Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen Zoetermeer bij Undo

Heb je ooit een tattoo laten zetten waar je nu spijt van hebt? Of misschien is de tattoo vervaagt of beschadigd geraakt en wil je deze verwijderen? Bij Undo, het expertisecentrum voor laserbehandelingen voor iedereen die een tattoo wil verwijderen in de buurt van Zoetermeer, weten we dat elke tattoo en individuele situatie uniek is. Daarom bieden wij professionele aanpak en geavanceerde lasertechnologieën om je te helpen weer een schone lei te krijgen.

GRATIS INTAKE
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Waarom Zoetermeer tattoo laseren?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Zoetermeer

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om een tattoo te laten verwijderen. Misschien was je oorspronkelijke tattoo niet goed uitgevoerd, of heb je gewoon een nieuwe fase in je leven bereikt waarbij je liever een huid zonder tattoo’s wilt. In de buurt van Zoetermeer tattoo verwijderen kan de juiste stap zijn. Bij Undo weten we dat het belangrijk is om je comfortabel te voelen in je eigen huid. Door onze expertise op het gebied van tattoo laseren kunnen wij je helpen om het verleden achter je te laten en je weer zelfverzekerd te voelen!

De Picoway laser voor het beste resultaat

Bij Undo gebruiken we moderne technologieën om tattoos veilig en effectief te verwijderen. Onze meest geavanceerde tool is de Picoway laser. Deze laser is speciaal ontworpen om pigmentaties af te breken zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken.

De Picoway laser maakt gebruik van ultrasnelle pulsen om de inktdeeltjes van je tattoo uit elkaar te breken. Deze kleine fragmenten worden vervolgens door je lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit proces zorgt ervoor dat je tattoo geleidelijk aan vervaagt, wat resulteert in een steeds schonere huid.

GRATIS INTAKE

De voordelen van Undo en de Picoway laser

We bieden een professionele en persoonlijke werkwijze tijdens het hele proces. Onze deskundige behandelaars zullen je individuele situatie analyseren en met je samenwerken om te zorgen voor de best mogelijke behandelresultaten. Bovendien zijn we er om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Een groot voordeel van de Picoway laserbehandeling is dat deze geschikt is voor alle huidtypes. Met deze geavanceerde technologie kunnen we tattoos verwijderen bij mensen met een lichte en een donkere huidskleur, zonder het risico op ongewenste bijwerkingen zoals littekens of verkleuringen.

Sessieduur en bijwerkingen tattoo verwijderen rondom Zoetermeer

Wil je tattoo laseren in de buurt van Zoetermeer? Dan is het goed om te weten dat elke sessie over het algemeen een paar minuten tot een uur duurt, afhankelijk van de grootte van de tattoo. Hoewel de procedure in het algemeen niet pijnlijk is, kun je wat ongemak ervaren. Maak je daar overigens geen zorgen over, we koelen de huid om pijn zoveel mogelijk te minimaliseren.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met mogelijke bijwerkingen. Hoewel deze over het algemeen mild zijn, kunnen ze variëren van roodheid en zwelling tot licht ongemak. Onze specialisten zullen je volledig informeren over mogelijke bijwerkingen en de juiste nazorgmaatregelen die je moet nemen voor een snel herstel en minimale complicaties.

Nazorg na het verwijderen van een tattoo

Na het verwijderen van een tattoo is het essentieel om goede nazorg toe te passen om het genezingsproces te bevorderen en mogelijke complicaties te minimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor de nazorg:
1. Houd de behandelde huid schoon: Reinig de behandelde huid zorgvuldig, maar voorzichtig, om infectie te voorkomen. Gebruik milde zeep en water om vuil en bacteriën te verwijderen.
2. Vermijd blootstelling aan de zon: Bescherm het behandelde gebied tegen direct zonlicht, aangezien de huid gevoeliger kan zijn voor zonnebrand. Gebruik indien nodig een zonnebrandcrème met een hoge SPF.
3. Vermijd krabben of wrijven: Probeer niet te krabben, wrijven of pulken aan de behandelde huid, omdat dit het genezingsproces kan vertragen en littekens kan veroorzaken.
4. Hydrateer de huid: Houd de huid goed gehydrateerd door een milde, ongeparfumeerde moisturizer aan te brengen. Dit kan helpen om jeuk en droogheid te verminderen.
5. Volg eventuele specifieke instructies van de professional op: Als je specifieke nazorginstructies hebt gekregen van de professional die de tattoo heeft verwijderd, volg deze dan nauwkeurig op. Dit kan bijvoorbeeld het gebruik van speciale zalven of verbanden omvatten.
6. Wees geduldig: Geef je huid de tijd om te genezen. Het kan enige tijd duren voordat de huid volledig hersteld is na een tattoo-verwijdering behandeling.
7. Raadpleeg een professional bij complicaties: Als je ongewone symptomen opmerkt, zoals aanhoudende roodheid, zwelling, pijn of tekenen van infectie, raadpleeg dan onmiddellijk een professionele zorgverlener voor advies en behandeling.

Door deze nazorgmaatregelen te volgen, kun je helpen om het genezingsproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat je huid gezond blijft na het verwijderen van je tattoo.

Afspraak maken bij Undo

Ben je klaar om jouw tattoo te laten verwijderen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Undo in de buurt van Zoetermeer of op een andere locatie. Onze professionals zullen je inzicht geven in het tattoo verwijderingsproces en een behandelplan op maat voorstellen, afgestemd op jouw situatie. Ook kunnen zij eventuele vragen of zorgen beantwoorden die je hebt met betrekking tot de procedure. Al onze behandelaars weten als geen ander dat elke klant uniek is, daarom zorgen we ervoor dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt als je begint met het verwijderen van een tatoeage

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Zoetermeer te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Zoetermeer wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Zoetermeer: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.