Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Prijs MHP verwijderen

Kosten micro hair pigmentation verwijderen

Prijzen voor het verwijderen van micro hair pigmentation aan het aan het vergelijken? Hou dan rekening met het aantal behandelingen en het effect per behandeling.

Micro hair pigmentation, oftewel MHP, verwijderen met de PicoWay zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen bevatten t.o.v. de oudere lasers. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een MHP met de PicoWay zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je MHP af!

Veilig en snel herstel
MHP verwijderen met de PicoWay is de meest veilige optie. Littekenweefsel of haarverlies is door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd. Daarnaast is de hersteltijd met onze laser minimaal, dit betekent dat je de volgende dag weer je gewone werkzaamheden kunt oppakken.

Iedere MHP is uniek
Hou bij het verwijderen van een MHP goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de MHP, huidskleur en de ondertoon van de MHP.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een MHP hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 2 en 5 behandelingen. De totale prijs met de PicoWay laser zal niet duurder zijn dan met oudere lasers zoals de Q-switched. Met de PicoWay ben je alleen wel sneller, vollediger en vooral veiliger van je tattoo af.

prijs micro hair pigmentation verwijderen

Kosten MHP verwijderen

Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken.

Aantal zones Prijs per behandeling
1 zone € 105
2 zones € 200
3 zones € 275
4 zones € 325
5 zones € 450
Exclusief resultaat bij Undo!

Before and After

Alle voor- en nafoto’s op onze website zijn afkomstig van cliënten uit onze eigen kliniek, behandeld met de PicoWay laser, behandeld middels ons unieke behandelprotocol en door huidtherapeuten van Undo.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdan terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Altijd goed bij Undo! Wordt op mijn gemak gesteld tijdens de behandeling. Goed schoon en kundige dames!

Tamara
2 maanden ago via salonized

Friendly welcome and during the treatment you are being told what is going to happen. Really nice and helpfull staff.

Annelies
2 maanden ago via salonized

Third session went really great! I’m already seen the results and I couldn’t be happier!

Paola
9 maanden ago via salonized

Easy to find, amazing specialist, fun and knowledgeable staff members. My procedure has been explained to me in all the details and the following treatment went smooth and fast.

Arsenijs
2 maanden ago via salonized

Superprofessioneel, vakkundig en fijn. Voelde me helemaal op mijn gemak, alles werd rustig en goed uitgelegd. Heel blij mee!

Madeleine
7 maanden ago via salonized

Very profesional and kind staff! Answered all my questions patiently and walked me though the process with a smile 🙂 Procedure itself less painful than I imagined

Oliwia
7 maanden ago via salonized

Very good- clear and great interpersonal skills as well as technical. Super clear explanation of how the treatment works.

Anita
9 maanden ago via salonized

Ik word altijd vriendelijk geholpen, ik kom hier niet alleen om mijn tattoo weg te laten halen maar ook om mijn haren te laseren. Mooie, schone zaak en beveel het iedereen aan om hier te komen; dit komt door de professionaliteit, de lieve meiden die hier werken en uiteraard direct resultaat.

Isabella
10 maanden ago via salonized

Zeer vriendelijk personeel met ontzettend goede resultaten! Ik raad deze praktijk zeker aan!

Keyta
9 maanden ago via salonized