Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tattoo Verwijderen Amsterdam bij Undo

Tattoo verwijderen in Amsterdam? Undo zit gevestigd op de Van Woustraat en per oktober 2022 op de Overtoom.
Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen in Amsterdam.

Met jarenlange ervaring, meer dan 15.000 behandelingen, de beste laser en BIG-geregistreerde huidtherapeuten kun je bij Undo Amsterdam je tattoo op de snelste, veiligste en meest effectieve wijze verwijderen.

✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ PicoWay laser, de beste picolaser
✓ Geschikt voor alle huidskleuren
✓ Geschikt voor alle kleuren inkt
✓ Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht
Gediplomeerde én BIG-geregistreerde huidtherapeuten

GRATIS INTAKE
Uitgelichte review
Tattoo Verwijderen Romy Boomsma

Tatoeage is al zoveel lichter en heb erna nauwelijks last. Echt heel erg blij met dit traject bij jullie.

Romy Boomsma
Waarom je tattoo verwijderen in Amsterdam bij Undo?

Tattoo verwijderen door dé specialist in Amsterdam

Bij Undo ben je op het juiste adres om je tattoo te laten verwijderen. Met meer dan 15.000 behandelingen, jarenlange ervaring en BIG-geregistreerde huidtherapeuten is Undo de beste kliniek voor het verwijderen van je tattoo in Amsterdam.

Bij Undo Amsterdam werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, om je tattoo te verwijderen. De huidtherapeuten van Undo Amsterdam zijn alle KP-geregistreerd, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd.

Undo verwijderd tattoo’s met beste picolaser van dit moment, de PicoWay. De PicoWay beschikt over vier verschillende golflengtes waardoor alle kleuren inkt (m.u.v. wit) kunnen worden verwijderd. Vanwege de ultrakorte picosecondetechniek, is de PicoWay laser de meest veilige laser voor alle huidtype. Daarnaast beschikken de BIG-geregistreerde huidtherapeuten van Undo niet alleen over de juiste diploma’s, maar hebben zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tattoo’s.

 

GRATIS INTAKE

Spijt van je tattoo? Laat je tattoo verwijderen in Amsterdam

Bij Undo Amsterdam zijn we overtuigd van onze expertise en omdat te bewijzen heeft onze huidtherapeut Sera een tattoo van het logo van Undo laten zetten bij Joey de Boer in Amsterdam, om deze vervolgens te laten verwijderen met de beste picolaser, de PicoWay.

 

In deel 1 (klik hier om deel 1 te zien) van de video volgen we Sera, waarbij we zien hoe de tattoo bij Joey de Boer in Amsterdam werd gezet.
In deel 2, in de video hiernaast/hieronder, kijken we mee bij de eerste behandeling nadat de tatoeage is genezen.

waarom tattoo verwijderen?

10 redenen tattoo verwijderen in Amsterdam bij Undo

✓ Beste picolaser, de PicoWay

✓ BIG-geregistreerde huidtherapeuten

✓ Snelste behandelmethode voor tattoo verwijderen

✓ Veilig (geen littekens) voor alle huidskleuren

✓Geschikt voor alle inktkleuren

✓ Locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

✓Gratis intakegesprek

✓Geen littekens

✓ Minder kans op complicaties

✓ Op maat gemaakt behandelplan

GRATIS INTAKEGESPREK

Ja, ik ben overtuigd! Ik wil een gratis intake

Boek een gratis intakegesprek! Wat is jullie werkwijze?
tattoo verwijderen

Meest gestelde vragen tattoo verwijderen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, wanneer je overweegt om je tattoo in Amsterdam te laten verwijderen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Undo is dé grondlegger voor tattoo verwijderen in Amsterdam en heeft met meer dan 15.000 behandelingen de meest optimale behandelmethode ontwikkeld. Bij Undo Amsterdam wordt je tattoo uitsluitend verwijderd net de beste picolaser wereldwijd, de PicoWay. De PicoWay beschikt over 4 verschillende golflengtes, waardoor alle kleuren inkt verwijderd kunnen worden. Alle golflengtes (532nm, 730m, 785nm, 1065nm) werken uitsluitend op basis van de ultrakorte picoseconde techniek. Van alle picolasers, beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur. Dit maakt de PicoWay de meest krachtigste en veiligste laser om je tattoo te laten verwijderen in Amsterdam.

Bij Undo wordt je daarnaast uitsluitend behandeld door KP-geregistreerde huidtherapeuten. Helaas zijn er veel klinieken die op websites aangeven dat je behandeld wordt door een huidtherapeut, maar waarbij dit in de praktijk helaas niet het geval is. Bij Undo ben je verzekerd dat je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut, doordat de huidtherapeuten van Undo zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.