Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen rondom Haarlem

Ben je de zichtbaarheid of betekenis van je tatoeage beu? Woon je in Haarlem of omgeving en wil je een tattoo verwijderen in Haarlem? Maak kennis met Undo, hét expertisecentrum voor professionele tattoo laseren in de buurt van Haarlem. Undo weet dat elke tattoo en elk verhaal uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom bieden we geavanceerde lasertechnologie aan om ervoor te zorgen dat jouw tatoeage op een veilige en effectieve manier verwijderd wordt.

GRATIS INTAKE
tattoo verwijderen haarlem ()
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
tattoo verwijderen haarlem ()
De opluchting van tattoo verwijdering

Tattoo verwijderen door dé specialist in Haarlem

Soms is het hebben van een tattoo niet meer wat je ervan had verwacht. Misschien was het vroeger cool, maar nu past het gewoon niet meer bij wie je bent of waar je naartoe wilt. Gelukkig hoef je je niet levenslang te schamen voor een ongewenste tatoeage. Dankzij de moderne technologieën bij Undo is het mogelijk om tattoos te laten verdwijnen zonder littekens of andere nadelige effecten achter te laten. Het zal een enorme opluchting zijn om eindelijk van die ongewenste tatoeage af te zijn.

De hypermoderne Picoway Laser

Undo maakt gebruik van de state-of-the-art Picoway laser, een revolutionaire technologie voor het veilig en effectief verwijderen van tattoo-inkt. Deze laser maakt gebruik van ultrakorte pulsen die gericht zijn op de pigmentatie in de tatoeage. Hierdoor wordt het inktpigment afgebroken zonder schade toe te brengen aan de omliggende huid. Het resultaat? Een tattoo die geleidelijk vervaagt en uiteindelijk volledig verdwijnt.

Met de Picoway laser kunnen we verschillende soorten tattoos verwijderen, ongeacht hun grootte of kleur. Bovendien is de behandeling snel en vrijwel pijnloos, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan langdurige sessies of hersteltijd.

GRATIS INTAKE

De kracht van Undo in de buurt van Haarlem

Undo weet dat het verwijderingsproces van een tattoo behalve fysiek ook emotioneel belastend kan zijn. Daarom staan we garant voor een professionele aanpak en een zorgvuldige begeleiding gedurende het hele proces. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van laserverwijdering. We zullen je van begin tot eind bijstaan, met deskundig advies en persoonlijke zorg.

Je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent en dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat jouw tatoeage verwijderd wordt op een veilige, efficiënte en professionele manier.

Comfortabele behandelomgeving bij Undo

Undo creëert een comfortabele en ontspannen omgeving waarin klanten zich op hun gemak voelen tijdens een tattoo verwijderen in de buurt van Haarlem. We weten dat het verwijderen van een tattoo soms emotioneel beladen kan zijn, en ons doel is om je te ondersteunen tijdens deze reis. Onze faciliteit is uitgerust met moderne apparatuur en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. We kiezen er daarom altijd voor om een rustige en gastvrije omgeving te bieden waarin je ontspannen je tattoo verwijderen behandeling kan voltooien.

Hoe verloopt de tattoo laseren?

Het proces van tattoo laseren in de buurt van Haarlem bestaat uit meerdere behandelingen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, kleur en plaatsing van de tattoo. Tijdens het consult zal een van onze professionals je tattoo beoordelen en een schatting geven van het aantal benodigde behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is kan variëren, maar over het algemeen zijn er tussen de 4-9 sessies nodig.
De sessieduur is afhankelijk van de grootte en locatie van de tattoo. Tijdens de behandeling wordt de Picoway laser gebruikt om de inktdeeltjes af te breken, zodat je lichaam ze kan afvoeren. Dit proces is meestal niet pijnlijk, maar sommige klanten ervaren een lichte ongemak of tinteling tijdens de behandeling. We zorgen ervoor dat je zo comfortabel mogelijk bent en staan altijd klaar om je vragen of zorgen te beantwoorden.

Nazorg voor een succesvol herstel

Om een succesvol herstel en optimale resultaten te bevorderen, is nazorg belangrijk na het verwijderen van de tattoo. Na de behandeling wordt er een verband aangebracht om de behandelde huid te beschermen. Het is belangrijk om dit verband intact te houden volgens de instructies van onze professionals. Ook is het raadzaam om directe blootstelling aan de zon te vermijden en een hoge SPF-zonnebrandcrème te gebruiken wanneer je naar buiten gaat. Dit helpt om mogelijke complicaties zoals pigmentveranderingen te minimaliseren.

Daarnaast is het belangrijk om de behandelde huid goed te verzorgen met specifieke huidverzorgingsproducten die door onze professionals worden aanbevolen. Deze producten helpen bij het hydrateren en herstellen van de huid, waardoor het genezingsproces wordt versneld. Het is ook erg belangrijk om krabben, schuren of wrijven over de behandelde huid te vermijden, omdat dit de genezing kan vertragen of littekens kan veroorzaken.

Wil je meer weten over tattoo verwijderen dicht bij Haarlem? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen haarlem ()
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Haarlem te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Haarlem wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Haarlem: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.