Undo is hét expertisecentrum voor tattoo verwijderen. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Kosten Melasma

Kosten Melasma verwijderen

Prijzen voor tattoo verwijderen vergelijken? Hou dan rekening met het aantal behandelingen en het effect per behandeling.

Een tattoo verwijderen met de PicoWay zal een stuk sneller gaan en minder behandelingen bevatten t.o.v. de oudere lasers. De totaalprijs voor het veilig verwijderen van een tattoo met de PicoWay zal hierdoor voordeliger zijn, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je tattoo af!

Veilig
Tattoo verwijderen met de PicoWay is de meest veilige optie. Littekenweefsel is door de combinatie van onze superieure laser en de expertise van onze huidtherapeuten verleden tijd.

Sneller
De PicoWay laser heeft wetenschappelijk bewezen een tattoo op de snelste manier te kunnen verwijderen. Een tattoo verwijderen met de PicoWay zal zelfs twee keer sneller zijn t.o.v. de oudere en meest gebruikte lasers in Nederland (zoals: Q-switch, ND-Yag, Harmony, Medlite, Quanta etc.).

Elke tattoo is uniek
Hou bij het verwijderen van een tattoo goed rekening met het aantal benodigde behandelingen en het effect per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon en tattoo door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten, diepte van de tattoo, huidskleur en de plek van de tattoo.

Gemiddelde aantal behandelingen
De totale prijs voor het verwijderen van een tattoo hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, gemiddeld tussen de 4 en 9 behandelingen. De totale prijs met de PicoWay laser zal niet duurder zijn dan met oudere lasers zoals de Q-switched.

Met de PicoWay ben je alleen wel
sneller, vollediger en vooral veiliger van je tattoo af.

Prijslijst Melasma verwijderen

Om Melasma effectief te verwijderen en het resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen vereist. De prijzen in de prijslijst zijn per behandeling. Tussen de behandeling in adviseren wij een rustperiode van 6 weken.

Voorhoofd € 125 per behandeling
Wangen € 200 per behandeling
Bovenlip € 65 per behandeling
Kin € 105 per behandeling
Gehele gezicht € 350 per behandeling
Gehele gezicht + Nek € 550 per behandeling