Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen Zaandam bij Undo

Bij het nemen van de beslissing om een tattoo te verwijderen, is het belangrijk om te kiezen voor een gerenommeerd bedrijf met geavanceerde lasertechnologie en een professionele aanpak. Undo, gevestigd in Zaandam, biedt tattoo verwijderen in de buurt van Zaandam, is de beste oplossing voor het veilig en effectief verwijderen van tattoos of je PMU verwijderen. Wil je tattoo laseren in Zaandam? De kliniek van Undo is in Amsterdam maar staat voor je klaar om deze beslissing werkelijkheid te maken!

GRATIS INTAKE
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Waarom zou je een tattoo willen verwijderen?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Zaandam

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun tattoo te laten verwijderen. Misschien ben je uitgekeken op je tatoeage, of past hij niet meer bij wie je nu bent. Misschien heb je spijt van een impulsieve beslissing die je ooit hebt genomen, of wil je gewoon ruimte maken voor iets nieuws. Undo biedt een professionele en ondersteunende omgeving waarin je je comfortabel voelt om jouw behandeling te doorlopen.

Behandelingsopties voor tattoo verwijdering

Voor tattoo verwijderen in de buurt van Zaandam maakt Undo gebruik van de meest geavanceerde lasertechnologie, namelijk de Picoway laser. Deze laser is specifiek ontwikkeld om pigmentatie af te breken zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over littekens of andere bijwerkingen.

Met de Picoway laser worden ultrakorte pulsen van energie uitgezonden die gericht zijn op de tattoo in kwestie. Deze energie breekt het pigment af in kleine deeltjes, waardoor het natuurlijke afweersysteem van je lichaam de restjes kan opruimen. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tattoo, maar over het algemeen zijn meerdere sessies nodig voor optimaal resultaat.

GRATIS INTAKE

De professionele aanpak van Undo

Vanaf het eerste consult tot de laatste behandeling van de tattoo laseren, staan we altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het gehele proces. Bij je eerste consult zal een ervaren specialist naar je luisteren en jouw specifieke verwachtingen en eisen doorspreken. We zullen uiteraard een grondige evaluatie van je tattoo uitvoeren om het meest geschikte behandelplan te bepalen.

Ons team van getrainde professionals zorgt ervoor dat je volledig op je gemak bent en dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. We zullen alle stappen van het proces zorgvuldig uitleggen en eventuele vragen beantwoorden voordat we beginnen.

Ervaren en deskundige specialisten

Bij Undo werken uitsluitend ervaren en deskundige professionals die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van tattoos. We hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op dit gebied. Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat jouw tattoo op een veilige en definitieve manier zal worden verwijderd. We nemen altijd 100% de tijd voor jou en jouw tattoo.

Comfortabele behandelomgeving

Bij Undo kiezen we ervoor om onze klanten een comfortabele behandelomgeving te bieden. We snappen dat het ondergaan van een tattoo verwijdering behandeling spannend kan zijn, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Onze behandelkamers zijn schoon en goed uitgerust en ons vriendelijke personeel zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je ervaring bij Undo zo aangenaam mogelijk is.

Werkwijze bij tattoo laseren Zaandam

Het verwijderen van een tattoo is een proces dat uit meerdere behandelingen bestaat. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte, kleur en diepte van de tattoo. Tijdens elke sessie wordt er gebruikgemaakt van geavanceerde laserapparatuur om de inktdeeltjes in de huid af te breken, zodat het lichaam ze kan afvoeren. Elke sessie duurt meestal niet langer dan een half uur, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte en kleur van de tattoo.

Mogelijke bijwerkingen en nazorg

Hoewel het verwijderen van een tattoo over het algemeen veilig is, kunnen er bijwerkingen optreden. Deze bijwerkingen kunnen onder andere roodheid, zwelling en korstvorming omvatten. Om de genezing te bevorderen en de kans op complicaties te minimaliseren, is nazorg erg belangrijk.

Bij Undo krijg je advies over nazorgmaatregelen, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon en het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten. Door deze maatregelen te volgen, kun je ervoor zorgen dat jouw huid snel en goed herstelt na elke behandeling.

Afspraak maken voor tattoo verwijderen Zaandam

Ben je geïnteresseerd in het laten verwijderen van jouw tattoo bij Undo? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult in de buurt van Zaandam of een van onze andere locaties. Tijdens dit consult zal een van onze professionals naar je luisteren, de tattoo beoordelen en samen met jou een behandelplan op maat maken. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. Undo weet als geen ander dat iedereen uniek is en daarom is elk behandelplan op maat gemaakt!

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Zaandam te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Zaandam wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Zaandam: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.