Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Tatoeage verwijderen bij het expertise centrum van Nederland

Tatoeage verwijderen middels de unieke behandelmethode van Undo zorgt dat u op de snelste en veiligste manier van uw tatoeage af bent!

Undo is de grondlegger van 100% gespecialiseerd tatoeage verwijderen in Nederland.

✓ Exclusief voor Undo ontwikkeld ‘UTA’ protocol
✓ Snelste en veiligste laser, PicoWay
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Gratis intake
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten

 

Highlighted Review
Tattoo-Donny-Roelvink

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik word altijd vriendelijk geholpen

Donny Roelvink
Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen met de beste laser

Mensen veranderen, dus waarom zou uw tatoeage niet ook mee veranderen? Er zijn vele redenen waarom mensen tatoeage verwijderen overwegen en al deze mensen hebben een ding gemeen: de wens om een tatoeage op de snelste en veiligste wijze te verwijderen.

10 jaar geleden ontstond ons doel om tatoeage verwijderen opnieuw te definiëren om de wens van snel en veilig een tatoeage te verwijderen in vervulling te laten gaan. Met trots kunnen wij zeggen dat wij daarin zijn geslaagd!

Ons unieke protocol, de ‘Undo Treatment Analytics’ (UTA), is exclusief voor Undo ontwikkeld door natuurkundige B. Koeleman, die in 2005 cum laude is afgestudeerd aan de studie Natuurkunde (Applied Physics) aan de Technische Universiteit Delft.

Met dit unieke en exclusieve UTA-protocol van Undo zijn wij in staat uw tatoeage op de snelste en veiligste wijze te verwijderen.

Tattoo-verwijderen-amsterdam-rug-na
Tattoo-verwijderen-amsterdam-rug-na
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo
permanente-make-up-verwijderen-bij-tattoo

Onze werkwijze

Undo is met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Den Haag grondlegger van 100% gespecialiseerd tatoeage verwijderen in Nederland en werkt middels een exclusief voor Undo ontwikkeld protocol, de ‘Undo Treatment Analytisc’, om zo tatoeages op de snelste en veiligste manier te kunnen verwijderen. Ons UTA-protocol combineren wij met de meest geavanceerde apparatuur ter wereld, de PicoWay® technology. Daarnaast worden onze behandelingen uitsluitend uitgevoerd door ervaren experts. 

✓ Unieke behandelmethode: ‘UTA’
KP-geregistreerd
Lid van de NVH
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten

Gratis intakegesprek

Kom langs voor een gratis intake gesprek en laat je overtuigen door onze expertise in tatoeage verwijderen. Tijdens uw gratis intake gesprek zullen wij al uw vragen beantwoorden en u informeren over de juiste voor- en nazorg. Tevens zullen wij middels ons exclusieve ‘Undo Treatment Analytics’ protocol een schatting maken van het aantal benodigde behandelingen. Onze unieke protocol zorgt ervoor dat u van te voren een realistische en eerlijke schatting krijgt van het aantal benodigde behandelingen.

Naar veelgestelde vragen

Ons exclusieve UTA-behandelmethode

U en uw tatoeage zijn uniek en om die reden hebben wij een uniek protocol (UTA-methode) ontwikkeld om tatoeage verwijderen aan te passen aan uw individuele behoefte. Vanaf het eerste gesprek met onze ervaren experts, op het moment van de behandeling en tijdens de nazorg zorgt ons exclusieve protocol ervoor dat elke stap in het proces van tatoeage verwijderen aangepast is aan uw situatie om zo maximaal resultaat in een zo kort mogelijke periode te bereiken.

Wees voorzichtig

Zorg dat je goed bent geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en risico’s: er zijn helaas veel goedkope of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd tattoo’s weghalen, maar vooral littekens opleveren. Een tattoo verwijderen kan op een snelle en veilige manier , maar is uitsluitend mogelijk met een picoseconde laser waarvan de PicoWay de meest geavanceerde en krachtigste laser is. Undo kan met trots zeggen dat er nog nooit littekens zijn ontstaan bij onze vele behandelingen.

Kom bij ons langs voor een gratis intake en laat je goed informeren. Vraag tevens naar onze resultaten om zelf het bewijs te zien!

Beste laser voor tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen met de PicoWay

Wereldwijd wordt de PicoWat beschouwd als de
Van alle picolasers beschikt de PicoWay over de kortste pulsduur en is daardoor de meest beste, meest effectieve, laser van Nederland.

✓ Kortste pulsduur van alle picolasers
✓ 3 golflengtes
✓ Gefractioneerde nabehandeling
✓ FDA-approved
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
Wetenschappelijk bewezen resultaten

 

Hoe werkt tatoeage verwijderen?

Een tatoeage wordt gezet door inkt aan te brengen in de dermis, oftwel de lederhuid. De bovenste huidlaag, de epidermis, vernieuwd zichzelf in een aantal weken, de dermis vernieuwd zichzelf echter niet. De inkt van de tatoeage die in de dermis wordt gebracht zal om deze reden altijd zichtbaar blijven. Wanneer een onbekende stof, zoals tatoeage inkt, in de dermis terecht komt zal het lichaam proberen deze stof onschadelijk te maken en af te breken. Vanwege het grote formaat van de inktdeeltjes is het lichaam echter niet in staat de inktdeeltjes af te breken.

Bij tatoeage verwijdering worden de inktdeeltjes door de laserstralen geabsorbeerd, hierdoor vallen de inktdeeltjes uit elkaar in kleinere inktdeeltjes. De inktdeeltjes zijn nu zo klein dat het lichaam nu wel in staat is deze op natuurlijk wijze af te voeren.