Undo is the centre of expertise for tattoo removal. Contact us directly at:+31(0)85 004 3391

Laser hair removal Rotterdam

Nieuw bij Undo: Laser ontharen in Amsterdam en Rotterdam.

Op het verzoek van veel cliënten, hebben wij besloten te starten met laser ontharen in Amsterdam en Rotterdam. Uiteraard, zoals onze cliënten van ons gewend zijn, met de beste laser van het moment; de Gentle Max pro laser. Ben jij benieuwd hoe laser ontharen (Amsterdam en Rotterdam) in zijn werk gaat? Ook dit lees je hieronder.

✓ Laser ontharen Amsterdam net als Rotterdam
✓ Gentle Max Pro laser
✓ FDA-approved
✓ Veilig én effectief
✓ Geschikt voor de lichte evenals de donkere huid.
✓ Gediplomeerde en tevens BIG-geregistreerde huidtherapeuten

 

Boek een gratis intake laser ontharen Amsterdam of Rotterdam
laser ontharen benen
Highlighted Review

Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor laser ontharen, ik ben behandeld op de locatie in Amsterdam.

Anoniem
Waarom laser ontharen bij Undo?

Gentle Max Pro laser

Bij Undo werken wij enkel met de beste laser apparatuur omdat wij het belangrijk vinden allereerst veilig te behandelen, maar ook snel en effectief. Om deze reden hebben wij gekozen voor de Gentle Max Pro laser. Deze laser is op dit moment de meest krachtige net als de meest effectieve laser voor ontharen. Laser ontharen Amsterdam en Rotterdam is vanaf heden mogelijk!

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
After laser ontharen Amsterdam
Before laser ontharen Amsterdam
Laser ontharing oksel
Laser ontharen

Hoe werkt laser ontharen?

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk net als van ingegroeide haren door irritatie van scheren. Tijdens laser ontharen worden er laserstralen in de huid gebracht en deze worden geabsorbeerd door de haarzakjes waar pigment in zit. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Omdat de haren zijn vernietigd, zullen deze niet meer teruggroeien.

Boek een gratis intake laser ontharen Amsterdam of Rotterdam

Haargroei fases

Haargroei fases

Haar groeit vanaf de follikel onder de huid. Het haar wordt gevoed door bloedvaten aan de basis van de follikel, waardoor het de voeding krijgt die het nodig heeft om te groeien. Haren kunnen zich in 4 verschillende groeifasen bevinden.

Anageen

Allereerst de anagene fase, dit is de groeifase en de belangrijkste fase voor laserontharing. Als de haar in deze fase zit, kunnen wij de haar vernietigen omdat dit de enige fase is waarin wij de haar kunnen vernietigen. In deze fase groeit de haar vanuit de haarfollikel. De haar zit nog vast aan een bloedvat waardoor de haar wordt voorzien van voedingsstoffen om te kunnen groeien.

Catageen

Daarna komt de catagene fase ookwel de overgangsfase genoemd. Tijdens deze fase groeit de haar niet meer en laat het los van de haarfollikel. De haar ontvangt geen voedingsstoffen meer van het bloedvat.

Telogeen

De rustfase van de haar. De haar wordt nu volledig afgestoten door de haarfollikel en er blijft een leeg follikel over waar een nieuwe haar kan beginnen met groeien.

Exogeen

Ten slotte de exogene fase, dit is een deel van de rustfase ookwel de verliesfase genoemd, waarin het oude haar uitvalt, en de nieuwe haar blijft groeien. Doordat haren zich in verschillende fases bevinden, zijn er dus meerdere behandelingen nodig.

Ja! Ik wil laser ontharen Amsterdam of Rotterdam! Hoe maak ik een afspraak?

Boek een gratis intake Meer weten over Undo
Team Laser ontharen Amsterdam