Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Kosten tattoo verwijderen
Kosten

Tattoo verwijderen kosten

Ben je prijzen aan het vergelijken voor het verwijderen van een tattoo? Hou rekening dat de totale prijs een combinatie is van het aantal behandelingen en de prijs per behandeling. Zie verder beneden onze tattoo verwijderen kosten calculator om jouw prijs per behandeling te berekenen.

Een tattoo verwijderen bij Undo zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen nodig hebben. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een tattoo bij Undo zal hierdoor voordeliger zijn en daarnaast ben je ook een stuk sneller van je tattoo af!

Veilig
Een tatoeage laten verwijderen bij Undo is ook de meest veilige optie. Met onze ruime ervaring, de expertise van onze huidtherapeuten, en onze superieure laser bieden wij de best mogelijke behandeling waarbij littekenweefsel verleden tijd is en andere riscico’s worden geminimaliseerd.

Sneller
Undo heeft middels jarenlange specialisatie in tatoeage verwijdering de data kunnen analyseren om elke tatoeage zo snel mogelijk te kunnen verwijderen met de beste behandelinstellingen. Onze PicoWay laser heeft ook wetenschappelijk bewezen een tattoo op de snelste manier te kunnen verwijderen. De totale kosten tatoeage verwijderen zal met de PicoWay lager zijn doordat deze laser maar liefst twee keer minder behandelingen nodig heeft dan de oudere en meest gebruikte lasers in Nederland (zoals: Q-switch, ND-Yag, Harmony, Medlite, Quanta etc.).

Elke tattoo is uniek
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen, maar ook van de tatoeage zelf. Het aantal behandelingen per persoon en tattoo verschilt ook door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de tattoo, huidskleur en de plek van de tattoo. Wij houden hier rekening mee bij het inschatten van de totale kosten tattoo verwijderen die je kan verwachten.

Tattoo verwijderen kosten
De totale prijs van tatoeage verwijderen hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 4 en 9 behandelingen. Met de kennis van Undo en de kwaliteit van de PicoWay laser zullen het aantal behandelingen het laagst zijn, en daarmee ook de totale kosten.

Bij Undo ben je sneller, vollediger en veiliger van je tattoo af. Kijk hier voor meer informatie over tattoo verwijderen.

Geschatte prijs tattoo verwijderen per behandeling

0cm²
vul jouw afmetingen eerst in
Maak een afspraak

De prijs wordt berekend op basis van vierkante cm (cm²). Een vierkante centimeter (cm2) bereken je door de lengte van de tattoo te vermenigvuldigen met de breedte van de tattoo.

Bij de prijsberekening houden wij rekening met delen die niet getatoeëerd zijn, hierdoor komt de prijs die wij opstellen tijdens de intake vaak voordeliger uit.

Opgegeven prijzen zijn altijd indicatieve en worden later nader beoordeeld.

 • Formaat (cm²)
  Indicatieve Prijs (€)
 • 0 - 1 cm²
  € 65 p.b.
 • 2 - 4 cm²
  € 90 p.b.
 • 5 - 9 cm²
  € 105 p.b.
 • 10 - 15 cm²
  € 120 p.b.
 • 15 - 19 cm²
  € 135 p.b.
 • 20 - 24 cm²
  € 155 p.b.
 • 25 - 29 cm²
  € 175 p.b.
 • 30 - 34 cm²
  € 190 p.b.
 • 35 - 39 cm²
  € 210 p.b.
 • 40 - 49 cm²
  € 230 p.b.
 • 50 - 59 cm²
  € 250 p.b.
 • 60 - 100 cm²
  € 300 p.b.
 • > 100cm²
  In overleg

Vragen over tattoo verwijderen prijzen

De prijzen tatoeage verwijderen zijn niet afhankelijk van welke kleuren je in je tatoeage hebt. Het gaat alleen om de afmeting.

Als je tatoeage sneller weggaat en minder behandelingen nodig heeft, dan is dat meteen een voordeel voor de totale prijs van tattoo verwijderen. Maar hoe doen wij dat?

Elke tatoeage is uniek door de verschillende factoren die een rol kunnen spelen, zoals locatie op het lichaam, hoeveelheid inkt, huidtype, kleuren, diepte, enz.  Dat betekent dat elke tatoeage een uniek behandelprotocol verdient.  Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide data analyse op eerdere behandelingen hebben wij de beste maatwerk behandelprotocollen, waarmee maximaal resultaat wordt behaald in elke behandeling.

Undo is ook binnen Europa bekend om haar unieke dienstverlening, en heeft binnen Europa de scherpste prijzen tattoo verwijderen met de PicoWay.