Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo verwijderen Delft bij Undo

Ben je ooit wakker geworden met spijt over die tatoeage op je lichaam? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben verschillende redenen voor het verwijderen van een tatoeage. Als je een nieuwe carrièrekans wilt grijpen of gewoon een verandering in smaak hebt, is het geruststellend om te weten dat er een oplossing is. Undo biedt professionele laserbehandelingen voor tattoo verwijdering en PMU verwijderen aan in onze klinieken Rotterdam en Den Haag.

Het is tijd voor een schone lei, het is tijd om een tattoo te verwijderen in de buurt van Delft!

GRATIS INTAKE
tattoo verwijderen delft ()
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
tattoo verwijderen delft ()
Waarom tattoo verwijderen rondom Delft?

De beste plek in de buurt van Delft voor tattoo verwijdering

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun tattoos te laten verwijderen. Misschien ben je uitgekeken op de tatoeage, past deze niet meer bij je levensstijl of wil je gewoon een frisse start maken. Wat je reden ook is, bij Undo weten we dat het verwijderingsproces een persoonlijke beslissing is en we staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Een Tattoo laseren in de omgeving van Delft zorgt er overigens voor dat je bij ons geen lange reistijd hebt naar de kliniek en dus ook snel weer thuis bent.

Behandelingsopties met Picoway laser

Bij Undo maken we voor tattoo verwijderen gebruik van de Picoway laser voor het verwijderen van tatoeages. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van ultrakorte pulsen om pigmentatie af te breken zonder schade aan de omliggende huid te veroorzaken. Het vermogen van deze lasers om specifieke kleuren en pigmenten aan te pakken, maakt het mogelijk om tatoeages van alle soorten en maten succesvol te verwijderen.

De behandeling met de Picoway laser is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt de laserstraal gericht op het pigment van de tatoeage, waardoor het pigment wordt afgebroken en vervolgens door het lichaam wordt opgeruimd. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en kleur van de tatoeage, evenals de individuele reactie van de huid.

GRATIS INTAKE

Kies voor professionele tattoo verwijderen dichtbij Delft

Undo staat bekend om de professionele aanpak en resultaatgerichte benadering. Ons team van ervaren professionals heeft uitgebreide kennis van de Picoway laser en zorgt voor een veilige en effectieve behandeling. We snappen dat elke tattoo uniek is en dat elke klant andere eisen en verwachtingen heeft. Daarom luisteren we altijd naar jouw persoonlijke verhaal voor we samen een behandeling op maat opstellen en leggen we onze werkwijze uit.

Natuurlijk hechten we bij tattoo verwijderen veel waarde aan het bieden van een comfortabele en ontspannen omgeving. Wij geloven dat een positieve ervaring bijdraagt aan een succesvolle behandeling. Bij Undo tattoo laseren in de buurt van Delft word je ontvangen in een gastvrije sfeer waar je je direct op je gemak voelt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het gehele proces.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

Bij Undo wordt elke klant behandeld met persoonlijke aandacht en zorg. We weten dat elk individu uniek is en hebben daarom een gepersonaliseerde aanpak bij het verwijderen van tattoos. Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze experts een consult met je hebben om je tatoeage te beoordelen en een behandelplan op maat voor je op te stellen. We nemen de tijd om naar je verwachtingen en zorgen te luisteren en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vertrouwde behandelomgeving

De specialisten van Undo snappen de waarde van een comfortabele en vertrouwde behandelomgeving. We streven ernaar om een ontspannen sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt tijdens elke stap van het proces. Ons personeel is vriendelijk, deskundig en staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Procedure en mogelijke bijwerkingen tattoo laseren Delft

Het verwijderen van een tattoo is een stapsgewijs proces. Bij Undo wordt de procedure zorgvuldig uitgevoerd met behulp van de Picoway laser. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, kleur en leeftijd van de tatoeage. Tijdens het consult zal een professional van Undo je hierover informeren. Elke sessie duurt meestal kort, maar de duur kan variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden.

Bijwerkingen zijn mogelijk, maar over het algemeen mild en van voorbijgaande aard. Deze kunnen bestaan uit roodheid, zwelling en korstvorming op de behandelde plek. De experts bij Undo zullen je tijdens het consult adviseren over hoe je met mogelijke bijwerkingen kunt omgaan en welke nazorgmaatregelen je moet treffen.

Maak een afspraak

Wil je definitief afscheid nemen van die ongewenste tatoeage? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult voor tattoo verwijderen Delft of op een van onze andere locaties. Tijdens het consult kunnen we je tatoeage beoordelen en een behandelplan op maat voorstellen. Samen zorgen we ervoor dat je weer met een schone lei kunt beginnen.

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen delft (1)
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Leiden te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Delft wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Naast tattoo verwijderen biedt Undo de volgende behandelingen aan in Delft: PMU verwijderen, PicoGlow, MHP verwijderen, en melasma verwijderen.

Vooralsnog bieden we laser ontharen met de Gentle Max Pro alleen aan in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam.