Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Kosten

Kosten PMU verwijderen

Prijzen voor permanente make-up verwijderen aan het vergelijken? Hou dan rekening met het aantal behandelingen en het effect per behandeling.

Permanente make-up verwijderen met de PicoWay zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen bevatten t.o.v. de oudere lasers. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een permanente make-up met de PicoWay zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je permanente make-up af!

Veilig
Permanente make-up verwijderen met de PicoWay is de meest veilige optie. Littekenweefsel of haarverlies is door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd.

Sneller
De PicoWay laser heeft wetenschappelijk bewezen een permanente make-up op de snelste en veiligste manier te kunnen verwijderen. Permanente make up verwijderen met de PicoWay zal zelfs twee keer sneller zijn t.o.v. de oudere en meest gebruikte lasers in Nederland en omvat een minimale downtime. Dit betekent dat je een dag na de behandeling kun je gewoon weer aan het werk kan zonder dat iemand ziet dat je een behandeling hebt gehad.

Iedere permanente make-up is uniek
Hou bij het verwijderen van een permanente make-up goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de permanente make-up, huidskleur en de ondertoon van de permanente make-up.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een permanente make-up hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 2 en 5 behandelingen. De totale prijs met de PicoWay laser zal niet duurder zijn dan met oudere lasers zoals de Q-switched.

Met de PicoWay ben je alleen wel sneller, vollediger en vooral veiliger van je tattoo af.

Kosten permanente make-up verwijderen

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken.

Wij behandelen geen eyeliner.

Boek een gratis intake
Behandeling Prijs per behandeling
Wenkbrauwen € 115
Lipliner € 105
Getatoeëerde moedervlek (één stuk) € 65
Getatoeëerde sproetjes € 105 - € 200 (indicatieve prijs)
Overig Prijs op aanvraag
Eyeliner Wij behandelen geen eyeliner