Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen Leiden bij Undo

Het verwijderen van tatoeages kan een uitdagend proces zijn. Bijvoorbeeld als je spijt hebt van een impulsieve beslissing of je smaak is veranderd en de tattoo past niet meer bij je. Er zijn vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun tatoeage te laten verwijderen. Maar waar moet je naartoe gaan als je op zoek bent naar professionele tattoo verwijderen Leiden? Undo is het expertisecentrum voor laserbehandelingen voor tattoo laseren rondom Leiden. In onze klinieken in Den Haag en Rotterdam staan we graag voor je klaar voor een gratis consult.

GRATIS INTAKE
tattoo verwijderen leiden ()
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
tattoo verwijderen leiden ()
Waarom Leiden tattoo laseren?

De beste plek in de buurt van Leiden voor tattoo verwijdering

Voor de tattoo verwijderen maakt Undo gebruik van de Picoway laser, die bekend staat om zijn effectiviteit bij het verwijderen van tatoeages. Deze laser heeft het vermogen om pigmentatie af te breken zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken. Dit betekent dat je geen littekens of andere negatieve bijwerkingen hoeft te vrezen. Met de Picoway laser wordt elke tatoeage in kleine deeltjes opgesplitst, zodat je lichaam het geleidelijk kan verwijderen. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en kleur van de tatoeage, evenals je huidtype.

Waarom de Picoway laser bij tattoo laseren rondom Leiden?

De Picoway laser is een geavanceerd systeem dat speciaal is ontworpen om pigmentatie af te breken zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken. Deze laser werkt door ultrakorte pulsen van licht uit te zenden die heel gericht op de pigmentatie worden gericht. Deze pulsen zijn zo kort dat ze de huid niet kunnen beschadigen, maar wel in staat zijn om de pigmentdeeltjes af te breken.

Een groot voordeel van de Picoway laser is de snelheid waarmee de behandeling kan worden uitgevoerd. Doordat de laser heel nauwkeurig kan werken, kunnen er meer pulsen per seconde afgegeven worden dan bij andere lasersystemen. Dit betekent dat er minder sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

GRATIS INTAKE

Veilig en doeltreffend tattoo verwijderen Leiden

Bovendien kan de Picoway laser verschillende kleuren pigmentatie aanpakken, waardoor deze laser geschikt is voor het verwijderen van zowel zwarte als gekleurde tatoeages. Een ander belangrijk aspect van de Picoway laser is de veiligheid ervan. Doordat de pulsduur zo kort is, wordt de hitte die vrijkomt tijdens de behandeling geminimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de omliggende huid geen schade oploopt en het risico op complicaties wordt verminderd.

Wat kun je verwachten van tattoo verwijderen Leiden?

Voordat je een behandeling ondergaat bij Undo, zal er eerst een consult plaatsvinden waarin de werkwijze wordt uitgelegd en je tatoeage wordt beoordeeld en er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Tijdens de behandeling zal een getrainde professional de Picoway laser gebruiken om de tatoeage nauwkeurig te verwijderen. Je kunt een tintelend gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar over het algemeen wordt het goed verdragen door de meeste mensen.

Na de behandeling krijg je advies over de nazorg, zodat je huid optimaal kan herstellen. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden en de instructies van de professional op te volgen om het beste resultaat te behalen.

Het aantal benodigde behandelingen en duur van elke sessie

Gemiddeld zijn er meerdere behandelingen nodig om een tatoeage volledig te verwijderen. Dit komt doordat niet alle inktdeeltjes in één keer kunnen worden afgebroken. Voor kleinere tatoeages kan het nodig zijn om 5 sessies te ondergaan, terwijl grotere tatoeages mogelijk meer dan 10 sessies vereisen. Tussen elke sessie zit een periode van een aantal weken om de huid voldoende tijd te geven om te genezen.

De duur van elke sessie hangt tevens af van de grootte en de kleur van de tatoeage. Over het algemeen varieert de duur van een sessie tussen de 15 en 60 minuten. Het is belangrijk om te vermelden dat de procedure meestal als ongemakkelijk wordt ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van rubberen bandjes die tegen de huid slaan. Goed om te weten is dat de meeste mensen de pijn goed kunnen verdragen.

Mogelijke bijwerkingen

Zoals bij elke medische procedure zijn er mogelijke bijwerkingen bij tattoo verwijdering. Onmiddellijk na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen worden, maar dit verdwijnt meestal na een paar uur tot een paar dagen. Sommige mensen melden ook een lichte verbranding of blaarvorming op de behandelde plek, maar deze symptomen verdwijnen binnen enkele weken. In zeldzame gevallen kunnen hyperpigmentatie (donkerder worden van de huid) of hypopigmentatie (lichter worden van de huid) optreden. Gelukkig zijn deze bijwerkingen meestal tijdelijk en verdwijnen ze na verloop van tijd.

Afspraak maken voor tattoo verwijderen in de buurt van Leiden

Als je geïnteresseerd bent in tattoo verwijdering, raden we je aan een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult bij Undo in Den Haag of wellicht Rotterdam. Tijdens dit consult zal een van onze specialisten je tattoo beoordelen en een behandelplan op maat voorstellen. We zullen al je vragen beantwoorden en de werkwijze en voorwaarden zo duidelijk mogelijk doorspreken. Voor tattoo verwijderen in de buurt van Leiden ben je bij Undo aan het juiste adres.

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen leiden ()
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Leiden te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Leiden wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Leiden: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.