Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

21.10.19 - PERS

Lieve Wesley Sneijder…

De media gaat los op de breuk tussen Yolanthe en Wesley. Ook de tatoeage van Yolanthe die Wesley heeft komt regelmatig als onderwerp voorbij. En wat vinden wij daar nou van?

De media gaat nu helemaal los op je tatoeage van Yolanthe en ik, gespecialiseerd in tatoeage verwijdering, ontvang direct meerdere belletjes, mailtjes en appjes met de vraag hoe lang het duurt en hoe duur het is om Yolanthe van je buik te verwijderen. Ze smullen ervan, de media, direct er vanuit gaande dat je spijt hebt van je tatoeage en dat je die sowieso gaat verwijderen. En dat is nou precies waar ik me aan stoor.

Gerelateerde berichten

Tuurlijk! Ik kan me echt heel goed voorstellen, dat wanneer je een letter, naam of portret van je ex-geliefde op je lichaam hebt staan en die ex je enorm heeft bedrogen (of erger), je die tatoeage liever ziet verdwijnen (en daar help ik dan ook graag bij).

Waarom zou je die liefde dan niet laten vereeuwigen met een tatoeage?

Gerelateerde berichten

Maar in jouw geval, laat je niet gek maken door de media. Ik ken je natuurlijk niet, maar zover ik weet ben je altijd lyrisch over Yolanthe en jullie liefde geweest. Ik kan me dan ook voorstellen dat je de tatoeage hebt gezet omdat je tot over je oren verliefd was, je geen leven zonder haar kon voorstellen en je de intrinsieke overtuiging had dat jullie liefde voor eeuwig was. Waarom zou je die liefde dan niet laten vereeuwigen met een tatoeage? Mensen zullen je waarschijnlijk na het zetten van die tatoeage naïef, irrationeel of zelfs oerdom genoemd hebben en precies die mensen lezen nu heel zelf voldaan de berichten over jouw tatoeage van Yolanthe. Ze genieten bij het lezen van die artikelen over het feit dat een tatoeage verwijderen veel geld gaat kosten en leunen dan tevreden achterover.

Maar lieve Wesley, laat die mensen maar lekker lullen!

Gerelateerde berichten

Maar lieve Wesley, laat die mensen maar lekker lullen! Het enige wat die tatoeage namelijk over jou zegt, is dat je in de liefde geloofde. Ze is de moeder van je prachtige zoon en zal daarom altijd bijzonder blijven. Ik, als tatoeage verwijderaar, vind het dus niet vanzelfsprekend dat je die tatoeage moet verwijderen. Wees trots op de liefde waarin je geloofde, op de vrouw die jouw kind heeft gebaard en op de mooie tijd die jullie hebben gehad. Dat is waar jouw tatoeage voor staat: de liefde.

En je moet maar denken, die achterover leunende meute, die kennen niet de liefde zoals jij haar kent.

UNDO – Tattoo Removal
Amsterdam