Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 228 recensies
js_loader

Dermamelan Intimate, behandelen van pigmentatie en huidveroudering rond de intieme zones.

Hyperpigmentatie rond om de intieme zones komt veel voor, omdat de huid op deze delen van het lichaam meer pigment aanmaakt. Daarnaast kunnen externe factoren zoals scheren, waxen en wrijving van strakke kleding een rol spelen bij de aanmaak van pigmentcellen in deze gebieden. Ook een bevalling of de menopauze dan pigmentatie veroorzaken en de huidstructuur veranderen. De Dermamelan Intimate van Mesoestetic verminderd en reguleert pigmentatie rond de intieme zones. Naast deze voordelen verbetert de kwaliteit van de huid en de huidstructuur.

Locatie van deze behandeling: Rotterdam

✓ Gratis intakegesprek
✓ Veilige én effectieve behandeling
✓ Geschikt voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid
✓ Minimale downtime
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

 

Maak nu een afspraak

Dermamelan Intimate

Hoe werkt Dermamelan Intimate?

De Dermamelan Intimate behandeling bestaat uit twee fases. De eerste fase van de behandeling vindt plaats in de kliniek. Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd eerst een gratis intakegesprek + huidanalyse plaats in de kliniek. De Dermamelan Intimate fase 1 vindt ook plaats in de kliniek. Deze fase bestaat uit een peeling en een masker. Het masker mag 3 uur blijven zitten, de huidtherapeut zal een beschermend vlies aanbrengen, wat de huid beschermt en de werking van het masker verhoogd.

Fase 2 is een thuisbehandeling. In de kliniek krijg je de producten mee naar huis die nodig zijn voor de tweede fase van de behandeling. Wanneer het masker, dat is aangebracht in de kliniek, 3 uur op het te behandelen gebied heeft gezeten, mag deze worden verwijderd door middel van water. Vervolgens breng je het Crystal Fiber vliesmasker aan, wat mag blijven zitten voor 10-15 minuten. Na 24 tot 48 uur na dit masker mag de gepigmenterende gel aan worden gebracht op de huid. Dit breng je de komende +-45 dagen elke avond aan. Zes weken na het bezoek aan de kliniek zal een controle afspraak worden ingepland om het resultaat van de Dermamelan Intimate behandeling te beoordelen.

Boek snel een gratis consultatie gesprek

Tip: Sleep de foto van links naar rechts om het resultaat te zien!
Huidproblemen
Huidproblemen

Behandelindicaties

De Dermamelan Intimate; verminderen en reguleren van pigment.

Naast het verminderen en reguleren van pigment kent de Dermamelan Intimate andere voordelen zoals het verbeteren van de kwaliteit van de huid, het verbeteren van de huidstructuur, versterken en verhogen van de elasticiteit, hydrateren van de huid en het verbeteren van de huidbarrière.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Op maat gemaakt behandelplan
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Gehele schaamstreek en anus
De Dermamelan Intimate behandeling wordt veel gebruikt rondom de schaamstreek. Door scheren, waxen, wrijving van kleding, een bevallig, de menopauze of door genetische aanleg kan het voorkomen dat de huid rondom de schaamstreek overtollig pigment bevat en verslapt. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Oksels
Hyperpigmentatie in de oksels wordt als een veelvoorkomend probleem gezien. Hyperpigmentatie in de oksels komt veel voor bij vrouwen met een getinte tot donkere huid (huidtype 4 t/m 6 Fitzpatrick). Hyperpigmentatie in de oksels kan ontstaan door gebruik van deodorant, scheren, waxen of door genetische aanleg. De Dermamelan Intimate is een uitstekende behandeling om hyperpigmentatie in de oksels te verwijderen.

Tijdens een gratis intakegesprek word je geïnformeerd over de behandeling en de mogelijkheden.

reviews

Wat mensen over ons zeggen

Ik ben heel blij dat ik bij Undo Amsterdam terecht ben gekomen om mijn tattoo te laten laseren.

Alles wordt altijd goed uitgelegd door de huidtherapeuten.  Het zijn allemaal ontzettend lieve mensen en daarnaast ook nog eens ontzettend professioneel. Echt een aanrader.

Gaby Blaaser
3 jaar ago via facebook

Ben zeer tevreden. Goede uitleg en geruststelling (vond ’t wel spannend) en behandeling. Mijn behandelaar is top!

Carla
4 maanden ago via salonized

De dame bij Undo is super aardig en zeer professioneel. Mijn tattoo is na vier keer bewerken al bijna weg. Zeer tevreden!

Kim
4 maanden ago via salonized

Mijn behandelingen verlopen zeer goed er wordt op de locatie in Utrecht hygiënisch en professioneel gewerkt helemaal top!

Davey
4 maanden ago via salonized

Very informative and always put your safety first! Also my results are incredible!!

Natascha
4 maanden ago via salonized

Weer super vriendelijk geholpen, ik ben ontzettend blij met jullie. Ga zo door!!!

Diana
4 maanden ago via salonized

Alles wordt heel netjes en duidelijk uitgelegd. Reëel over wat je kan verwachten. Ik kom zeker terug!

Gina
4 maanden ago via salonized

Ik ben erg tevreden over het resultaat bij Undo. De pijn valt me ontzettend mee en ik word altijd vriendelijk geholpen. De tattoo is daarnaast nu ook bijna weg.

Donny Roelvink
3 jaar ago via facebook

Informatief gesprek, absoluut niet op een dwingende manier zodat je de behandeling daadwerkelijk afneemt. Dat heb ik overigens wel gedaan, maar ik had mij al goed ingelezen. Echt een aanrader.

Dominique
4 maanden ago via salonized

Ik ben zeer tevreden over Undo. Hiervoor was ik klant in Amsterdam vanuit Groningen en ben blij dat ik nu ook in Zwolle terecht kan. Ze zijn zeer hygiënisch, werken netjes en zorgvuldig en daarbij nemen ze de tijd voor je. Ik zit nog midden in het laser proces maar ik kan deze kliniek iedereen aanraden!

CEF
5 maanden ago via google

Ja! Ik wil graag behandeld worden, maar wat kost dit en waar kan ik een afspraak boeken?

Bereken gelijk je kosten Boek een gratis intake
Permanente-make-up-weglaseren-Amsterdam
OVERIGE BEHANDELINGEN

Behandelingen Undo Clinic

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €75,-

Tattoo verwijderen

Vanwege de ultrakorte pulsduur van onze PicoWay laser, wordt de PicoWay beschouwd als de meest veilige, snelle en effectiefste methode voor tattoo verwijderen. Undo is de enige kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht die 100% gespecialiseerd is in tattoo verwijderen en uitsluitend werkt met ervaren experts.

meer weten over Tattoo verwijderen
Vanaf €30,-
Kosten laser ontharen vrouwen

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €115,-

Permanente make-up verwijderen

Snel, zonder haarverlies en met minimale downtime je PMU verwijderen? Bij Undo bent je op het juiste adres voor het verwijderen van ongewenste PMU. De PicoWay laser is de eerste en enige laser die de FDA geschikt heeft bevonden voor het veilig verwijderen van PMU.

meer weten over Permanente make-up verwijderen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

MHP verwijderen

Wil je zo snel mogelijk je foutief gezette of oude micro hair pigmentation verwijderen? Dan is Undo de oplossing voor jou! Met het minste aantal behandelingen en met een minimale downtime ben je bij Undo op de snelste manier van je MHP af.

meer weten over MHP verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende en strakke huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment
Vanaf €180,-
Dermapen4 Rotterdam

Dermapen

Dermapen, de behandeling voor huidverbetering

meer weten over Dermapen