Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

PicoWay voor Tattoo Verwijderen
Prijs MHP verwijderen

Kosten micro hair pigmentation verwijderen

Prijzen voor het verwijderen van micro hair pigmentation aan het aan het vergelijken? Hou dan rekening met het aantal behandelingen en het effect per behandeling.

Micro hair pigmentation, oftewel MHP, verwijderen met de PicoWay zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen bevatten t.o.v. de oudere lasers. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een MHP met de PicoWay zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je MHP af!

Veilig en snel herstel
MHP verwijderen met de PicoWay is de meest veilige optie. Littekenweefsel of haarverlies is door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd. Daarnaast is de hersteltijd met onze laser minimaal, dit betekent dat je de volgende dag weer je gewone werkzaamheden kunt oppakken.

Iedere MHP is uniek
Hou bij het verwijderen van een MHP goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de MHP, huidskleur en de ondertoon van de MHP.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een MHP hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 2 en 5 behandelingen. De totale prijs met de PicoWay laser zal niet duurder zijn dan met oudere lasers zoals de Q-switched. Met de PicoWay ben je alleen wel sneller, vollediger en vooral veiliger van je tattoo af.

prijs micro hair pigmentation verwijderen

Kosten MHP verwijderen

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken.

Aantal zones Prijs per behandeling
1 zone € 105
2 zones € 200
3 zones € 275
4 zones € 325
5 zones € 450
Exclusief resultaat bij Undo!

Before and After

Alle voor- en nafoto’s op onze website zijn afkomstig van cliënten uit onze eigen kliniek, behandeld met de PicoWay laser, behandeld middels ons unieke behandelprotocol en door huidtherapeuten van Undo.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
3 maanden ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
3 maanden ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
3 maanden ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
3 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
3 maanden ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
3 maanden ago via salonized

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
4 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
4 maanden ago via google

Super blij met het resultaat! Na zes behandelingen is er niets meer te zien van mijn oude tatoeage.

Jovany
5 maanden ago via google