voor beste laser, tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen.

Met 375-450 picosecondes is de PicoWay dè picolaser met een extreem korte pulsduur. De PicoWay heeft zelfs de kortste pulsduur van alle picolaser en is hierdoor de meest effectieve laser van Nederland.

Snel en veilig

Een laserbehandeling is de meest gebruikte en effectieve methode voor het verwijderen van permanente make-up. De PicoWay verwijderd permanente make-up, dankzij de nieuwste picoseconde techniek, middels een akoestische behandeling. Dit betekent dat er geen warmte ontwikkeling plaats vindt in de huid waardoor pigmentverschuivingen, littekenweefsel of permanent haarverlies bij permanente make-up verwijderen met de PicoWay niet voorkomt.

De mogelijkheden

De PicoWay laser werkt op basis van drie verschillende golflengtes, allen werkzaam op basis van de picoseconde techniek. Alle kleuren inkt kunnen hierdoor behandeld worden. De PicoWay is de enige picolaser in Nederland waarbij alle golflengtes werkzaam zijn op basis van deze picoseconde techniek, andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van deze nieuwe techniek (en vaak gedeeltelijk op basis van de oude techniek). De PicoWay heeft daarnaast van alle picolaser de kortste pulsduur en is hierdoor het effectiefst.

Nabehandeling

De PicoWay beschikt over vier verschillende handstukken, waaronder ook de PicoWay Resolve. Dit zijn holografisch gefractioneerde handstukken (532nm & 1064nm) waarmee de huidstructuur verbeterd wordt. Deze handstukken kunnen worden ingezet als nabehandeling bij tatoeage of permanente make-up verwijderen, met name wanneer er door het te diep zetten (tatoeëren) van de permanente make-up littekenweefsel is ontstaan.

Voor lezen over de PicoWay? Ga naar: PicoWay laser

 

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo (voorheen Laser A). De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
2 jaar ago via facebook

Undo (Lasera) is een echte aanrader!!!!!!!Leer van mijn fout en ga meteen naar deze kliniek!!!!! Ik ben eerst behandeld bij 2 andere salons (omdat een BN’er daar haar tattoo liet weg halen, dacht ik dat het wel goed zat); echter bij beide geen resultaat, veel behandelingen gehad en ook nog eens veel geld uitgegeven. Tijdens een feestje leerde ik toen iemand kennen die bij lasera behandeld werd en bij haar was na 5 behandelingen de tattoo bijna niet meer te zien…..dus maakte ik nogmaals een overstap in salon… Bij lasera voelde het vanaf de intake tot het moment dat ik de deur uit liep goed. Ze hebben oog voor de klant en nemen de tijd voor je. Gister mijn tweede behandeling gehad (daarvoor al 12 behandelingen ergens anders) en wat een groot verschil met voordat ik bij lasera was geweest. Heel erg dankbaar voor diegene die me hier naar toe gestuurd heeft….. <3 En als je nog niet begonnen bent met het verwijderen van je tattoo, begin meteen goed bij deze kliniek…… Dat scheelt een hoop tijd en frustratie……

Noor
5 maanden ago via google

2,5 maand geleden voor het eerst geweest voor een intake gesprek. Na een goed en duidelijk gesprek met Nina, meteen een laser behandeling gedaan. Ik ben heel te vrede over de behandeling! De praktijk is professioneel, netjes en schoon. Nina, stelde mij erg gerust en legde alles goed uit over de behandeling en over de nabehandeling. Gisteren voor de tweede keer een behandeling gedaan, en echt waar je ziet nu al resultaat. Het is een echte aanrader!!

Marijn
2 jaar ago via facebook

Ik ben gisteren in Den Haag geweest om mijn PMU (wenkbrauwen) te laten verwijderen. Toen ik PMU liet zetten, zeiden ze dat het tijdelijk was en het na 2/3 jaar weer zou verdwijnen. Niet dus! Na 4 jaar nog steeds donker en zelfs paars/blauw van kleur. Undo (Laser A) is echt een aanrader, dit had ik jaren eerder moeten doen. Super vriendelijk en ik vond de “pijn” goed te doen. Net of er met een heet elastiekje tegen je hoofd wordt geschoten. Ze gaf aan dat er tussen de 2-5 behandelingen nodig waren, omdat het moeilijk te zeggen is. Ik werd vanmorgen wakker en het lijkt al bijna verdwenen! Dit had ik niet durven hopen. Ik ben zo ontzettend blij. Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijke resultaat na 8 weken is.

Ester
5 maanden ago via google

Super laserpraktijk,eerste keer geweest viel100% mee deed geen pijn volgen meerdere sessies

Alex
1 jaar ago via facebook

Erg goede laser shop! Denk de beste. Erg fijne en plezierige service, absoluut een aanrader!

Wout Weghorst
10 maanden ago via facebook

Heel fijn! Vandaag was mijn eerste keer bij Undo (laser a). Ik heb mijn tatoeage eens ergens anders laten laseren maar dit was totaal anders. Ze nam de tijd voor al mijn vragen, uitleg was duidelijk. En de behandelruimte zag er super mooi en schoon uit! Helemaal top!!!

Tim
10 maanden ago via salonized

Ontzettend leuke mensen en waanzinnig professioneel, wat ben ik blij dat ik hier word behandeld zeg. Toen ik eerder bij een andere salon werd behandeld eindigde ik met een bijna-brandwond en littekens. Bij Undo (Laser A) wordt mijn huid zo netjes behandeld en het geneest altijd snel en goed. En met alle kennis die ze in huis hebben helpen ze me ook nog eens de littekens te verminderen. Iets wat ze helemaal niet hoeven, maar gewoon graag doen. Ik sta elke keer weer te kijken van de toewijding en het enthousiasme van Sera, Narcisa en Nina. Echt te gek. Het is bijna jammer dat mijn tatoeage straks verwijderd is. Als het een ander soort onderneming was geweest was ik klant voor het leven, zo’n indruk hebben ze op me gemaakt met hun manier van dienstverlening.

Thamara
5 maanden ago via facebook

Vriendelijke personeel. Veel aandacht voor je wensen. Prijs valtook reuze mee
1e behandeling ging goed.. Nog afwachten of de tatoo verdwijnt.

Sarika
10 maanden ago via google

Een zeer nette kliniek met vriendelijk maar vooral ook eerlijk personeel. Je krijgt echt het gevoel dat ze je willen helpen. Het financiële plaatje was ook erg goed bevallen al met al eerlijke mensen en een fijne ervaring. Op naar de volgende behandelingen!!

Liselot
1 jaar ago via kliniekervaringen

Voor een goede en professionele behandeling ben je hier aan het juiste adres. In een schone ruimte en een relaxte sfeer word je prima begeleid door goede, behulpzame, vriendelijke en professionele mensen.

Ron Vlaar
2 jaar ago via salonized

Super fijne praktijk. Schoon, professioneel en ik werd goed geïnformeerd. De behandeling vond ik wel pijnlijk, misschien vanwege de plek van de tattoo. Ik heb nog maar één behandeling gehad, maar zie nu wel al echt verschil.

Alina
1 jaar ago via facebook

Ontzettend goed en kundig word ik behandeld door Nina. Het is voor mij de 1e keer dat ik een tattoo laat verwijderen en hopenlijk ook de laatste keer ;). Ik moet zeggen dat ik versteld sta van het effect van de behandelingen. Pijnloos is het niet maar wel goed te doen (ik had het heftiger verwacht). Nu 3 behandelingen verder kan ik zeggen dat mijn tattoo al voor 75% verdwenen is. Dit is boven verwachting en sneller gegaan dan ik had gedacht! Nog een paar te gaan en ik ben tattoo vrij. Alvast bedankt voor de goede zorgen! Jullie zijn zeker een aanrader op het gebied van tattoo verwijdering.Ps: mijn huid zelf is rustig, zelfs na de behandeling. Geen littekens en geen pigmentverschil.Tot de volgende keer! Liefs.

Nadia
1 jaar ago via facebook

Een echte aanrader voor andere dames met “tijdelijke” permanente make up wenkbrauwen, die toch niet zo tijdelijk waren. Deze week mijn eerste behandeling voor Permanente Make Up achter de rug. De behandeling was niet alleen een stuk sneller, maar na de behandeling heb ik slechts enkele uren een beetje zwelling ervaren. Voor de PicoWay bij Laser A ben ik 6 keer behandeld met een Q-switch ND-YAG. Dit leverde me niet alleen een week korstjes op, ik ben door deze laser ook veel haartjes in mijn wenkbrauwen verloren. En dat alles zonder resultaat. (Dit gun ik niemand). Nu heb ik bij Undo (Laser A), al na 1 behandeling en 7 dagen later resultaat, zonder veel last te ervaren.

Mandy
5 maanden ago via google

Hij is weg! Dat het zo goed en mooi weg kon gaan wist ik van te voren niet. Ik was altijd bang voor littekens of dat het niet weggaat, maar dat is bij deze salon dus echt niet het geval! Grote dank…aan alle vrouwen van Undo (laser A)..

Jeroen
5 maanden ago via google

k heb inmiddels drie sessie’s achter de rug, ben erg tevreden en vooral enthousiast. Al met al een hele fijne en nette kliniek, maatwerk staat hoog in het vaandel. Je krijgt echt een ”warm thuis” gevoel elke keer dat je binnenstapt ( locatie denhaag). Je wordt vakkundig geholpen door zeer vakbekwame mensen ( maxime je bent een topper!!). Wat ik ook echt een dikke pluspunt vind is het feit dat ze financieel echt met je meedenken, eerlijke mensen. Ik had me geen betere kliniek kunnen wensen voor een speciaal hoofdstuk uit mijn leven. Waar het zichtbare verwijderd wordt, zullen herinneringen opgeslagen worden in het hoofd en hart. Top kliniek!!

Samir
5 maanden ago via google

Een zeer nette kliniek met vriendelijk maar vooral ook eerlijk personeel. Je krijgt het gevoel dat ze je willen helpen. Het financi‘le plaatje was ook erg goed bevallen al met al eerlijke mensen en een fijne ervaring. Op naar de volgende behandelingen!!

Liselotte
5 maanden ago via google

Enorm leuke zaak, leuk personeel, schoon en enorm duidelijk. Ook vond ik de kosten erg meevallen. Ik kom (zelfs dat het een beetje pijn deed) graag terug. Begonnen in Amsterdam nu verder in Utrecht bij dezelfde medewerkster. top.

Merel
5 maanden ago via google

Mijn eerste behandelingen in Amsterdam begonnen en nu kan ik verder in mijn eigen stad, nice! Echt een aanwinst voor Utrecht. Jullie zijn without any doubts de beste in jullie vak! Daarbij voel ik mij erg op mijn gemak bij jullie huidtherapeuten! Veel succes in Utrecht, maar daar heb ik alle vetrouwen in!

Michelle
5 maanden ago via google

Ik heb in totaal zeven behandelingen gehad en nu de zomer in zonder tatoeage. Goede kliniek. Aardig personeel. Altijd professioneel en schoon. Staan ten alle tijden voor je klaar!

Glenn
5 maanden ago via google

Dit was mijn vierde, en laatste behandeling. Ik ben ontzettend goed behandeld en blij met jet resultaat.

Tania
5 maanden ago via google

Normaal ben ik niet zo van de beoordelingen schrijven, maar ik wil in dit geval even een dikke 10 jullie kant op gooien! Dank voor de behandelingen (de pijn hahaha;-)), maar met name de goede zorgen en het geweldige resultaat! Na jaren mijn bovenarmen te hebben bedekt, kan ik niet wachten op aankomende zomer! Deze praktijk is echt een dikke 10 waard! Dank!

Joukje
5 maanden ago via google

Enorm tevreden met mijn behandelingen bij Undo (Laser A). De therapeuten stellen je erg op je gemak en via WhatsApp houden ze de nazorg ook goed in de gaten. De behandeling zelf viel reuze mee en mijn huid was na een paar uurtjes al niet meer rood. Mijn permanente make-up is volledig weg en zonder enige littekens. Bedankt!

Minh
5 maanden ago via google

Enorm leuke zaak, leuk personeel, schoon en enorm duidelijk. Ook vond ik de kosten erg meevallen. Ik kom (zelfs dat het een beetje pijn deed) graag terug. Begonnen in Amsterdam nu verder in Utrecht bij dezelfde medewerkster. top.

Merel
5 maanden ago via google

Super blij dat ik nu bij Undo (Laser A) mijn tatoeage laat weglaseren. Voorheen liet ik mijn tatoeage ergens anders weg halen. Dit was echter een oudere YAG-laser. Met deze nieuwe picolaser zag ik echt al na 1 keer zo veel meer resultaat dan na 7 behandeling met de vorige laser. Daarnaast is de behandelaarster erg professioneel, ze neemt de tijd voor je en ik voel me erg op mijn gemak. Echt een aanrader en een aanwinst voor Amsterdam.

Annelycke
5 maanden ago via google

Een prachtige praktijk in het centrum van Amsterdam. Ondanks de drukte van de stad goed bereikbaar en op een leuke plek + goede parkeermogelijkheden in de straat. De beste apparatuur voor tatoeage verwijdering en tevens hele redelijke prijzen. Niet te vergeten professioneel, vriendelijk en zeer bekwaam personeel!

Medi Skin Care
5 maanden ago via google

Goede service, de allernieuwste laser en de vakkundigheid van de dames is top! Ben zelf onder behandeling van een tattoo en zeer tevreden. Tevens stuur ik dames met foutief gezette permanente make-up altijd met een gerust hart door naar de kliniek. Geen pigment/haarverlies of littekens! Keep up the good work!

Daisy
5 maanden ago via google

Tegenwoordig zijn er zo veel aanbieders op het gebied van tatoeage verwijdering, dat het soms lastig is om een goede keuze te maken. Undo (Laser A) is een kleinschalige praktijk waar iedereen een persoonlijke, op maat gemaakte en zorgvuldige zorg krijgt. Het is geen laserfabriek waar aan de lopende band gecasht wordt door tattoo’s weghalen. Maar een plek waar de klant weer zichzelf kan worden met een mooie herstelde huid.

Liza Sophie
5 maanden ago via google

Goede kliniek. Aardige dames. Ik heb net mijn zesde behandelingen gehad en mijn tatoeage is nog maar als een hele lichte schaduw zichtbaar. Hoewel ik de tatoeage niet lelijk vond (het paste gewoon niet meer bij mij), ben ik wel heel blij dat hij bijna weg is! Ik denk dat ik nog 1 behandeling nodig heb, maar wil jullie alvast danken voor jullie service!

Glenn
5 maanden ago via google

Een aantal weken geleden ben ik voor de eerste behandeling geweest bij Sera, mijn jeugdzonde moeten worden weggelaserd! Het is er heel netjes en schoon en je word goed op je gemak gesteld! Ik vind het zeker een aanrader!

Yentl
1 jaar ago via facebook

Ik ben top geholpen bij Undo Tattoo Removal/ Laser A. Hele fijne mensen en goed resultaat te zien. Professionele kliniek waar goede zorg wordt afgeleverd en waar mensen werken die verstand van zaken hebben. Kortom iedereen aan te raden!!

Kevin
5 maanden ago via facebook

Hij is weg! Dat het zo goed en mooi weg kon gaan wist ik van te voren niet. Ik was altijd bang voor littekens of dat het niet weggaat, maar dat is bij deze salon dus echt niet het geval! Grote dank…aan alle vrouwen van Undo (laser A)..

Jeroen
2 jaar ago via google

Zo blij dat ik hier terecht ben gekomen! Al een aantal x gelaserd met een andere laser maar dat gaf blaren en littekens. Sera kijkt echt met zorg naar ’t te behandelen gebied en ook de laser doet minder zeer maar zeker daarna ook een stuk minder reactie van mijn huid! Top dit, wilde dat ik gelijk hier was begonnen

Roos
2 jaar ago via salonized

Vriendelijk ontvangst met duidelijke en eerlijke uitleg. Echte vakvrouw die weer wat ze doet. De behandeling was te doen (lekker is anders 🙈) maar was ook zo voorbij. Nu een paar dagen later is het al een stuk lichter en daar is het al weg. Nog 3 keer en dan ben ik eindelijk van die tattoo af.

Sarah
1 jaar ago via kliniekervaringen

Na een uitgebreide zoektocht heb ik ervoor gekozen om me te laten behandelen bij Laser-A. Al tijdens het eerste telefonisch gesprek werd mij duidelijk dat ze hier zeer professioneel met hun vak (lees: mijn lichaam!!) omgaan. De behandelingen worden zorgvuldig en in een hygi‘nische omgeving uitgevoerd. Daarnaast wordt alles goed gedocumenteerd, waardoor de volgende behandeling zo effectief mogelijk en met zo min mogelijk/ geen schade wordt uitgevoerd. Ik heb nu 7 behandelingen gehad en geen nadelige effecten ondervonden. Ook de cli‘ntbenadering van de medewerkers verdient een dikke 10. Needless to say, but highly recommended!

Bob
5 maanden ago via facebook

Na 6 jaar bij een andere adres nu na 3 behandelingen klaar!!! Yes weg tattoo. Super vriendelijke proffesionele dames en goede voor- en nazorg. Bedankt PicoWay!!!

Jet
5 maanden ago via facebook

Netjes behandeld, zag er mooi verzorgd uit. Behandelaar was erg professioneel en vriendelijk. Er werd ook niet ‘veroordelend’ gesproken over de tattoo.

Ilya
5 maanden ago via salonized

Na 2 jaar bij een verkeerde kliniek behandeld te zijn geweest, eindelijk de juiste kliniek gevonden met resultaat. Helemaal tevreden en goed resultaat. Prachtige kliniek en vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen!!!!!!

Tessa
5 maanden ago via facebook

Sabine heeft alles heel helder uitgelegd. Ze hield rekening met mijn pijngrens. Helemaal super!

Marienne
5 maanden ago via salonized

Undo (LaserA) is een deskundige kliniek, schoon, vriendelijk en informatief. Alles gaat in overleg, waardoor je precies weet wat er gaat gebeuren. Elke specialist is vriendelijk en gecertificeerd waardoor je zeker weet dat je elke keer goed geholpen wordt. Nog 3 behandelingen en dan is mijn tatoeage helemaal weg dankzij Undo (LazerA).

Judith
5 maanden ago via kliniekervaringen

Ontzettend lief en professioneel personeel. De salon is super netjes en schoon! Er worden altijd voor- en na fotoÕs gemaakt en je kunt via WhatsApp contact houden over de voortgang van het verwijderen. Ze zijn ook erg flexibel qua tijden mbt je afspraak (in de avond en in het weekend geopend).

Manon
5 maanden ago via facebook

Altijd leuke dames die mij behandelen en ze luisteren echt naar je verhaal. Kijken goed naar hoe je herstelt en hebben het beste met je voor.

Lizzy
5 maanden ago via salonized

Super vriendelijk personeel, wat met je meedenkt! En zelfs advies geeft op andere vlakken. De service staat hoog hier. Het voelt altijd heel warm als ik erheen ga

Natascha
1 jaar ago via salonized

“Perfect” Ik heb vandaag mijn tweede behandeling gehad in Amsterdam. De behandeling deed helemaal geen zeer, mijn huid werd goed verdoofd door de koeler. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen. Professioneel en vakkundig bedrijf. Beslist nummer 1 van Nederland.

Melvin
5 maanden ago via kliniekervaringen

Geweldig personeel. Kwalitatief goed “gereedschap” om te doen wat ze beloven! Mijn tattoos zijn helemaal verdwenen.

Henk
5 maanden ago via facebook

Nu voor de tweede keer langs geweest. Elke keer nemen ze rustig de tijd, leggen alles helemaal uit, want het is best spannend. Het resultaat is bij mij beter dan verwacht. Ik kan ze zeker aanraden.

Lili
5 maanden ago via facebook

Bij Undo (Laser A) werken ontzettend kundige professionals, er wordt altijd alle tijd voor je genomen en je krijgt uitgebreide en goede informatie. Ook wordt de voortgang van je behandeling goed in de gaten gehouden en zijn ze open over de behandeltermijn.

Hanne
5 maanden ago via facebook

Super goed geholpen, duidelijke uitleg voorafgaand aan je behandeling. Je word goed op je gemakt gesteld en er wordt de tijd voor je genomen. Tijdens de behandeling wordt er regelmatig gevraagd hoe het gaat en of ze even moeten wachten voordat er verder wordt gegaan met laseren. Ik zou iedereen die zijn lelijke tatoo of misvormde wenkbrauwen wilt weg laten halen UNDO aanbevelen!

Ellen
5 maanden ago via facebook

Twee weken geleden mijn zesde behandeling gehad en meer dan tevreden.Ik heb een donkere huidskleur en tot nu toe verdwijnt mijn 35 jaar oude tattoo zonder enig probleem.Alles word prima uitgelegd tijdens de behandeling.Na mijn laatste behandeling had ik wat last van velletjes die los lieten,waar ik een beetje ongerust over was omdat ik dit nog niet eerder had gehad.Ik kon ze via de app een foto sturen en kreeg direct te horen dat dit normaal was in dit stadium van de behandeling.Vond ik erg fijn om zo snel te horen.Buiten het feit dat ze ontzettend deskundig zijn, zijn het ook erg aardige mensen.Ik zal Undo (Laser A) zeker aanraden als ik iemand hoor die zn tattoo weg wil laten halen.

Mildred
5 maanden ago via facebook

Ik ben nu een paar keer bij UNDO (voorheen Laser A) in Den Haag geweest voor een behandeling door Maxime. De ontvangst, uitleg en behandeling is altijd erg professioneel en plezierig. Het laseren voel je wel natuurlijk, maar Maxime houdt goed in de gaten wat je kunt hebben qua sterkte van de behandeling. De behandeling gaat ook altijd lekker snel. Kortom, echt een aanrader!

Christa
5 maanden ago via facebook

Inmiddels ben ik twee afspraken verder en ben erg tevreden!
De medewerkers zijn vriendelijk en proberen je zoveel mogelijk op je gemak te stellen.
Laseren is nou eenmaal niet prettig, maar toch proberen ze het voor jou prettiger te maken.
Daarom nogmaals, zeer tevreden!

Ruby
5 maanden ago via facebook

1 jaar geleden kwam ik binnen Undu met een hoop dat ik ooit op de strand durf te komen. Toe was mijn lijf vol blauw, met chaotische tekens . Alle ergste was DE NAAM van mijn ex op mijn lijf. Ik ben bijna 50…… Lieve Malu heeft mij de hoop terug gegeven. Haar zorgvuldigheid en nauwkeurigheid heeft mijn lijf nu Bijna schoon gemaakt. ZONDER LITTEKENS!😁. Lieve schat, IK BEN JOU DANKBAAR! KUSJE OP JOU HANDEN. Tot volgende keer 💫 Groet van Ellen.

Ellen
5 maanden ago via google

Ik kom zelf bij de praktijk in Amsterdam en iedereen die mij tot nu toe heeft geholpen is onwijs lief, behulpzaam en meedenkend. Niks is teveel. Daarnaast wordt ook overal de tijd voor genomen. Ik ben erg blij met jullie!!

Renee
5 maanden ago via salonized

Arlette heeft mij erg prettig ontvangen tijdens mijn eerste afspraak. Ik heb alles duidelijk uitgelegd gekregen doormiddel van een powerpoint. Fijn om te weten waar je aan toe bent na een intake gesprek!

Denise
5 maanden ago via salonized

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Sophia. Haar intake was heel duidelijk, waardoor ik bijna geen vragen meer hoefde te stellen. De behandeling zelf heeft ze in mijn ogen zeer kundig gedaan en ik voelde mij op mijn gemak. Op naar de volgende behandelingen :).

Genecy
5 maanden ago via salonized

Super vriendelijk personeel, wat met je meedenkt! En zelfs advies geeft op andere vlakken. De service staat hoog hier. Het voelt altijd heel warm als ik erheen ga.

Natasha
5 maanden ago via salonized

Ik ben super geholpen. Ik was best zenuwachtig omdat ik nog niet veel wist over het lazeren. Alles is jij heel duidelijk uitgelegd, hierdoor kon ik rustig en vol vertrouwen aan de behandeling beginnen. Echt heel fijn!

Kim
5 maanden ago via salonized

Er werd mij duidelijk van tevoren verteld wat ik kon verwachten. De kliniek en het personeel zijn netjes en professioneel en mijn tattoo is niet meer zichtbaar. Ook is de huid onaangetast, geen littekens o.i.d.

S.
5 maanden ago via kliniekervaringen

Ik ben voor mijn pmu wenkbrauwen geweest en ik ben super fijn en professioneel ontvangen en behandeld. Ik raad het zeker aan.

Karima
5 maanden ago via salonized

Enorm goed geïnformeerd door super kundige leuke en vriendelijke medewerkster. Meteen eerste behandeling gehad. Nu 24 later zijn er al stukjes weg. Hoera! Behandeling zelf was best beetje pijnlijk maar totaal te handelen en super kort (15 seconde?). Erg blij met mijn keus voor deze experts.

Emma
5 maanden ago via salonized

Malu is zeer vriendelijk en heel gespecialiseerd. Tijdens de behandeling voel ik me telkens weer prettig want ze stelt je enorm gerust en weet elke vraag te beantwoorden & onzekerheid weg te nemen.

Filiz
5 maanden ago via salonized

Ik ben all-round tevreden over mijn gesprek en ervaring bij Undo (Laser A). Bij binnenkomst was ik al onder het indruk van de zaak, heel mooi, modern, sfeervol ingericht. Sophie was zeer professioneel maar ook zo lief en aardig, behulpzaam en heeft me goed over de behandeling geïnformeerd. Ook was ze kundig in het uitvoeren van de behandeling. Ik raad Undo (Laser A) zeker aan en zal mijn behandeling daar ook voorzetten.

Lee
5 maanden ago via salonized

Zoooo blij dat ik de stap heb gezet ! Zo professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen door Maxime. Eindelijk na 15 jaar mijn permanente lipliner (bijna) weg en dat al na 1 behandeling !

Saskia
5 maanden ago via salonized
permanente make-up verwijderen

10 redenen waarom undo voor jou dè optie is voor permanente make-up verwijderen

✓ Snel, veilig en effectief

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Geschikt voor alle huidtypen

✓ Geen haarverlies

✓ Wenkbrauwen hoeven niet geschoren te worden

✓ Minimale herstelperiode

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Lees meer over onze aanpak

Ja! Ik wil mijn permanente make-up verwijderen! Wat kost dit en wat is jullie werkwijze?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wilt weten over deze behandeling

Permanente make-up verwijderen? Wanneer je overweegt om je permanente make-up, zoals je wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of moedervlek te laten verwijderen loop je vast met veel vragen rond. Wij hebben de meest gestelde vragen hiernaast voor je op een rijtje gezet. Overige vragen beantwoorden wij graag tijdens een gratis intake gesprek.

 

Boek een gratis intake

Bij het zetten van een permanente make-up wordt kleurstof (pigment) in de huid gebracht. Ons lichaam schrikt van deze onbekende stof, maar is vanwege de grote van de inktdeeltjes niet in staat deze af te voeren. De huid moet daarom op een andere manier er voor zorgen dat zij niet beschadigd wordt door de onbekende stof. De huid doet dit door de inktdeeltjes in te kapselen. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten, zichtbaar zijn van buiten en altijd zullen blijven zitten.

De meest gebruikte en veiligste methode om een permanente make-up te verwijderen is door middel van een laserbehandeling. De laserstralen worden door de kleurpigmenten van de permanente make-up, geabsorbeerd, hierdoor breken de grote inktdeeltjes op in kleinere inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zijn zo klein, dat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van een behandeling af te voeren kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van een behandeling kan dus ook echt pas minimaal na acht weken worden beoordeeld.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn om voor permanente make-up verwijderen is helaas niet voorafgaand aan het proces te voorspellen. De snelheid waarmee permanente make-up kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren. Voorbeelden van factoren die invloed hebben op het proces hebben zijn:

Kleur van de permanente make-up
De kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make-up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de permanente make-up donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan met de volgende behandelingen vervaagd worden.

Diepte van de
permanente make-up pigmenten
Hoe dieper de permanente make-up is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het ondiepe permanente make-up, dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Hoeveelheid inkt
De hoeveelheid inkt is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de permanente make-up is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn om de permanente make-up te verwijderen.

Kwaliteit van de inkt

Er zijn veel verschillende inktsoorten op de markt. Elke inktsoort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem

De inktdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, dienen in de weken na de behandeling te worden afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Huidtype 
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om permanente make-up te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen, zijn om permanente make-up mooi en zonder littekens te kunnen verwijderen. Dit heeft te maken met de minimale aanwezigheid van pigment bij een blanke huid, terwijl dit bij een donkere huid juist sterk aanwezig is.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee een tatoeage verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk: de aanwezigheid van littekenweefsel, locatie van de permanente make-up, leeftijd van de permanente make-up en de overige gezondheid.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde betreft

Met de PicoWay zijn wij in staat het merendeel van de permanente make-up volledig te verwijderen. Veelal krijgen wij in onze kliniek permanente make-up gevallen, zoals wenkbrauwen, die met andere lasers geen resultaat meer konden boeken, maar waarbij wij wèl nog in staat zijn de laatste waas ook volledig weg te laseren. Dit komt o.a. door de combinatie van een ultra korte pulsduur en de diepe penetratie van de laser.

Met de oudere lasers (zoals de Q-switch ND-YAG, Alexandrite, Ruby, Medlite en Harmony laser) was littekenvorming een veel voorkomend bijeffect. Dit komt vooral doordat deze lasers dusdanig veel hitte in de huid produceren waardoor de huid dermate beschadigd kan raken en littekenweefsel ontstaat. Deze oudere laserbehandelingen kun je daarom ook classificeren als een thermische behandeling.

De PicoWay laser werkt op basis van een picoseconde (in tegenstelling tot een nanoseconde van de oudere lasers). Doordat de inktdeeltjes nu in zo een kort tijdbestek worden verpulvert, 100 keer sneller t.o.v de oudere lasers (één triljoenste van een seconde), krijgt de huid geen kans meer om op te warmen. De behandeling van de PicoWay kun je daarom ook classificeren als een akoestische behandeling. Er ontstaat nu zo veel minder hitte in de huid, waardoor de huid niet meer beschadigd raakt. Hierdoor komt littekenweefsel en/of pigmentverschuivingen niet meer voor en kunnen wij met de PicoWay veilig alle huidtypes behandelen, zelfs de meest donkere huid.

Houdt er rekening mee dat littekenweefsel soms al tijdens het zetten van een permanente make-up kan zijn ontstaan. Dit kun je meestal wel zien of voelen. Je voelt dan een verdikking of je ziet wittere delen in je permanente make-up zitten. Of er littekenweefsel in je permanente make-up aanwezig is zullen wij tijdens de intake beoordelen. Mocht er littekenweefsel in je permanente make-up zitten, dan kunnen wij aanvullend permanente make-up behandelen met de PicoWay Resolve. Tijdens deze nabehandeling worden er d.m.v een gefractioneerde laser kleine gaatjes in de huid gemaakt die de huidstructuur doet verbeteren.

Tijdens een behandeling worden grote inktdeeltjes die niet door het lichaam afgevoerd kunnen worden verpulverd in kleine inktdeeltjes. Het lichaam is na een laserbehandeling dan in staat om de verpulverde kleine inktdeeltjes af te voeren. Dit betekent dat wanneer je net een behandeling hebt gehad, er in de huid nog dezelfde hoeveelheid inkt aanwezig is. De inkt is echter nu wel zo klein gemaakt dat het lichaam zelf in staat is om deze af te voeren in de weken na de behandeling.

Het afvoeren gebeurd door middel van het lymfevatenstelsel. Het lymfevatenstelsel werkt relatief langzaam en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 6-8 weken tussen een behandeling in gehouden moet worden. Deze behandelinterval kan echter per persoon variëren vanwege het individuele lymfesysteem.

De PicoWay is de eerste laser die veilig op elk huidtype kan worden toegepast. Je hoeft met de combinatie van onze laser en de expertise van onze laserspecialisten en huidtherapeuten niet bang te zijn voor permanente pigmentverschuivingen of littekens.

Permanente make-up verwijderen bij een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan op een blanke huid. Dit is te verklaren doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat en er lager behandeld zal moeten worden.

Nee, onze huidtherapeuten en laserspecialisten kunnen je permanente make-up wenkbrauwen verwijderen zonder dat de haartjes verwijderd dienen te worden. De PicoWay laser is de eerste laser die door de FDA in Amerika is goedgekeurd voor het verwijderen van permanente make-up. Oudere lasers (Q-Switched Nd-YAG, Robijn, Alexandrite) zorgde vaak voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats waardoor permanent haarverlies ook niet meer voorkomt.

Oudere lasers zorgen regelmatig voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats. Hierdoor heeft de FDA de PicoWay geschikt bevonden voor het veilig verwijderen van permanente make-up, zonder het bij-effect van permanent haarvlies.

Dat is geen enkel probleem. Wij zien in onze kliniek zelfs veel permanente make-up gevallen waarbij elders geen resultaat meer kon worden geboekt. Wij zijn dan bijna altijd in staat om ook de laatste waas volledig weg te krijgen.

Bent je voorheen met IPL behandeld?

Een IPL-laser is niet geschikt voor het verwijderen van tattoo’s of permanente make-up. Helaas wordt dit in Nederland wel veel aangeboden, meestal via acties of groupon. Vanwege de goedkope prijs zal een IPL behandeling wellicht aantrekkelijk klinken. In dit geval is goedkoop echter duurkoop. Naast het feit dat er met een IPL-laser meer dan 20 behandeling nodig zullen zijn om een tatoeage of permanente make-up te verwijderen, kan een IPL-laser een getatoeëerde huid ernstige schade aanrichten. Indien je reeds al behandeld bent met een IPL-laser adviseren wij om hier direct mee te stoppen.

Wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

De huid is veel gevoeliger voor de zon na een behandeling en moet daarom ook extra goed worden verzorgd. Bescherming tegen de zon is een belangrijk onderdeel van de nazorg om pigmentatie van het gebied te voorkomen. Ook is het van belang om gedurende het behandelproces zo “wit” mogelijk te zijn, tijdens deze periode is het van belang om een goede zonbescherming te gebruiken.

De dag van de behandeling
Wij adviseren om op de dag van behandeling geen make-up te dragen. Indien je dit toch graag zou willen, dan adviseren wij Lycogel. Dit product heeft naast een dekkende werking ook een herstellende werking.

De dag na de behandeling
Vanwege de ultrakorte picoseconde techniek van de PicoWay is er sprake van een minimale downtime na de behandeling. In de meeste gevallen is de huid de volgende dag alweer herstelt en kun je gewoon weer make-up dragen. De inktdeeltjes die tijdens de behandeling kleiner zijn gemaakt zullen echter nog wel in de 6-8 weken na de behandeling worden afgevoerd. Dit betekent ook dat het eindresultaat van de behandeling pas na 6-8 weken zichtbaar is.

Waar is Lycogel te koop?
Lycogel is te koop bij Sanne Swinkels Skincare. Deze schoonheidssalon bevind zich op 2 minuten afstand van onze kliniek in Amsterdam. Daarnaast kun je Lycogel vinden in de betere schoonheidssalons of online.

Voor de eerste behandeling voor het verwijderen van permanente make-up reserveren wij 45 minuten, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek informeren wij u over alle relevante informatie m.b.t. de voor- en nazorg, maken wij een schatting voor het aantal behandelingen en stellen wij een gewenst behandelplan met u op.

Voor alle opvolgende behandelingen reserveren bij 30 minuten voor het verwijderen van permanente make-up. Elke behandeling zullen wij het resultaat met u beoordelen. De behandeling met de laser zelf duurt slechts maar enkele minuten.

Ik wil graag van mijn 
permanente make-up af, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Dit zijn wij

Maak kennis met ons team