Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Permanente make-up verwijderen bij dé specialist van Nederland

Uw permanente make-up verwijderen met de veiligste en snelste laser? Dan bent u bij Undo aan het juiste adres!

✓ Bewezen resultaten
✓ Ervaren HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ PicoWay Laser
✓ Veilig, snel en effectief
✓ Geschikt voor alle huidtypen
✓ Geen haarverlies

 

Maak een afspraak
Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
PMU verwijderen

Permanente make-up verwijderen met de beste laser

Permanente make-up is een cosmetische tatoeage techniek die o.a. wordt gebruikt bij het tatoeëren van wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of een moedervlek.Wanneer u opzoek bent naar oude of foutief gezette permanente make-up verwijderen, dan is Undo de beste optie voor u!

Vanwege de ultrakorte pulsduur van de PicoWay laser spreken we van een akoestische behandeling en vindt er geen warmte ontwikkeling meer plaats tijdens de behandeling. Dit maakt permanente make-up verwijderen met de PicoWay de meest veilige optie.

Van alle picolasers in Nederland beschikt de PicoWay zelfs over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve en veilige optie voor permanente make-up verwijderen. Bij Undo hebben wij daarnaast alle expertise in huis om uw permanente make-up veilig (zonder haarverlies bij de wenkbrauwen) te verwijderen. Let op, wij verwijderen geen eyeliner.

Boek snel een gratis intake

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo
Powderbrows-verwijderen
Powderbrows-verwijderen

Hoe werken wij?

Vaak wordt gedacht dat wenkbrauwen die gezet zijn met permanente make-up tijdelijk zijn en dat deze in de loop der jaren vanzelf verdwijnen. In de praktijk blijkt echter dat de inkt nooit volledig uit zichzelf verdwijnt. Wanneer u af wilt van uw permanente make-up, dan biedt een laserbehandeling uitkomst. Bij Undo zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of foutief gezette permanente make-up.

✓ Gratis intake
✓ Geen haarverlies
✓ Gemiddeld 2-5 behandelingen
KP-geregistreerd
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
Lid van de NVH

 

Gratis intake gesprek

Overweegt u om uw permanente make-up te verwijderen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake gesprek. Dit gesprek geeft u vrijblijvend meer inzicht in het aantal benodigde behandelingen, onze verwachting van het eindresultaat en de voor- en nazorg instructies.

Hoe werkt permanente make-up verwijderen met een laser?

Tijdens het zetten van permanente make-up worden er kleurpigmenten in de huid gebracht, oftewel inkt. De inktdeeltjes zijn te groot om door het lichaam te worden afgevoerd en worden daarom ingekapseld in de huid. Hierdoor kan permanente make-up ook, net als een tatoeage, eeuwig zichtbaar blijven. Door middel van laserstralen worden de inktdeeltjes verpulvert, de inktdeeltjes zijn door de laserbehandeling dan zo klein geworden dat het lichaam in de weken na een laserbehandeling wel in staat is deze zelf af te voeren.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Voor permanente make-up verwijderen zijn er gemiddeld 2-5 behandelingen nodig. Het precieze aantal laserbehandelingen valt voorafgaand aan het proces nooit precies te voorspellen. Dit komt doordat verschillende variabelen een rol spelen bij de snelheid waarmee permanente make-up verwijderd kan worden. Voorbeelden hiervan zijn: inktkleur, penetratie diepte tijdens het tatoeëren, huidtype en het individuele afweersysteem. Het aantal laserbehandelingen kan per persoon daarom sterk variëren.

Kleur

De kleur inkt die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make-up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (of bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de PMU donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal tijdens verdere behandelingen weer vervagen.

Wees voorzichtig

Helaas zijn er veel goedkope en/of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd permanente make-up verwijderen. Wij willen dan ook adviseren om altijd goed onderzoek te doen door wie en welke laser je behandeld wordt. Goedkoop is in het geval van lasers helaas bijna altijd duurkoop. Daarnaast komen wij regelmatig cliënten tegen waarbij getracht is om de permanente make-up te verwijderen door middel van eroverheen tatoeëren met een bepaald zuur. Door dit zuur wordt de inkt (deels) opgelost, echter zien wij dat hierdoor vaak kleine littekens ontstaan.

Boek snel een gratis intake en laat u goed informeren. Vraag tevens naar onze bewezen resultaten om zelf het bewijs te kunnen zien!

Over onze Laser

PicoWay, snelste methode voor permanente make-up verwijderen

De PicoWay laser is dè methode voor permanente make-up verwijderen. De superieuriteit van de PicoWay laser heeft zich in de afgelopen jaren wetenschappelijk bewezen. Afgelopen jaar heeft de PicoWay zelfs dè award gewonnen voor beste laser, tijdens de Aesthetics Industry Awards in Londen.

Met 375-450 picosecondes is de PicoWay dè picolaser met een extreem korte pulsduur. De PicoWay heeft zelfs de kortste pulsduur van alle picolaser en is hierdoor de meest effectieve laser van Nederland.

Snel en veilig

Een laserbehandeling is de meest gebruikte en effectieve methode voor het verwijderen van permanente make-up. De PicoWay verwijderd permanente make-up, dankzij de nieuwste picoseconde techniek, middels een akoestische behandeling. Dit betekent dat er geen warmte ontwikkeling plaats vindt in de huid waardoor pigmentverschuivingen, littekenweefsel of permanent haarverlies bij permanente make-up verwijderen met de PicoWay niet voorkomt.

De mogelijkheden

De PicoWay laser werkt op basis van drie verschillende golflengtes, allen werkzaam op basis van de picoseconde techniek. Alle kleuren inkt kunnen hierdoor behandeld worden. De PicoWay is de enige picolaser in Nederland waarbij alle golflengtes werkzaam zijn op basis van deze picoseconde techniek, andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van deze nieuwe techniek (en vaak gedeeltelijk op basis van de oude techniek). De PicoWay heeft daarnaast van alle picolaser de kortste pulsduur en is hierdoor het effectiefst.

Nabehandeling

De PicoWay beschikt over vier verschillende handstukken, waaronder ook de PicoWay Resolve. Dit zijn holografisch gefractioneerde handstukken (532nm & 1064nm) waarmee de huidstructuur verbeterd wordt. Deze handstukken kunnen worden ingezet als nabehandeling bij tatoeage of permanente make-up verwijderen, met name wanneer er door het te diep zetten (tatoeëren) van de permanente make-up littekenweefsel is ontstaan.

Voor lezen over de PicoWay? Ga naar: PicoWay laser

 

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdan terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
2 jaren ago via facebook

Ik word altijd vriendelijk geholpen, ik kom hier niet alleen om mijn tattoo weg te laten halen maar ook om mijn haren te laseren. Mooie, schone zaak en beveel het iedereen aan om hier te komen; dit komt door de professionaliteit, de lieve meiden die hier werken en uiteraard direct resultaat.

Isabella
1 week ago via salonized

I went for a 1st intake with regards to a partial tattoo removal. I was a bit nervous when I saw on the website that it was listed as 1st intake & 1st treatment (optional). This can sometimes mean that you’ll feel pressured to start right away. It was the absolute opposite. The amount of information, details, and the transparency was amazing. When I expressed that I wasn’t 100% certain to go through with it, she told me to take the time to think it through. One thing is for sure, if I do go ahead with it, it will without a doubt be with UNDO. Also, the place is spotless with high ceilings and filled with natural light, like a spa, which is a definite plus!

Sarah
1 week ago via salonized

Thank you! Everything was amazing! Informative, friendly, professional and supportive. I’m very satisfied. Thanks again!

Evija
3 weken ago via salonized

Vandaag weer zoals gewoonlijk ontzettend fijn en goed (vakkundig) geholpen door een hele lieve jonge dame. Hartelijk dank!

Sladjana
3 weken ago via salonized

Fantastisch personeel! Super vriendelijk, luisteren heel goed naar je. Mn tattoo gaat sneller weg dan verwacht. Top plek. Vertrouw ze blindelings!

Nadine
3 weken ago via salonized

Heel professioneel en hygiënisch! Fijne begeleiding en elke keer weer goede uitleg, geduldig en met verstand van zaken. Tattoo verwijderen is absoluut niet pijnloos, maar door goede koeling en voorbereiding van de behandelaar is het te doen! Bedankt!

Stephanie
4 weken ago via salonized

Great first experience! I was well informed by Maxime and her approach was very professional. The laser treatment itself went pretty fast and although not completely painless, it was still comfortable enough to make it bearable (due to the extensive cooling and switching of the lasers). I definitely feel that I’m in good hands with UNDO and looking forward to get this tattoo removed!

Nia
2 maanden ago via salonized

Staff is really nice and makes you feel really comfortable. And the results are great!

Marieke
4 weken ago via salonized

Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en tijdens het laseren wordt herhaaldelijk gevraagd, of het nog vol te houden is.

Petra
4 weken ago via salonized

Super fijne behandeling weer gehad, goede begeleiding en er werd continue dubbel gecheckt of het nog ging met de pijn en of ik verder kon. Heel fijn!

Amy
2 maanden ago via salonized

Wederom zo hartelijk ontvangen! Ik ga hier altijd met een blij gevoel weg

Sarah
2 maanden ago via salonized

Prettige 1e intakegesprek, heldere informatie adv een presentatie die samen werd doorgelopen. Tussendoor voldoende ruimte voor vragen. Al met al, een prettige ervaring met een professionele aanpak!

Iris
2 maanden ago via salonized

Mijn ervaringen zijn altijd uitermate goed geweest! Erg onder de indruk van de ontspannen sfeer en lieve behandelaars, dat is dan toch wel extra prettig met zo’n pijnlijke behandeling. Ik voel mij ook erg goed ingelicht over het hele proces en merk dat een prettige, snelle en zo voordelig mogelijke behandeling ook bij de behandelaars voorop staat.

Meike
2 maanden ago via salonized

Heel erg professioneel en duidelijk. Met veel aandacht en zorg wordt er gekeken naar de te behandelen plek en uitgelegd wat er gedaan gaat worden. Heel erg tevreden!

Kim
2 maanden ago via salonized

Vandaag was mijn intake + eerste behandeling. Ik voelde me vanaf het eerst moment op mijn gemak. Maxime heeft alles goed uitgelegd en was heel vriendelijk. Daarnaast een hele mooie nette kliniek. Ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor UNDO.

Bono
3 maanden ago via salonized

Always professional and friendly! So happy that I started this path to reduce my hair growth! Results are visible in terms of hair growth, and the skin is soft!

Gemma
3 maanden ago via salonized

After my first treatment, I feel confident that I am being handled by professionals who know exactly what they are doing and are able to put the patient at ease throughout treatment. Looking forward to returning in 10 weeks for the next round! Let’s get this tattoo removed!

Sam
3 maanden ago via salonized

Super good and fast, without pain. It was the second time I did this gentle max pro laser. And will be coming back now after 3 months. They are very friendly at undo.

Erica
3 maanden ago via salonized

Pleasant environment and people. Everything perfectly explained how the procedure will take place. Made a really good impression

Pavlína
3 maanden ago via salonized

Mooie kliniek, daarnaast ook hele lieve medewerkers die alles tot op in de puntjes uitleggen. Voel me heel welkom bij UNDO!

Calsey
3 maanden ago via salonized

Everything went very smoothly, all the questions were answered, a family member was allowed to sit with me during the procedure. Sophia did everything very professionally, creating a very friendly, welcoming and safe atmosphere. Overall great experience.

Lavi
3 maanden ago via salonized

My sixth appointment. I am seeing a lot of improvement on the thinner lines. The quality of work they deliver is very professional and until now I have never had any blisters or scarring. They are very gentle in treating my highly pigmented skin and the instructions for aftercare are clear and manageable, even in Summer.

Sharon
3 maanden ago via salonized

Het was een super lieve medewerker. Ik voelde me erg op mijn gemak!

Siham
4 maanden ago via salonized

Ze stelde me voor de eerste keer zo gerust. En de tweede behandeling voelde ik me helemaal thuis. Super professioneel en aardig!

Elvira
3 maanden ago via salonized

Erg vriendelijk personeel, goede uitleg wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Al na de eerste behandeling direct resultaat te zien en vandaag na de tweede behandeling ook.

Camilla
4 maanden ago via salonized

Super! Ben helemaal happy met UNDO en zou jullie ook zeker aanbevelen aan anderen!

Marjolijn
4 maanden ago via salonized

Goede uitleg van het gehele proces, wordt rustig de tijd voor je genomen en steeds gecheckt of je het nog vol houdt. Helemaal goed!

Jacolien
4 maanden ago via salonized

I am happy to have chosen UNDO and it was wonderful to be greeted with a smiling face, thank you

Nazarova
4 maanden ago via salonized

Happy with the instruction and of course great welcoming of your staff

Nader
4 maanden ago via salonized

Goede communicatie vooraf en tijdens de afspraak, duidelijke uitleg en ruimte voor vragen. Sympathieke en vriendelijke benadering. Ben erg blij dat ik UNDO heb gevonden!

Karin
4 maanden ago via salonized

Zeer vriendelijke en professionele zorg.

Christel
4 maanden ago via salonized

Very consistent excellent service from professional staffs and very welcoming.

Melanie
4 maanden ago via salonized

Super intake gehad. Professionele en kundige dames, weten waar ze over spreken, duidelijke informatie en erg fijn behandeld, test laser pulse was zeer goed. Zeker een aanrader.

Rani
4 maanden ago via salonized

Professioneel en zorgzaam geholpen, super goede service, duidelijk informatie en fijne locatie!

Josine
4 maanden ago via salonized

Heel professioneel, en vriendelijk. Echt een aanrader

Natalie
4 maanden ago via salonized

Super blij met de eerste afspraak. De behandelaars namen de tijd voor me en er was alle ruimte voor vragen. Ik heb alle vertrouwen in het aanstaande behandeltraject voor het verwijderen van mijn tattoo.

Linde
5 maanden ago via salonized

Heel fijn geholpen, de laser sessie was erg professioneel en ik kon mijn eigen tempo bepalen. De dame die mij hielp was erg vriendelijk.

Keyta
5 maanden ago via salonized

Hele vriendelijke medewerkster, duidelijke informatie, to the point en eerlijk. Gewoon goed!

Hanna
5 maanden ago via salonized

Echt heel tevreden met de medewerker en undo! Ze helpen je super goed en stellen je gerust. De behandeling gaat heel snel en ze houdt goed in de gaten hoe het met je gaat. Echt een top plek om je tatoeage te laten verwijderen!

Dieuwertje
5 maanden ago via salonized

I had a great intake. Everything was very clear and the employee asked me several times if the given information was clear to me. Both of us are native Dutch speaking. The practice-room was very clean and tidy. I am looking foreward to the next appointment.

Bart
5 maanden ago via salonized

Weer heel vriendelijk geholpen, het laseren ging op mijn tempo en ik was zo de deur weer uit!

Annalotte
5 maanden ago via salonized

A very professional consult and treatment, they explain the process thoroughly and provide support along the journey.

John
5 maanden ago via salonized

Werd heel vriendelijk ontvangen. Alles werd goed en rustig uitgelegd. Er werd rekening gehouden met mijn pijngrens. Steeds tussendoor gevraagd hoe het ging. Ook tijd genomen om de nazorg goed te bespreken. Heb nu twee behandelingen gehad voor mijn wenkbrauwen. Er is al erg veel resultaat zichtbaar, ben erg tevreden!

Suzanne
5 maanden ago via salonized

Wederom een prettig en gezellig bezoek, goede behandeling gehad. Dik tevreden.

Joost
5 maanden ago via salonized

Zeer vriendelijke, goede service. Weet meteen waar je aan toe bent. Vond het fijn dat je de koelpack mee mocht nemen. Tot over 8 weken

Samantha
5 maanden ago via salonized

Always have the best and most friendly experience here. It’s also very nice to hear encouraging feedback about the progress of your tattoos.

Jade
6 maanden ago via salonized

Super fijn en duidelijk intakegesprek gehad en daarna direct de eerste laser behandeling. Er wordt rustig verteld hoe de behandeling zal gaan verlopen en valt, wat mij betreft, reuze mee met de pijn!

Lieke
6 maanden ago via salonized

Every time I go there, the service is amazing, doctors bring the best of thems, and they give you calm and security. I am 100% happy with the system, my first session of tattoo already get rid of half of my tattoo. So I am very thankful with this company, and all its services.

Ines
6 maanden ago via salonized

It has been a very pleasant experience. I truly value the very comprehensive and friendly intake, followed by a professional treatment and clear aftercare guidance.

Genio
6 maanden ago via salonized

It was easy going and I experienced no stress at the appointment. Afterwards I felt a bit more pain, a burning feeling, but the coolpack was a relief.

Bonnie
6 maanden ago via salonized

Super fijn gesprek gehad en helemaal gerustgesteld voor de behandeling! De volgende staat al gepland. Zeker een fijne plek om naartoe te gaan.

Dieuwertje
6 maanden ago via salonized

Professionele aanpak met een menselijke touch. Ik ben heel blij dat ik de rit naar Amsterdam heb gemaakt voor deze behandeling.

Penny
7 maanden ago via salonized

Super fijne intake gehad en daarna ben ik gelijk een behandeling ondergaan. Alles wordt erg duidelijk uitgelegd. Ik kan Undo zeker aanraden!

Michelle
7 maanden ago via salonized

Ik vond het een prettige behandeling! Alles eerst meer dan goed uitgelegd en tijdens de behandeling zelf ook steeds op de hoogte gehouden van wat er gebeurt, wat erg prettig was. Zeker een aanrader.

Marjori
8 maanden ago via salonized

Duidelijk, aardig en professioneel. Sabine gaf een hele goede en uitgebreide uitleg rondom het verwijderen van de PMU op mijn wenkbrauwen. Ik ga hier zeker starten.

Shirley
8 maanden ago via salonized

Superaardige meiden die me tijdens de 2 behandelingen hebben geholpen. Ze leggen goed uit wat er gaat gebeuren en hoe het kan voelen. Ik heb beide bezoekjes als heel prettig ervaren!

Dainy
8 maanden ago via salonized

The girls are really friendly and made me feel so comfortable. They are sweethearts! The procedure is done with a lot of delicacy.

Andrea
8 maanden ago via salonized

Erg tevreden met het verschil dat na 3 behandelingen al te zien is. Vanwege mijn donkere huid is voorzichtigheid en geduld geboden om een mooi resultaat te boeken, waarvoor UNDO en ik goed samen werken. Bijna op de helft!

Sharon
8 maanden ago via salonized

I’m am very happy with the people at Undo, not only they took excellent care of me during the treatment (and do their best to minimize the pain) they also reassure you with excellent aftercare. I have at least 10 more treatments ahead of me but I will face them with confidence because the people of Undo take very good care of me, which is important to me.

Daisy
8 maanden ago via salonized

Fantastic fully satisfied Sophia is a wonderful, friendly, caring professional. Everything was perfect. THANK YOU.

Shirley
1 jaar ago via salonized

Ze is heel lief en praat me door de behandeling heen. Als het even pijnlijk is koelt ze meteen en hou heel goed rekening met mijn pijngrenzen

Andrea
1 jaar ago via salonized

Echt heel erg vriendelijk gesprek bij intake waar het hele proces duidelijk is uitgelegd.

Joost
1 jaar ago via salonized

Gister intake gehad met aansluitend een behandeling. Heel fijn dat alles zo goed wordt uitgelegd voor de behandeling. Zeker een aanrader!

Tessa
1 jaar ago via salonized

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over behandeling en verzorging.

Marjolijn
1 jaar ago via salonized

Ontzettend fijne ervaring gehad. Duidelijke intake met genoeg ruimte voor vragen. Goede en efficiënte behandeling. Fijne begeleiding tijdens de hele afspraak.

Nikita
1 jaar ago via salonized

It was wonderful: both the atmosphere, communication, and the staff were very nice. I would recommend this clinic 100%.

Kamile
1 jaar ago via salonized

Super lieve dames, erg geduldig en hebben mij door de spanning heen geholpen! Ik ga nu een stuk relaxter naar mijn vervolg afspraak

Kelly
1 jaar ago via salonized

Daniëlle is een prettige professional met persoonlijke en professionele aandacht

Jeannine
1 jaar ago via salonized

It was really really nice time. The lady who removed my tattoo she explained to me very well what she was going to do what do i have to watch out for, and what are the dangers.I get answers for all my questions.From 0 to 10 I give 100:) and I must say a secret she is beautiful lovely just angel ?

Witek
1 jaar ago via salonized

The Undo team was very professional and they took the time to understand my issue, after the first session big part of the ugly MHP was gone! i’m very satisfied with the result!

Mauro
1 jaar ago via salonized

Weer top geholpen! 😀 Ben helemaal blij want m’n tattoo is na 5e behandeling al goed vervaagd. Boven verwachting!!

Marielle
1 jaar ago via salonized

I’ve had several other clinics before but this one is by far the best. The staff is experienced and friendly. They have a good aftercare so i’m in good hands. See you in a while

Noud
1 jaar ago via salonized

De dames waren vriendelijk en hebben een mooie presentatie gegeven over het behandeltraject.

Zarife
1 jaar ago via salonized

De behandeling betrof het weglaseren van MHP wat ik niet meer natuurlijk vond ogen. Blauwerige, grijze waas hier en daar en op een aantal plekken was de inkt samengevoegd. Het was de eerste behandeling. Er moest een flink stuk behandeld worden en duurde in totaal een half uurtje. Na elke dertig seconden werd er even gestopt zodat ik even weer bij kon komen omdat het toch wel veel en venijnige ‘prikjes’ waren. Maar ik was in goede handen daar!

Wim
1 jaar ago via salonized

Undo has great, kind and professional people and a place where you feel relaxt!

Roxanne
1 jaar ago via salonized

Ik ben goed geïnformeerd en mocht gelijk behandeld worden, de ervaring was voor mij 10/10

Edgar
1 jaar ago via salonized

Had my 2nd laser tattoo removal on my eyebrows – this time with Sophia. Excellent service! She made me feel very comfortable and guided me through each step of the process including letting me know that this time it would be a little more intense. She always provided one laser pulse so that you know what to expect. I highly recommend this place for anyone needing a tattoo removal of any kind! The staff is so great! 🙂

Veronika
1 jaar ago via salonized

Alleen maar goede ervaring met Undo. Sophia is professioneel en zorgt ervoor dat je je erg welkom voelt. Ook de voor en nazorg is erg goed. Ik ben voorlopig nog niet klaar maar heb al erg goed resultaat en er alle vertrouwen in dat ze gaan verdwijnen. Kortom erg tevreden!

Mandy
1 jaar ago via salonized

Een fijne behandeling, goede uitleg, en pijn viel me 100% mee.

Nathali
1 jaar ago via salonized

Hele fijne ontvangst en uitgebreide uitleg. Voor het weghalen van een tattoo ben je bij Undo zeker aan het goede adres. De huidspecialist komt kundig en vriendelijk over 🙂

Nena
1 jaar ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
1 jaar ago via facebook

Sophia was onwijs lief en duidelijk. Ik was redelijk gespannen voor mijn eerste afspraak en zij heeft mij hier super goed doorheen gesleept. Al met al een fijne ervaring!

Demi
1 jaar ago via salonized

Elke keer als ik binnen loop bij undo, weer mega blij met me keus. Nu al 4x geweest en de pijn is heel goed te doen. Nog 2x te gaan!

Farnoesh
1 jaar ago via salonized

Zeer tevreden! Heel goed geïnformeerd en bijna pijnloze behandeling. Top!

Liz
1 jaar ago via salonized

Onwijs fijne kliniek! Van het informeren over hoe of wat, tot het laseren van de tattoo, super goed en duidelijk georganiseerd! Onwijs vriendelijk en professionele huidspecialisten, ik raad Undo zeker aan!

Danique
1 jaar ago via salonized

Goeie intake, snelle behandeling (wat niet zoveel pijn doet als gedacht) en een lieve huidspecialist

Soraya
1 jaar ago via salonized

Had niet beter gekund, heel netjes en je krijgt een uitgebreide uitleg met beeldvorming om je zo goed mogelijk te informeren. Heel prettig om op deze manier je tattoo te laten verwijderen. Vriendelijk personeel en kortom gewoon een prachtige zaak.

Febe
1 jaar ago via salonized

Dank je wel voor je geduld , en dank je wel dat je me zo gerust stelde Pijn doet achteraf meer pijn dus branderig gevoel in vergelijking met de sessie zelf!!!

Bianca
1 jaar ago via salonized

Uitgebreid de tijd genomen voor de behandeling. Goede uitleg, met goede verwachtingen managen. Ook fijn hoe Corona regels worden nageleefd

Donus
2 jaren ago via google

Had niet beter gekund, heel netjes en je krijgt een uitgebreide uitleg met beeldvorming om je zo goed mogelijk te informeren. Heel prettig om op deze manier je tattoo te laten verwijderen. Vriendelijk personeel en kortom gewoon een prachtige zaak.

Jip
1 jaar ago via salonized

Vriendelijke ontvangst en de behandeling wordt door een kundig iemand uitgevoerd. Dat geeft vertrouwen.

Monique
1 jaar ago via salonized

Ik ben zeer tevreden. Personeel is aardig en gaat professioneel te werk. Het resultaat is verbluffend. Ik kan het iedereen aan bevelen die van zijn Tattoo afwilt.

Mark
1 jaar ago via salonized

Ik vind het erg prettig dat bij elke behandeling de stappen over het proces adhv jouw tattoo worden doorgenomen. Altijd vriendelijk, heel professioneel en goed advies!

Natascha
2 jaren ago via google

Heel vriendelijk en hele goede uitleg. Behandeling ging snel en vond het relatief pijnloos.

Martina
6 jaren ago via google

Voor de eerste keer hier behandelingen ondergaan, ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Aardige personeel die je goed kan adviseren over het weglaseren van tattoo en pigmentvlekken. Zeker een intake waard!

Romana
2 jaren ago via google

Goed duidelijk gesprek, lieve begeleiding door “Sabine”; ze neemt de tijd en het wordt uitgebreid uitgelegd. Mocht je pijn voelen stopt ze direct om even te pauzeren. Viel reuze mee. Hoop dat de tattoo steeds minder zichtbaar is tot verdwijnt.

Marcha
2 jaren ago via google

Het was mijn tweede afspraak, en net zoals de eerste keer weer super vriendelijk geholpen!

Joy
2 jaren ago via google

Erg goede laser shop! Denk de beste. Erg fijne en plezierige service, absoluut een aanrader!

Wout Weghorst
3 jaren ago via facebook

Geweldige service en aandacht voor het resultaat. Voel mezelf altijd welkom en wordt op een professionele manier behandeld.

Sabine
2 jaren ago via google

Super laserpraktijk,eerste keer geweest viel100% mee deed geen pijn volgen meerdere sessies

Alex
3 jaren ago via facebook

Undo (Lasera) is een echte aanrader!!!!!!!Leer van mijn fout en ga meteen naar deze kliniek!!!!! Ik ben eerst behandeld bij 2 andere salons (omdat een BN’er daar haar tattoo liet weg halen, dacht ik dat het wel goed zat); echter bij beide geen resultaat, veel behandelingen gehad en ook nog eens veel geld uitgegeven.

Noor
3 jaren ago via google

Ik word altijd heel professioneel behandeld en het helpt dat mijn behandelaar een onwijs leuke dame is die al onze gesprekken onthoudt. Ze weet een gevoelige behandeling heel prettig te maken. Ze neemt ook altijd de tijd om je eerst op je gemakt te stellen. Top service!

Cristina
2 jaren ago via google

2,5 maand geleden voor het eerst geweest voor een intake gesprek. Na een goed en duidelijk gesprek met Nina, meteen een laser behandeling gedaan. Ik ben heel te vrede over de behandeling! De praktijk is professioneel, netjes en schoon. Nina, stelde mij erg gerust en legde alles goed uit over de behandeling en over de nabehandeling. Gisteren voor de tweede keer een behandeling gedaan, en echt waar je ziet nu al resultaat. Het is een echte aanrader!!

Marijn
4 jaren ago via facebook

Super vriendelijk en ik vond de “pijn” goed te doen. Net of er met een heet elastiekje tegen je hoofd wordt geschoten. Ze gaf aan dat er tussen de 2-5 behandelingen nodig waren, omdat het moeilijk te zeggen is. Ik werd vanmorgen wakker en het lijkt al bijna verdwenen! Dit had ik niet durven hopen. Ik ben zo ontzettend blij. Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijke resultaat na 8 weken is.

Ester
3 jaren ago via google

Heel fijn! Vandaag was mijn eerste keer bij Undo (laser a). Ik heb mijn tatoeage eens ergens anders laten laseren maar dit was totaal anders. Ze nam de tijd voor al mijn vragen, uitleg was duidelijk. En de behandelruimte zag er super mooi en schoon uit! Helemaal top!!!

Tim
3 jaren ago via salonized

Ontzettend leuke mensen en waanzinnig professioneel, wat ben ik blij dat ik hier word behandeld zeg. Toen ik eerder bij een andere salon werd behandeld eindigde ik met een bijna-brandwond en littekens. Bij Undo wordt mijn huid zo netjes behandeld en het geneest altijd snel en goed. En met alle kennis die ze in huis hebben helpen ze me ook nog eens de littekens te verminderen. I

Thamara
3 jaren ago via facebook

Vriendelijke personeel. Veel aandacht voor je wensen. Prijs valtook reuze mee
1e behandeling ging goed.. Nog afwachten of de tatoo verdwijnt.

Sarika
3 jaren ago via google

Een zeer nette kliniek met vriendelijk maar vooral ook eerlijk personeel. Je krijgt echt het gevoel dat ze je willen helpen. Het financiële plaatje was ook erg goed bevallen al met al eerlijke mensen en een fijne ervaring. Op naar de volgende behandelingen!!

Liselot
3 jaren ago via kliniekervaringen

Voor een goede en professionele behandeling ben je hier aan het juiste adres. In een schone ruimte en een relaxte sfeer word je prima begeleid door goede, behulpzame, vriendelijke en professionele mensen.

Ron Vlaar
4 jaren ago via salonized

Super fijne praktijk. Schoon, professioneel en ik werd goed geïnformeerd. De behandeling vond ik wel pijnlijk, misschien vanwege de plek van de tattoo. Ik heb nog maar één behandeling gehad, maar zie nu wel al echt verschil.

Alina
3 jaren ago via facebook

Ontzettend goed en kundig word ik behandeld. Het is voor mij de 1e keer dat ik een tattoo laat verwijderen en hopenlijk ook de laatste keer ;). Ik moet zeggen dat ik versteld sta van het effect van de behandelingen. Pijnloos is het niet maar wel goed te doen (ik had het heftiger verwacht). Nu 3 behandelingen verder kan ik zeggen dat mijn tattoo al voor 75% verdwenen is.

Nadia
3 jaren ago via facebook

Voor de PicoWay bij UNDO ben ik 6 keer behandeld met een Q-switch ND-YAG. Dit leverde me niet alleen een week korstjes op, ik ben door deze laser ook veel haartjes in mijn wenkbrauwen verloren. En dat alles zonder resultaat. (Dit gun ik niemand). Nu heb ik bij Undo , al na 1 behandeling en 7 dagen later resultaat, zonder veel last te ervaren.

Mandy
3 jaren ago via google

Hij is weg! Dat het zo goed en mooi weg kon gaan wist ik van te voren niet. Ik was altijd bang voor littekens of dat het niet weggaat, maar dat is bij deze salon dus echt niet het geval! Grote dank…aan alle vrouwen van Undo (laser A)..

Jeroen
3 jaren ago via google

k heb inmiddels drie sessie’s achter de rug, ben erg tevreden en vooral enthousiast. Al met al een hele fijne en nette kliniek, maatwerk staat hoog in het vaandel. Je krijgt echt een ”warm thuis” gevoel elke keer dat je binnenstapt ( locatie denhaag).

Samir
3 jaren ago via google

Een zeer nette kliniek met vriendelijk maar vooral ook eerlijk personeel. Je krijgt het gevoel dat ze je willen helpen. Het financi‘le plaatje was ook erg goed bevallen al met al eerlijke mensen en een fijne ervaring. Op naar de volgende behandelingen!!

Liselotte
3 jaren ago via google

Enorm leuke zaak, leuk personeel, schoon en enorm duidelijk. Ook vond ik de kosten erg meevallen. Ik kom (zelfs dat het een beetje pijn deed) graag terug. Begonnen in Amsterdam nu verder in Utrecht bij dezelfde medewerkster. top.

Merel
3 jaren ago via google

Mijn eerste behandelingen in Amsterdam begonnen en nu kan ik verder in mijn eigen stad, nice! Echt een aanwinst voor Utrecht. Jullie zijn without any doubts de beste in jullie vak! Daarbij voel ik mij erg op mijn gemak bij jullie huidtherapeuten! Veel succes in Utrecht, maar daar heb ik alle vetrouwen in!

Michelle
3 jaren ago via google

Ik heb in totaal zeven behandelingen gehad en nu de zomer in zonder tatoeage. Goede kliniek. Aardig personeel. Altijd professioneel en schoon. Staan ten alle tijden voor je klaar!

Glenn
3 jaren ago via google

Dit was mijn vierde, en laatste behandeling. Ik ben ontzettend goed behandeld en blij met jet resultaat.

Tania
3 jaren ago via google

Normaal ben ik niet zo van de beoordelingen schrijven, maar ik wil in dit geval even een dikke 10 jullie kant op gooien! Dank voor de behandelingen (de pijn hahaha;-)), maar met name de goede zorgen en het geweldige resultaat! Na jaren mijn bovenarmen te hebben bedekt, kan ik niet wachten op aankomende zomer! Deze praktijk is echt een dikke 10 waard! Dank!

Joukje
3 jaren ago via google

Enorm tevreden met mijn behandelingen bij Undo (Laser A). De therapeuten stellen je erg op je gemak en via WhatsApp houden ze de nazorg ook goed in de gaten. De behandeling zelf viel reuze mee en mijn huid was na een paar uurtjes al niet meer rood. Mijn permanente make-up is volledig weg en zonder enige littekens. Bedankt!

Minh
3 jaren ago via google

Enorm leuke zaak, leuk personeel, schoon en enorm duidelijk. Ook vond ik de kosten erg meevallen. Ik kom (zelfs dat het een beetje pijn deed) graag terug. Begonnen in Amsterdam nu verder in Utrecht bij dezelfde medewerkster. top.

Merel
3 jaren ago via google

Super blij dat ik nu bij Undo (Laser A) mijn tatoeage laat weglaseren. Voorheen liet ik mijn tatoeage ergens anders weg halen. Dit was echter een oudere YAG-laser. Met deze nieuwe picolaser zag ik echt al na 1 keer zo veel meer resultaat dan na 7 behandeling met de vorige laser. Daarnaast is de behandelaarster erg professioneel, ze neemt de tijd voor je en ik voel me erg op mijn gemak. Echt een aanrader en een aanwinst voor Amsterdam.

Annelycke
3 jaren ago via google

Een prachtige praktijk in het centrum van Amsterdam. Ondanks de drukte van de stad goed bereikbaar en op een leuke plek + goede parkeermogelijkheden in de straat. De beste apparatuur voor tatoeage verwijdering en tevens hele redelijke prijzen. Niet te vergeten professioneel, vriendelijk en zeer bekwaam personeel!

Medi Skin Care
3 jaren ago via google

Goede service, de allernieuwste laser en de vakkundigheid van de dames is top! Ben zelf onder behandeling van een tattoo en zeer tevreden. Tevens stuur ik dames met foutief gezette permanente make-up altijd met een gerust hart door naar de kliniek. Geen pigment/haarverlies of littekens! Keep up the good work!

Daisy
3 jaren ago via google

Tegenwoordig zijn er zo veel aanbieders op het gebied van tatoeage verwijdering, dat het soms lastig is om een goede keuze te maken. Undo (Laser A) is een kleinschalige praktijk waar iedereen een persoonlijke, op maat gemaakte en zorgvuldige zorg krijgt. Het is geen laserfabriek waar aan de lopende band gecasht wordt door tattoo’s weghalen. Maar een plek waar de klant weer zichzelf kan worden met een mooie herstelde huid.

Liza Sophie
3 jaren ago via google

Goede kliniek. Aardige dames. Ik heb net mijn zesde behandelingen gehad en mijn tatoeage is nog maar als een hele lichte schaduw zichtbaar. Hoewel ik de tatoeage niet lelijk vond (het paste gewoon niet meer bij mij), ben ik wel heel blij dat hij bijna weg is! Ik denk dat ik nog 1 behandeling nodig heb, maar wil jullie alvast danken voor jullie service!

Glenn
3 jaren ago via google

Een aantal weken geleden ben ik voor de eerste behandeling geweest bij Sera, mijn jeugdzonde moeten worden weggelaserd! Het is er heel netjes en schoon en je word goed op je gemak gesteld! Ik vind het zeker een aanrader!

Yentl
3 jaren ago via facebook

Ik ben top geholpen bij Undo Tattoo Removal/ Laser A. Hele fijne mensen en goed resultaat te zien. Professionele kliniek waar goede zorg wordt afgeleverd en waar mensen werken die verstand van zaken hebben. Kortom iedereen aan te raden!!

Kevin
3 jaren ago via facebook

Hij is weg! Dat het zo goed en mooi weg kon gaan wist ik van te voren niet. Ik was altijd bang voor littekens of dat het niet weggaat, maar dat is bij deze salon dus echt niet het geval! Grote dank…aan alle vrouwen van Undo (laser A)..

Jeroen
4 jaren ago via google

Zo blij dat ik hier terecht ben gekomen! Al een aantal x gelaserd met een andere laser maar dat gaf blaren en littekens. Sera kijkt echt met zorg naar ’t te behandelen gebied en ook de laser doet minder zeer maar zeker daarna ook een stuk minder reactie van mijn huid! Top dit, wilde dat ik gelijk hier was begonnen

Roos
4 jaren ago via salonized

Vriendelijk ontvangst met duidelijke en eerlijke uitleg. Echte vakvrouw die weer wat ze doet. De behandeling was te doen (lekker is anders ?) maar was ook zo voorbij. Nu een paar dagen later is het al een stuk lichter en daar is het al weg. Nog 3 keer en dan ben ik eindelijk van die tattoo af.

Sarah
3 jaren ago via kliniekervaringen

Na een uitgebreide zoektocht heb ik ervoor gekozen om me te laten behandelen bij Undo. Al tijdens het eerste telefonisch gesprek werd mij duidelijk dat ze hier zeer professioneel met hun vak (lees: mijn lichaam!!) omgaan. De behandelingen worden zorgvuldig en in een hygi‘nische omgeving uitgevoerd.

Bob
3 jaren ago via facebook

Na 6 jaar bij een andere adres nu na 3 behandelingen klaar!!! Yes weg tattoo. Super vriendelijke proffesionele dames en goede voor- en nazorg. Bedankt PicoWay!!!

Jet
3 jaren ago via facebook

Netjes behandeld, zag er mooi verzorgd uit. Behandelaar was erg professioneel en vriendelijk. Er werd ook niet ‘veroordelend’ gesproken over de tattoo.

Ilya
3 jaren ago via salonized

Na 2 jaar bij een verkeerde kliniek behandeld te zijn geweest, eindelijk de juiste kliniek gevonden met resultaat. Helemaal tevreden en goed resultaat. Prachtige kliniek en vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen!!!!!!

Tessa
3 jaren ago via facebook

Sabine heeft alles heel helder uitgelegd. Ze hield rekening met mijn pijngrens. Helemaal super!

Marienne
3 jaren ago via salonized

Undo (LaserA) is een deskundige kliniek, schoon, vriendelijk en informatief. Alles gaat in overleg, waardoor je precies weet wat er gaat gebeuren. Elke specialist is vriendelijk en gecertificeerd waardoor je zeker weet dat je elke keer goed geholpen wordt. Nog 3 behandelingen en dan is mijn tatoeage helemaal weg dankzij Undo (LazerA).

Judith
3 jaren ago via kliniekervaringen

Ontzettend lief en professioneel personeel. De salon is super netjes en schoon! Er worden altijd voor- en na fotoÕs gemaakt en je kunt via WhatsApp contact houden over de voortgang van het verwijderen. Ze zijn ook erg flexibel qua tijden mbt je afspraak (in de avond en in het weekend geopend).

Manon
3 jaren ago via facebook

Altijd leuke dames die mij behandelen en ze luisteren echt naar je verhaal. Kijken goed naar hoe je herstelt en hebben het beste met je voor.

Lizzy
3 jaren ago via salonized

Super vriendelijk personeel, wat met je meedenkt! En zelfs advies geeft op andere vlakken. De service staat hoog hier. Het voelt altijd heel warm als ik erheen ga

Natascha
3 jaren ago via salonized

“Perfect” Ik heb vandaag mijn tweede behandeling gehad in Amsterdam. De behandeling deed helemaal geen zeer, mijn huid werd goed verdoofd door de koeler. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen. Professioneel en vakkundig bedrijf. Beslist nummer 1 van Nederland.

Melvin
3 jaren ago via kliniekervaringen

Geweldig personeel. Kwalitatief goed “gereedschap” om te doen wat ze beloven! Mijn tattoos zijn helemaal verdwenen.

Henk
3 jaren ago via facebook

Nu voor de tweede keer langs geweest. Elke keer nemen ze rustig de tijd, leggen alles helemaal uit, want het is best spannend. Het resultaat is bij mij beter dan verwacht. Ik kan ze zeker aanraden.

Lili
3 jaren ago via facebook

Bij Undo (Laser A) werken ontzettend kundige professionals, er wordt altijd alle tijd voor je genomen en je krijgt uitgebreide en goede informatie. Ook wordt de voortgang van je behandeling goed in de gaten gehouden en zijn ze open over de behandeltermijn.

Hanne
3 jaren ago via facebook

Super goed geholpen, duidelijke uitleg voorafgaand aan je behandeling. Je word goed op je gemakt gesteld en er wordt de tijd voor je genomen. Tijdens de behandeling wordt er regelmatig gevraagd hoe het gaat en of ze even moeten wachten voordat er verder wordt gegaan met laseren. Ik zou iedereen die zijn lelijke tatoo of misvormde wenkbrauwen wilt weg laten halen UNDO aanbevelen!

Ellen
3 jaren ago via facebook

Twee weken geleden mijn zesde behandeling gehad en meer dan tevreden.Ik heb een donkere huidskleur en tot nu toe verdwijnt mijn 35 jaar oude tattoo zonder enig probleem.

Mildred
3 jaren ago via facebook

Ik ben nu een paar keer bij UNDO (voorheen Laser A) in Den Haag geweest voor een behandeling door Maxime. De ontvangst, uitleg en behandeling is altijd erg professioneel en plezierig. Het laseren voel je wel natuurlijk, maar Maxime houdt goed in de gaten wat je kunt hebben qua sterkte van de behandeling. De behandeling gaat ook altijd lekker snel. Kortom, echt een aanrader!

Christa
3 jaren ago via facebook

Inmiddels ben ik twee afspraken verder en ben erg tevreden!
De medewerkers zijn vriendelijk en proberen je zoveel mogelijk op je gemak te stellen.
Laseren is nou eenmaal niet prettig, maar toch proberen ze het voor jou prettiger te maken.
Daarom nogmaals, zeer tevreden!

Ruby
3 jaren ago via facebook

1 jaar geleden kwam ik binnen Undu met een hoop dat ik ooit op de strand durf te komen. Toe was mijn lijf vol blauw, met chaotische tekens . Alle ergste was DE NAAM van mijn ex op mijn lijf. Ik ben bijna 50…… Lieve Malu heeft mij de hoop terug gegeven. Haar zorgvuldigheid en nauwkeurigheid heeft mijn lijf nu Bijna schoon gemaakt. ZONDER LITTEKENS!?. Lieve schat, IK BEN JOU DANKBAAR! KUSJE OP JOU HANDEN. Tot volgende keer ? Groet van Ellen.

Ellen
3 jaren ago via google

Ik kom zelf bij de praktijk in Amsterdam en iedereen die mij tot nu toe heeft geholpen is onwijs lief, behulpzaam en meedenkend. Niks is teveel. Daarnaast wordt ook overal de tijd voor genomen. Ik ben erg blij met jullie!!

Renee
3 jaren ago via salonized

Ik ben enorm tevreden met de service bij Undo Your Tattoo! En daarnaast zie ik al veel verschil met het laseren en is mijn PMU zo goed als weg! Ik raad iedereen Undo Your Tattoo aan

Nancy
2 jaren ago via salonized

Arlette heeft mij erg prettig ontvangen tijdens mijn eerste afspraak. Ik heb alles duidelijk uitgelegd gekregen doormiddel van een powerpoint. Fijn om te weten waar je aan toe bent na een intake gesprek!

Denise
3 jaren ago via salonized

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Sophia. Haar intake was heel duidelijk, waardoor ik bijna geen vragen meer hoefde te stellen. De behandeling zelf heeft ze in mijn ogen zeer kundig gedaan en ik voelde mij op mijn gemak. Op naar de volgende behandelingen :).

Genecy
3 jaren ago via salonized

Super vriendelijk personeel, wat met je meedenkt! En zelfs advies geeft op andere vlakken. De service staat hoog hier. Het voelt altijd heel warm als ik erheen ga.

Natasha
3 jaren ago via salonized

Ik ben super geholpen. Ik was best zenuwachtig omdat ik nog niet veel wist over het lazeren. Alles is jij heel duidelijk uitgelegd, hierdoor kon ik rustig en vol vertrouwen aan de behandeling beginnen. Echt heel fijn!

Kim
3 jaren ago via salonized

Er werd mij duidelijk van tevoren verteld wat ik kon verwachten. De kliniek en het personeel zijn netjes en professioneel en mijn tattoo is niet meer zichtbaar. Ook is de huid onaangetast, geen littekens o.i.d.

S.
3 jaren ago via kliniekervaringen

Ik ben voor mijn pmu wenkbrauwen geweest en ik ben super fijn en professioneel ontvangen en behandeld. Ik raad het zeker aan.

Karima
3 jaren ago via salonized

Enorm goed geïnformeerd door super kundige leuke en vriendelijke medewerkster. Meteen eerste behandeling gehad. Nu 24 later zijn er al stukjes weg. Hoera! Behandeling zelf was best beetje pijnlijk maar totaal te handelen en super kort (15 seconde?). Erg blij met mijn keus voor deze experts.

Emma
3 jaren ago via salonized

Malu is zeer vriendelijk en heel gespecialiseerd. Tijdens de behandeling voel ik me telkens weer prettig want ze stelt je enorm gerust en weet elke vraag te beantwoorden & onzekerheid weg te nemen.

Filiz
3 jaren ago via salonized

Ik ben all-round tevreden over mijn gesprek en ervaring bij Undo (Laser A). Bij binnenkomst was ik al onder het indruk van de zaak, heel mooi, modern, sfeervol ingericht. Sophie was zeer professioneel maar ook zo lief en aardig, behulpzaam en heeft me goed over de behandeling geïnformeerd. Ook was ze kundig in het uitvoeren van de behandeling. Ik raad Undo (Laser A) zeker aan en zal mijn behandeling daar ook voorzetten.

Lee
3 jaren ago via salonized

Ik ben een aantal geweest voor het verwijderen van mijn tattoo, goed geïnformeerd over de behandeling. De huidtherapeute is erg vriendelijk, inlevend, geduldig en gaat zeer professioneel te werk.

Mandy
2 jaren ago via salonized

Zoooo blij dat ik de stap heb gezet ! Zo professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen door Maxime. Eindelijk na 15 jaar mijn permanente lipliner (bijna) weg en dat al na 1 behandeling !

Saskia
3 jaren ago via salonized
permanente make-up verwijderen

10 redenen waarom undo voor jou dè optie is voor permanente make-up verwijderen

✓ Snel, veilig en effectief

✓ Picolaser met de kortste pulsduur van Nederland

✓ Geschikt voor alle huidtypen

✓ Geen haarverlies

✓ Wenkbrauwen hoeven niet geschoren te worden

✓ Minimale herstelperiode

✓ FDA-approved

✓ Holografisch fractioneerde nabehandeling

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten

✓ Hoge klanttevredenheid (zie review-pagina)

Lees meer over onze aanpak

Ja! Ik wil mijn permanente make-up verwijderen! Wat kost dit en wat is jullie werkwijze?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wilt weten over deze behandeling

Permanente make-up verwijderen? Wanneer je overweegt om je permanente make-up, zoals je wenkbrauwen, lipliner, sproetjes of moedervlek te laten verwijderen loop je vast met veel vragen rond. Wij hebben de meest gestelde vragen hiernaast voor je op een rijtje gezet. Overige vragen beantwoorden wij graag tijdens een gratis intake gesprek.

 

Boek een gratis intake

Bij het zetten van een permanente make-up wordt kleurstof (pigment) in de huid gebracht. Ons lichaam schrikt van deze onbekende stof, maar is vanwege de grote van de inktdeeltjes niet in staat deze af te voeren. De huid moet daarom op een andere manier er voor zorgen dat zij niet beschadigd wordt door de onbekende stof. De huid doet dit door de inktdeeltjes in te kapselen. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten, zichtbaar zijn van buiten en altijd zullen blijven zitten.

De meest gebruikte en veiligste methode om een permanente make-up te verwijderen is door middel van een laserbehandeling. De laserstralen worden door de kleurpigmenten van de permanente make-up, geabsorbeerd, hierdoor breken de grote inktdeeltjes op in kleinere inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zijn zo klein, dat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van een behandeling af te voeren kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van een behandeling kan dus ook echt pas minimaal na acht weken worden beoordeeld.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn om voor permanente make-up verwijderen is helaas niet voorafgaand aan het proces te voorspellen. De snelheid waarmee permanente make-up kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren. Voorbeelden van factoren die invloed hebben op het proces hebben zijn:

Kleur van de permanente make-up
De kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij permanente make-up verwijderen. Permanente make-up pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan permanente make-up pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de permanente make-up donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan met de volgende behandelingen vervaagd worden.

Diepte van de
permanente make-up pigmenten
Hoe dieper de permanente make-up is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het ondiepe permanente make-up, dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Hoeveelheid inkt
De hoeveelheid inkt is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de permanente make-up is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn om de permanente make-up te verwijderen.

Kwaliteit van de inkt

Er zijn veel verschillende inktsoorten op de markt. Elke inktsoort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem

De inktdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, dienen in de weken na de behandeling te worden afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Huidtype 
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om permanente make-up te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen, zijn om permanente make-up mooi en zonder littekens te kunnen verwijderen. Dit heeft te maken met de minimale aanwezigheid van pigment bij een blanke huid, terwijl dit bij een donkere huid juist sterk aanwezig is.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee een tatoeage verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk: de aanwezigheid van littekenweefsel, locatie van de permanente make-up, leeftijd van de permanente make-up en de overige gezondheid.

Gemiddeld hebben wij  2-5 behandelingen nodig om permanente make-up te verwijderen. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde betreft

Met de PicoWay zijn wij in staat het merendeel van de permanente make-up volledig te verwijderen. Veelal krijgen wij in onze kliniek permanente make-up gevallen, zoals wenkbrauwen, die met andere lasers geen resultaat meer konden boeken, maar waarbij wij wèl nog in staat zijn de laatste waas ook volledig weg te laseren. Dit komt o.a. door de combinatie van een ultra korte pulsduur en de diepe penetratie van de laser.

Met de oudere lasers (zoals de Q-switch ND-YAG, Alexandrite, Ruby, Medlite en Harmony laser) was littekenvorming een veel voorkomend bijeffect. Dit komt vooral doordat deze lasers dusdanig veel hitte in de huid produceren waardoor de huid dermate beschadigd kan raken en littekenweefsel ontstaat. Deze oudere laserbehandelingen kun je daarom ook classificeren als een thermische behandeling.

De PicoWay laser werkt op basis van een picoseconde (in tegenstelling tot een nanoseconde van de oudere lasers). Doordat de inktdeeltjes nu in zo een kort tijdbestek worden verpulvert, 100 keer sneller t.o.v de oudere lasers (één triljoenste van een seconde), krijgt de huid geen kans meer om op te warmen. De behandeling van de PicoWay kun je daarom ook classificeren als een akoestische behandeling. Er ontstaat nu zo veel minder hitte in de huid, waardoor de huid niet meer beschadigd raakt. Hierdoor komt littekenweefsel en/of pigmentverschuivingen niet meer voor en kunnen wij met de PicoWay veilig alle huidtypes behandelen, zelfs de meest donkere huid.

Houdt er rekening mee dat littekenweefsel soms al tijdens het zetten van een permanente make-up kan zijn ontstaan. Dit kun je meestal wel zien of voelen. Je voelt dan een verdikking of je ziet wittere delen in je permanente make-up zitten. Of er littekenweefsel in je permanente make-up aanwezig is zullen wij tijdens de intake beoordelen. Mocht er littekenweefsel in je permanente make-up zitten, dan kunnen wij aanvullend permanente make-up behandelen met de PicoWay Resolve. Tijdens deze nabehandeling worden er d.m.v een gefractioneerde laser kleine gaatjes in de huid gemaakt die de huidstructuur doet verbeteren.

Tijdens een behandeling worden grote inktdeeltjes die niet door het lichaam afgevoerd kunnen worden verpulverd in kleine inktdeeltjes. Het lichaam is na een laserbehandeling dan in staat om de verpulverde kleine inktdeeltjes af te voeren. Dit betekent dat wanneer je net een behandeling hebt gehad, er in de huid nog dezelfde hoeveelheid inkt aanwezig is. De inkt is echter nu wel zo klein gemaakt dat het lichaam zelf in staat is om deze af te voeren in de weken na de behandeling.

Het afvoeren gebeurd door middel van het lymfevatenstelsel. Het lymfevatenstelsel werkt relatief langzaam en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 6-8 weken tussen een behandeling in gehouden moet worden. Deze behandelinterval kan echter per persoon variëren vanwege het individuele lymfesysteem.

De PicoWay is de eerste laser die veilig op elk huidtype kan worden toegepast. Je hoeft met de combinatie van onze laser en de expertise van onze laserspecialisten en huidtherapeuten niet bang te zijn voor permanente pigmentverschuivingen of littekens.

Permanente make-up verwijderen bij een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan op een blanke huid. Dit is te verklaren doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat en er lager behandeld zal moeten worden.

Nee, onze huidtherapeuten en laserspecialisten kunnen je permanente make-up wenkbrauwen verwijderen zonder dat de haartjes verwijderd dienen te worden. De PicoWay laser is de eerste laser die door de FDA in Amerika is goedgekeurd voor het verwijderen van permanente make-up. Oudere lasers (Q-Switched Nd-YAG, Robijn, Alexandrite) zorgde vaak voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats waardoor permanent haarverlies ook niet meer voorkomt.

Oudere lasers zorgen regelmatig voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay werkt op basis van een akoestische reactie, er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats. Hierdoor heeft de FDA de PicoWay geschikt bevonden voor het veilig verwijderen van permanente make-up, zonder het bij-effect van permanent haarvlies.

Dat is geen enkel probleem. Wij zien in onze kliniek zelfs veel permanente make-up gevallen waarbij elders geen resultaat meer kon worden geboekt. Wij zijn dan bijna altijd in staat om ook de laatste waas volledig weg te krijgen.

Bent je voorheen met IPL behandeld?

Een IPL-laser is niet geschikt voor het verwijderen van tattoo’s of permanente make-up. Helaas wordt dit in Nederland wel veel aangeboden, meestal via acties of groupon. Vanwege de goedkope prijs zal een IPL behandeling wellicht aantrekkelijk klinken. In dit geval is goedkoop echter duurkoop. Naast het feit dat er met een IPL-laser meer dan 20 behandeling nodig zullen zijn om een tatoeage of permanente make-up te verwijderen, kan een IPL-laser een getatoeëerde huid ernstige schade aanrichten. Indien je reeds al behandeld bent met een IPL-laser adviseren wij om hier direct mee te stoppen.

Wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

De huid is veel gevoeliger voor de zon na een behandeling en moet daarom ook extra goed worden verzorgd. Bescherming tegen de zon is een belangrijk onderdeel van de nazorg om pigmentatie van het gebied te voorkomen. Ook is het van belang om gedurende het behandelproces zo “wit” mogelijk te zijn, tijdens deze periode is het van belang om een goede zonbescherming te gebruiken.

De dag van de behandeling
Wij adviseren om op de dag van behandeling geen make-up te dragen. Indien je dit toch graag zou willen, dan adviseren wij Lycogel. Dit product heeft naast een dekkende werking ook een herstellende werking.

De dag na de behandeling
Vanwege de ultrakorte picoseconde techniek van de PicoWay is er sprake van een minimale downtime na de behandeling. In de meeste gevallen is de huid de volgende dag alweer herstelt en kun je gewoon weer make-up dragen. De inktdeeltjes die tijdens de behandeling kleiner zijn gemaakt zullen echter nog wel in de 6-8 weken na de behandeling worden afgevoerd. Dit betekent ook dat het eindresultaat van de behandeling pas na 6-8 weken zichtbaar is.

Waar is Lycogel te koop?
Lycogel is te koop bij Sanne Swinkels Skincare. Deze schoonheidssalon bevind zich op 2 minuten afstand van onze kliniek in Amsterdam. Daarnaast kun je Lycogel vinden in de betere schoonheidssalons of online.

Voor de eerste behandeling voor het verwijderen van permanente make-up reserveren wij 45 minuten, dit is het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek informeren wij u over alle relevante informatie m.b.t. de voor- en nazorg, maken wij een schatting voor het aantal behandelingen en stellen wij een gewenst behandelplan met u op.

Voor alle opvolgende behandelingen reserveren bij 30 minuten voor het verwijderen van permanente make-up. Elke behandeling zullen wij het resultaat met u beoordelen. De behandeling met de laser zelf duurt slechts maar enkele minuten.

Wij verwijderen geen eye-liner.

Ik wil graag van mijn 
permanente make-up af, maar wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bereken gelijk je kosten Bekijk hier onze aanpak
Dit zijn wij

Maak kennis met ons team