Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 228 recensies
js_loader

Effectief pigment verwijderen met Cosmelan

Cosmelan van Mesoestetic is een intensieve behandeling tegen hyperpigmentatie voor zowel de lichte als de donkere huid. De behandeling kan worden toegepast bij verschillende vormen van hyperpigmentatie zoals Melasma, ouderdomsvlekken, sproeten post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) en zonschade.

Locatie van deze behandeling: Rotterdam

✓ Gratis intakegesprek
✓ Veilige én effectieve behandeling
✓ Geschikt voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid
✓ Minimale downtime
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

 

Maak nu een afspraak
Highlighted Review
download

Ik ben heel blij dat ik bij Undo terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren. Alles wordt altijd goed uitgelegd. Lieve mensen en ontzettend professioneel.

Gaby Blaaser
Cosmelan

Waarom Cosmelan?

De behandeling bestaat uit twee delen, een Cosmelan behandeling in de kliniek en een kuur aan Cosmelan producten voor behandeling thuis. De behandeling kan worden toegepast bij verschillende vormen van pigmentatie:

✓ Melasma
✓ Ouderdomsvlekken
✓ Sproeten
✓ Post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH)
✓ Zonschade

De Cosmelan behandeling verminderd hyperpigmentatie en reguleert de productie van melanine waardoor nieuwe pigmentvlekken worden voorkomen. De Cosmelan behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd. Daarbij is het echter wel van belang om blootstelling aan de zon te vermijden en dagelijks de huid te beschermen met een SPF50.

Boek snel een gratis consultatie gesprek

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Huidproblemen
Huidproblemen

De behandeling

De Cosmelan behandeling bestaat uit 2 delen. Cosmelan deel 1 wordt door de huidtherapeut uitgevoerd in de kliniek en Cosmelan deel 2 wordt door de cliënt thuis uitgevoerd. Hieronder volgen de stappen van de Cosmelan behandeling:

Stap 1: Intakegesprek + huidanalyse
Tijdens een gratis intakegesprek bespreek je samen met de huidtherapeut jouw wensen. De huidtherapeut kan ervoor kiezen om een huidanalyse te maken in de Observ 520. De Observ 520 heeft verschillende licht-modi waarmee verschillende indicaties in de huid, waaronder zonschade en pigmentatie, geanalyseerd kunnen worden. Vervolgens zal de huidtherapeut een op maat gemaakt behandelplan voor jou opstellen en dit met jou bespreken.

Stap 2: Voorbereiden
Voordat de behandeling plaatsvindt is het van belang dat de huid goed voorbereid is. Dit wordt gedaan door middel van een voorbereidende peeling in de kliniek.

Stap 3: Behandeling in de kliniek
Een week na de voorbereidende peeling vindt de Cosmelan behandeling plaats. In de kliniek brengt de huidtherapeut het Cosmelan masker aan, dit masker heeft 8 tot 12 uur nodig om in te werken. Je gaat met het masker op naar huis en verwijderd deze zelf met een koude washand nadat de inwerktijd is verstreken.

Let op! Het masker is zichtbaar, de meeste cliënten plannen daarom deze behandeling op een vrije dag.

Stap 4: Nazorg
Gedurende twee dagen na de behandeling is het van belang dat de huid wordt ingesmeerd met de inbegrepen Hydra-vital factor K/Melan recovery en de zonnebrandcréme.

Stap 5: Terug naar de kliniek
Na twee dagen vindt de nacontrole van Cosmelan deel 1 in de kliniek plaats. De huidtherapeut analyseert de huid en je ontvangt deel 2 van de behandeling.

Stap 6: Thuistherapie
Deel 2 van de Cosmelan behandeling gaat mee naar huis. Dit zijn maskers die gedurende twee maanden tweemaaldaags gebruikt dienen te worden, deze maskers hoeven slechts 10 minuten in te trekken.

Stap 7: Het resultaat
Na deze twee maanden is het resultaat waarneembaar. Wanneer het pigment sterk is afgenomen, kunnen de maskers worden afgebouwd.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
4 maanden ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
4 maanden ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
4 maanden ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
4 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
4 maanden ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
4 maanden ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
4 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
5 maanden ago via google

Ja! Ik wil graag behandeld worden, maar wat kost dit en waar kan ik een afspraak boeken?

Bereken gelijk je kosten Boek een gratis intake
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam