Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

14.11.22 - PERS

Monica Geuze laat tattoo verwijderen, maar welke?

Monica Geuze laat haar tattoos verwijderen, maar welke? Hierover kletsen Monica Geuze en Kaj Gorgels in hun laatste podcast. Monica geeft aan het liefst al haar tattoos te verwijderen, maar ze begint er met twee. Wij begeleiden haar tijdens dit traject en nemen jullie hierin mee.

Plakplaatjes en lijfstempels

Het verwijderen van de tattoos van Monica Geuze wordt besproken in de laatste podcast van Geuze & Gorgels. Monica benoemt dat zij van alle 18 tattoos spijt heeft en het liefst deze allemaal zou willen laten verwijderen. Al enkele maanden geleden is Monica Geuze bij Undo Tattoo Removal begonnen aan het verwijderen van twee tattoos. Het resultaat? Ze zijn allebei bijna volledig weg! Het gaat om de tattoo in haar nek en de tattoo op haar vinger, nog maar enkele behandelingen en de tattoos zijn volledig verwijderd. Wat er precies staat, lees je hier!

Gerelateerde berichten

Waarom laat Monica Geuze haar tattoos verwijderen?

Monica laat bij Undo onder andere de “JOY” tattoo in haar nek verwijderen omdat zij hier niet meer blij mee is. Zij noemt dit een een “impulsieve actie”. Tijdens haar reis naar Japan samen met Kay Nambiar heeft ze deze tattoo spontaan laten zetten. Bij terugkomst in het hotel, had zij eigenlijk direct spijt. Monica bedekt deze tattoo momenteel zoveel mogelijk met haar haar. Het verbergen van tattoos komt veel voor, dit horen wij vaak terug in de kliniek. Is dit voor jou ook herkenbaar?

Tattoo samen met ex

Naast de “JOY” tattoo uit Japan, heeft Monica nog een tattoo die zij bij ons laat verwijderen. Tijdens haar relatie met Lars Veldwijk lieten zij samen een tattoo zetten. Beide hebben destijds “1/2” getatoeëerd, omdat zij samen “1” waren. Helaas is de relatie nu voorbij en heeft Monica ervoor gekozen om ook deze tattoo weg te laseren. Wij zullen het resultaat hiervan binnenkort delen op onze Instagram-pagina, dus houdt dit in de gaten!

 

Hoe werkt tattoo verwijderen eigenlijk en welke stappen neem je?

Heb jij ook spijt van een tattoo, maar vind je het nog erg spannend om deze te verwijderen? Dan is het altijd goed om je eerst te laten informeren over het proces.

Tijdens een laserbehandeling verpulveren wij de grote inktdeeltjes in de huid waardoor het lymfesysteem in staat is deze inktdeeltjes op te ruimen. Dit proces duurt gemiddeld 8-12 weken, waardoor de interval tussen een behandeling ook 8-12 weken is. Elke behandeling vervaagd de tattoo, tot deze niet meer zichtbaar is. In de vlog van Monica Geuze zie je hoe haar eerste behandeling bij ons is gegaan.

Ben jij benieuwd naar de veelgestelde vragen omtrent een tattoo laseren?

De eerste stap naar het weglaseren van jouw tattoo!

Wanneer je een tattoo wil laten verwijderen is het erg belangrijk om je goed te laten informeren. Een tattoo verwijderen zonder littekens kan zeker, echter kan niet elke kliniek dit. De juiste apparatuur in combinatie met jaren ervaring is hiervoor nodig, laat je tijdens een gratis intakegesprek daarom goed informeren over de laser, de behandelaars en de mogelijkheden.