Undo is the centre of expertise for tattoo removal. Contact us directly at:+31(0)85 004 3391

Maxime

Huidtherapeut

Maxime is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP).

Als huidtherapeut heeft Maxime ervaring opgedaan bij verschillende klinieken. Met haar voorliefde voor tatoeages & het uitvoeren van laserbehandelingen, heeft Maxime haar plek gevonden bij Undo.

Maxime vind het belangrijk om de cliënt vanaf het moment van binnenkomen tot aan de afsluiting van de behandeling zo goed mogelijk te begeleiden en te informeren. Om dit te bewerkstelligen zal maxime in samenspraak met de cliënt een behandelplan opstellen, hierbij wordt aandacht besteed aan de indicatie, de wensen van de cliënt maar ook de haalbaarheid van deze wensen. Gedurende de behandelingen en na de behandelingen staat Maxime klaar om behandel reacties te monitoren, resultaten te evalueren en/of adviezen te geven wanneer nodig.

Met haar expertise, nauwkeurig bijhouden van gegevens, heldere communicatie en een tikkeltje perfectionisme zorgt Maxime voor een prettige behandelervaring.

Maxime is een zeer ervaren huidtherapeut onder andere voor tattoo verwijderen Rotterdam en tattoo verwijderen Den Haag.